laza 35000n voltak kinnt a juve ellen. Mondhatni teltház. A Doriának még a Milan ellen sem volt telt háza. Nálunk az garantáltan telt házas lett volna, mert meglehetősen utálják a Milant Genovában.
A Napoli meccsen 36000en voltak, viszont a larepubblica már borítékolja pálya betiltását. :-(
remélem, nálunk nem lesz konzekvenciája a péntek esti balhénak. Állítólag egy buszt is megdobáltak kövekkel, csak nem világos, hogy kik.
viszont ez már a Serie A előszele volt pénteken:-)
Én csak a 2. félidőt láttam, és ott korrekt és következetes volt Farina(és szinte hibátlatnul fújt), és ez alapján vontam le azt a következtetést. De ígérem megnézem az összefoglalót.
Òriási balhé van a Juve szektorban. Ott vannnak a rendörök és velük dúl a harc. Dobálnak mindent ki a szektorbol. A genoasok petárdákkal lövik a Juventusosokat
Óriási gratula a Genoának! Nagyok voltak! Egy ilyen mérkőzés utén tuti, hogy beindul a gépezet! Sztem most egy nagyon hosszú győzelmi szériát fognak produkálni! A Napolit is a Juve meccs hozta ki a szürkeségből és az apáítiából, tuti, hogy a Genoával sem lesz tovább gond! :)))