Keresés

Részletes keresés

mizandria Creative Commons License 2003.10.07 0 0 168
sajnos nincs olyanom, mer undi rondi, es nekem van izcsimizcsim :p
Előzmény: jamamura szadakó (167)
jamamura szadakó Creative Commons License 2003.10.07 0 0 167
valóban. így ["de furi"] már csak a holdon beszélnek az emberek, méghozzá holdjáró cipőben! ;]
Előzmény: mizandria (165)
mizandria Creative Commons License 2003.10.06 0 0 165
most elgondolkoztam h lehet h telleg a holdon elek :) mer a punchdrunk szinten az a film volt, ami szerintem nagyon nagyon szar volt. de furi...
Előzmény: Thomas_ (156)
Agassi Fan Creative Commons License 2003.10.06 0 0 164
A Trükkös fiúkat mi is megnézzük Nicolas Cage miatt, csak még nem tudom, hogy mikor. :-)
Előzmény: Thomas_ (161)
twenty Creative Commons License 2003.10.06 0 0 163
Többi filmjéhez képest nekem nagyon nem tetszett a Kótyagos :(
Bár lehet, hogy az elvárásaim voltak túl nagyok.
Előzmény: Thomas_ (151)
Kasza Bubu Creative Commons License 2003.10.06 0 0 162
És miért nem kerül moziba?
Előzmény: Thomas_ (160)
Thomas_ Creative Commons License 2003.10.06 0 0 161
Na majd holnap a Trukkos fiuk:) Mar nagyon kivancsi vagyok:)
Előzmény: Kasza Bubu (159)
Thomas_ Creative Commons License 2003.10.06 0 0 160
Szinten a heten lattam egyik kedvenc szineszem, Christopher Lambert legujabb filmjet, az Absolont. Magyarorszagon minden bizonnyal nem kerul moziforgalmazasba a film, de videon minden bizonnyal kijon elobb-utobb. Mivel Christopher utolso filmjei nem voltak tulsagosan magas szinvonaluak (a melypont, a Fegyverek dallama volt) kicsit tartottam ettol a sci-fitol is. Viszont ebben sem kellett csalodnom, korszakalkoto otletekrol szo sincs, de kellemes darab, megbizhato iparosmunka, vegig ebren tudta tartani a figyelmemet:) Egy kolcsonzest mindenkeppen meger. Ugyhogy, varjuk az egyre jobb szerepeket Christopher:)

Christopher Lambert

Kasza Bubu Creative Commons License 2003.10.06 0 0 159
Annál többet nem is ér mint amennyit leírtál róla.
110 perc mese.
Előzmény: Thomas_ (157)
Thomas_ Creative Commons License 2003.10.06 0 0 158
Szinten a heten lattam a Mimic 2-t.

Mimic 2

Ahhoz kepest, hogy eleve csak videora keszult, szerintem sikerult az elso resz szinvonalat megkozeliteni. Ez a film mindenkeppen kellemes csalodas volt szamomra:) Idokozben elkeszult a 3. resz is, remelem ott sem adtak alabb:)

Thomas_ Creative Commons License 2003.10.06 0 0 157
A heten lattam A szovetseg c. filmet, csak meg nem volt alkalmam irni rola.

MASH

Kulonosebben nem voltam elragadtatva tole, egy ujabb mesefilm egy rakas effekttel megspekelve.

Stuart Townsend

Sean Connery meg mindig jo formaban van, de azert ennel jobban is kivalaszthatna mit vallal el...

Shane West és Sean Connery

Ez a Hulk szeru figura volt a hab a tortan... Nem tudom, ezt most komolyan godnoltak? Eros deja vu erzes fogott el az atvaltozos jeleneteknel...

Jason Flemyng

Azert az akciojelenetek latvanyosak voltak, igy osszessegeben a film elvezheto maradt szamomra. Mindenesetre jo lenne mar egy komolyabb filmre beulni, elegem volt a mesekbol...

Peta Wilson és Stuart Townsend

Nemo kapitány, azaz Naseeruddin Shah

Thomas_ Creative Commons License 2003.10.06 0 0 156
Igen, hallottam rola, de bevallom nem lattam:(
Akkor a mufajteremtot visszavonom, de akkor is egy nagy urt toltott be abban az idoben, azert is lehetett sikeres.
A Punch-drunk love valoban mas lapra tartozik, mint ahogy Anderson tobbi filmje is. Egy egyedi hangu rendezo zsenialis megnyilvanulasai:)
Előzmény: jamamura szadakó (155)
jamamura szadakó Creative Commons License 2003.10.05 0 0 155
műfajteremtő? hallottál te a porky's című filmről? készült belőle 1-2 epizód: egy az egyben pite filmek - csak jó pár évvel korábban készültek.
Előzmény: Thomas_ (153)
jamamura szadakó Creative Commons License 2003.10.05 0 0 154
a punch-drunk love valóban kiemelkedően jó film, de messze nem egy kategória a pite féle fekáliás filmekkel. az amerikai pite sorozattal nekem nincs semmi bajom [a harmadikat még nem láttam, de félek tőle, mert ide bűzlik a rókabőr], jókat lehet rajtuk vigyorogni, egy-két karaktert határozottan megkedveltem, másokat nem: a folytatásban amúgy sok olyan szereplő volt, akiknek semmi, de semmi dolguk nem volt a filmben - később biztos nagyon cikinek érezték, hogy aláírták a szerződést.
Előzmény: Thomas_ (151)
Thomas_ Creative Commons License 2003.10.05 0 0 153
Nem ertek veled egyet, de azt is megmondom hogy miert:)
Az elso resz egyaltalan nem volt kozepszeru, sot, mondhatni mufajteremto:) Ugyanis, ha jol emlekszem, az volt az elso altaji humorral szorakoztato film. Nos, ezt lehet szeretni is, meg nem is, mindenesetre a kesobbi rengetes klonnal sem nagyon sikerult felulmulni (talan csak a Vad kanokkal, de ez megint izles kerdese...).
Aztan... szerintem egyaltalan nem problema, ha egy vigjatek helyzetkomikumra epul, a lenyeg hogy nevetni lehessen. Es en igenis jol emlekszem, hogy miket nevettem, pl. a Minden6oval ellentetben, ahol utana egy poenos jelenetet sem tudtam visszaidezni:) A karakterek eppen annyira kidolgozottak, hogy szerethetoek legyenek, persze igazi jellemuket mar az elso 2 filmbol nem art ismerni, mire beul az ember a harmadikra.
Igen, az eroltetett mondanivalo kicsit itt is zavaro volt, de egyaltalan nem vittek tulzasba, mint a mar emlegetett Minden6onal.
Hat ugy nagyjabol ennyi. Nem lesz a kedvenc filmem, de a varakozasoknak tokeletesen megfelelt. Ami egy folytatas eseteben mar nagy szo:)
Előzmény: Törölt nick (150)
Thomas_ Creative Commons License 2003.10.05 0 0 152
En mindenre valaszolok:) Lattam, meg februarban a filmszemlen. Ezzel mar valaszoltam is, bar gondolom a velemenyemre vagy kivancsi, ugyhogy roviden: lattam mar jobb magyar filmet is:)
Ugye 5 rovidfilmbol all. Schilling Arpad No commentje a legerosebb szerintem, koszonhetoen Michelle Wild-nak (meg kicsit elfogult is vagyok, Schilling Nexxt-je az egyik kedvenc magyar filmem), meg a hangulatanak. Utana jon Torok Ferenc Cipok-je, nekem meg az is bejott, aztan Palfi Gyorgy Taltosemberje mar feluton vagy az agyalagyult baromsag fele, Bodo Viktor Negyedoraja mar az ut haromnegyedenel jar, Mundruczo Kornel A 78-as Szent Johannaja cimu formedvenye viszont mar meg is erkezett a Megalloba:) Azt mar csak elvakult operarajongok, vagy elvetemult muveszfilmesek tudjak befogadni szerintem, raadasul az a film leghosszabb darabja...
Előzmény: derza7 (140)
Thomas_ Creative Commons License 2003.10.05 0 0 151
Nagyon diplomatikus voltal, megis teljesen vilagosan kifejezted a velemenyedet:) Nem baj, olyan film ugysincs, ami mindenkinek tetszik:) Nekem keves vigjatek jon be, de a Pite-szeriat nagyon szeretem. Es ami nagyon jo meg, nehogy kihagyja barki is, Paul Thomas Andersson zsenialis romantikus komediaja, a Kotyagos szerelem:)
Előzmény: mizandria (139)
Agassi Fan Creative Commons License 2003.10.03 0 0 149
Igen, a bemutató alapján nagyon jónak tűnt, aztán még sem volt az. :-)
Előzmény: Kasza Bubu (148)
Kasza Bubu Creative Commons License 2003.10.03 0 0 148
Láttam. A vége katasztrófa, amikor 15 percig kardozgatnak de semmi történés nincs. Meg nagyon el van húzva az egész film. Egy 1 óra 15 percben egy jó film lehetett volna.
Go Kalóz!
Előzmény: Agassi Fan (147)
Agassi Fan Creative Commons License 2003.10.03 0 0 147
Hát igen, te láttad már?
Előzmény: Kasza Bubu (146)
Kasza Bubu Creative Commons License 2003.10.03 0 0 146
Akár sokkal jobb is lehetne.
Előzmény: Agassi Fan (145)
Agassi Fan Creative Commons License 2003.10.03 0 0 145
Tegnap megnéztem a Karib tenger kalózait. Tetszett, bár egy kicsit jobbra számítottam.
Agassi Fan Creative Commons License 2003.10.03 0 0 144
Ez jó volt! :-)))))))))
Előzmény: mizandria (143)
mizandria Creative Commons License 2003.10.03 0 0 143
mindenkinek akadnak sotet foltok a multjaban ;) en pl. tagadom h beultem a hulkra es azt is hogy nem jottem ki rola az elso fel ora utan ;)
Előzmény: Steffi21 (141)
mizandria Creative Commons License 2003.10.03 0 0 142
dehonnem valaszol ra vki: nem nagyon nezek magyar filmeket, mer nem birom a nihilt amit arasztanak. a valosagban elek, semmi kedvem meg a moziban is ezt atelni 'kikapcsolodaskent'. a vigjatekokat szeretem, de azokat meg inkabb videon, vagy teveben. pl. ez a buszos is erdekesnek tunik, de nem hiszem h beulok ra :)
Előzmény: derza7 (140)
Steffi21 Creative Commons License 2003.10.02 0 0 141
Én is, még moziban (de szégyenlem) láttam, de azóta a másik 2-t ha fizetnének se nézném meg.
Előzmény: mizandria (139)
derza7 Creative Commons License 2003.10.02 0 0 140
A Jött 1 busz-t látta valaki?
(bár tudom, úgyse válaszol rá senki: ki néz ma magyar filmet?)
mizandria Creative Commons License 2003.09.30 0 0 139
hááát en mar az elson is ki voltam akadva, ugyhogy nem fogom, de orulok hogy neked teccett :)
(remelem eleg diplomatikus voltam ;)
Előzmény: Thomas_ (133)
Agassi Fan Creative Commons License 2003.09.30 0 0 138
Jól van, nem szekállak tovább. :-))
Előzmény: Thomas_ (137)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.30 0 0 137
Jol van na, nekem tetszett, es kesz!:)
Előzmény: Agassi Fan (136)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!