Sziasztok!
Ide várunk minden olyan rajongót, akit érdekelnek az NFL és a College Football eseményei.
Az eddigi NFL-es topic új néven "Budapest Wolves" fut tovább, és elsősorban a Budapesti Farkasok amerikai focicsapat életével, és történéseivel foglalkozik.
GO FIGHTING IRISH, GO PACKERS!!!!!!!!!!!!!
A szezon elején az AFC West-et tartották az NFL legerősebb csoportjának, az AFC South-t az egyik leggyengébbnek. A Colts az AFC West-tel szemben 2-0-ra áll, az AFC South-szal szemben 0-2-1-re... Egyébként borzalmas gyenge meccs volt, Wilsonnak sikerült alulmúlnia Ryan-t is (ami nem kis teljesítmény), a Broncos offense képes volt a már megnyert meccset elveszteni.
Sose tagadtam régen se, hogy csak alkalmi néző vagyok, amikor olyan időbe van nézenm 1 programnak okés érdekesség, de egy részét nem értem, igy nem első számú dolog. (annyirs értem, hogy értsem amit látok és élvezzem, de mikor jött a hir, hogy MLB lesz helyette, még örültem is)
Ez tény nem voltam ott se massziv NFL néző de ha épp kedvem volt a vasárnapi 19 órás kényelmes időben lévő meccset pl néztem, meg az ismétléseket ha nem volt más jobb sport program.
LOL :) hát igen a Pats nem nagyon ismert csapat :)
egyébként mekkora volt, amikor valamelyik szünetben betették "Hópihét" (Ace Ventura), a delfint, aki trükközött a labdával, komolyan majdnem elsírtam magam :) már csak Ray Finkle hiányzott meg a fűzövel kifelé snappelt field goal :)
Gizi megunta, hogy a foci fontosabb mint a csalad …
”Az asszonyka gyermekeivel elhagyta floridai házukat és Costa Rica-ra költözött. Az ok egyszerű és prózai. A feleség kérése ellenére Brady folytatta futballista pályafutását. Pedig Gisele állítólag kérte, hogy legyen végre többet a gyermekeivel.”