amúgy nem értem, h ez a Winds történet is miért feneklett meg (csak számomra?) az utóbbi cédán elkövetett nagy kollektív maszturbálással. ehhez képest az AoS-ben ma is érzek kraftot, ellenben az szimplán untat, míg az előbbi fel is idegesít :)
Arcturuséknál úgy néz ki, ismét mindenkinek (jobb) dolga van az anya- és egyéb bandáknál, talán nem is lesz belőle semmi (a füstjelek hiányából ítélve erre jó esély van), ellenben a Vortex myspacen egy szólóalbum van beígérve őszre.....
10 év hű sumákolás után a vateráról levadásztam a bergtattot és a pc-t is eredetiben, úgyhogy Garm tehetne egy szívességet... :)
És mindketten végigkárogják majd a teljes lemezt. :)
De a hírnek nagyon örülök, gondolom jövőre jelenik meg (mintha új Age Of Silence is jelenne meg jövőre).
Oslóban a tourist infos csajszi is örült, amikor meglátta rajtam az Arcturusos hosszúujjút, mondta, hogy nagyon szereti és tudom-e már, hogy lesz egyszercsak új lemez is. :) Mondtam, hogy ez nem hír. :)
de miért is? az előző Enslaveddel legfeljebb annyi gond lehetett, hogy kevésbé viharvert vizekre hajóztak, valamint túl vinlandi lett a hangzás (Baressi nem váltotta be a reményeket). időközben/emellett volt Trinacria, ami egyáltalán nem elvetélt ötlet, volt Le Fol, szóval most újra együtt. szerintem nagyon nem nyúlnak mellé, ellenben kicsit vissza a régi dolgaikhoz.
Képzeljétek, egy ismerősöm beszélt Hellhammerrel és azt mondta neki, hogy Garm és Simen ratyimatyikkal közösen készül az új Arcturus album. A Dimmu után ezt a lemezt várom legjobban idén eddig!
szívemből szólsz, de akkor már a második Peccatum lemezt választanám. az első még csak félénk lépés, a második igazi absztrakt remekmű. mai napig csodás.
Áh, ez még mindig az Epidemie... A CD tray mögötti kép fejjel lefelé van, de az pont olyan, hogy úgy is jó, aki nem tudja, annak nem tűnik fel. Thor, te ezt most nem is olvastad igazából.
Végre megéreztek a CD-k, szóval a Woodland Choir - Serenity Rise mától kapható nálam 2400+pkg-ért, amíg a saját készletem tart. Utána majd a Lethal Conflictnál lesz elérhető.