Azért piszkosul furdalja az oldalamat, és nagyon szeretnék már egy határozott állásfoglalást hallani a jövő évi csapatot illetően. Tudod azért én titokban, nagyon nagyon nagy titokban reménykedek hogy marad a KTM-nél mert ez olyan jó érzés lenne nekem. Bár tudom ez Q-rvára nem számít de hát ilyen az ember.
Bumm! Akkor Talma jövőre Hondázik. Sztem nyernie kellett volna, de hát Kallio ezek szerint jobb, és ő marad az üdvöske. Ja hát azért ezek a csapatfőnökök látják azért hogy ki az akire tenni kell. Nehezen írtam ezt le de belőlünk a szimpátia beszél belőlük meg a tapasztalat. Bár azért mert Lühti sokadik lett, gondolom jobban húzza a gázt és többet kockáztat ha most dőlt volna el a VB cím sorsa.
a valasz, es azt hiszem ezzel a kerdes eldolt, Bartol nem bocsat meg soha, ilyen ember amugy
Mika did a perfect race and got the result that I expected of him. Winning the constructors' championship for KTM is satisfying but for the riders' championship I was always worried that Mika would lose by five points -- which are the points he lost when with the result at Qatar when Gabor won the race.
Hallottátok? Talma 2. lett Kallio mögött. Na akkor most ki a jobb? Vagy inkább úgy kérdezem: kihez fog jobban ragaszkodni a KTM? Félek hogy a válasz elég egyértelmű. Bár ahogy már elhangzott én is szurkolni fogok Talmának bármely csapatban fog versenyezni. De ez nagyon jól esett hogy KTM-en ült.
Én benne vagyok, de ha tényleg olyan nagyon homokos a talaj, akkor vállalom a főzést! Bográcsban elkövetek majd valamit, istenuccse nem bánjátok meg! De mély homokba a mostani eszemmel nem viszem bele az elcényócat. De addig még sok minden történhet!
Nah, embörök! A barcsi haverom nyitott egy quad pályát, minden kedves KTM-est szeretettel vár. Azt beszéltük, hogy egy olyan veszprémi jellegű bulit tarthatnánk lent Barcson. Egy nap quadozással, mellette homokbánya széttúrással (szeretné megvenni a haver, hogy crosspályát csinálhasson belőle:)) Másik napon a környék erdei útjainak felfedezése, Dráva menti száguldozás (rvince:)), esetleg, ha vadászok belemennek ősborókás megtekintése. Az időpont szeptember környéke lenne. Szállás Lovas fogadóban ha sokan vagyunk. Ha annyian, mint Veszprémben, akkor a haver ígért szállást. Természetesen szalonnasütést is szervezhetünk. A talajról érdemes tudni, hogy mély homok, kéretik felkészülten érkezni. Lógó nyelvre naon ragad a por:D
Mert ezek a képek nem tudatosan lettek ilyenek, hanem így sikerültek. Va egy ismerősöm, az megy, meglát valamit és lefényképezi. És jó lesz a kép. Na az már valami. Ez meg amolyan vak tyúk is talál ...... dolog. De van pár képem ami talán tetszeni fog, majd felrakom azokat is aztán szólok. Nem hétköznapiak azt hiszem.