Hat nem, etetni nem fogom! Annyi a to mifelenk, egyen ott!
Mar van halo a tavon - eso utan koponyeg. . . de talan megoldja a tovabbi hal gondot. Viszont. . nem lehet csak a vizre dobni, mert lesullyed, es a halak belegabalyodnak - megtortent mar. . . Az uszo riaszto allatok sem sokat dolgoznak, azt hallottam ismerosoktol, de lehet megprobalom, talaltam egy olcso vizilo fejet. . . A motion sensor-on alapulo locsolo. . .mindent locsol, engem is. . .gyerekeket is, macskakat is. . . A madarhalo - ahogy mondtam, most van a to folott kozvetlenul. Utalom.
A ferjem a heten megprobal damilt kifesziteni a to folott, nem kozvetlenul a viz felett, allitolag az hasznal jobban - bar a szomszedos tavon a kanadai vadludakat nem zavarja. . .HA nem hasznal, akkor atalakulnak a halaim. Kisgem lesz beloluk. . .nemsokara.
A tó partjára tegyél ki egy-két makrelát, vagy szardíniát, hátha rászokik! Akkor egy-két dollárból egy hétig jól tarthatod. De ha látni se akarod ezt az egzotikus jószágot, akkor vegyél madárhálót (birdnet), ami vékony, de nagyon erős háló. Ha ezt a vízre dobod, és a parton körben lecövekeled, nem lesz gondod.
Vagy - alternatíve - telepíts a tóba kajmánt, aligátort, krokodilt. Persze csak olyat, mint az úszógumi, a víz felszínén. Ezzel még a szomszédokat is távol tarthatod.
Beletettuk a toba azt a kb 30 cm atmeroju-80 cm hosszu keramia csovet, ami mar volt egyszer benne (mikor meg nem voltak novenyek arnyekolashoz), hatha ott el tudnak bujni a gem elol - ha van annyi eszuk. . .
Ha nem - hat hal nelkuli tavam lesz :(( - viszont sok kisgem lesz a kornyeken :)). Fene egye. . . de ne a halat. . .
A koi lehet mar akkora, hogy nem fer le a bestia torkan.
Ma beszedtem a piros polot. . .semmit sem hasznal.
Kineztem reggel - meg alig volt vilagos - es mint egy Loch Ness-i szorny, csak a nyakatol felfele latszott. . . A to vize meg jol fekavarva, latszott, hogy ossze-vissza maszkalt a szentem.
Úgy is farsangi időszak van(ma és holnap még), hát öltözz gémnek. Oszt vagy frászt kap tőled, és többé felétek se néz, vagy egészen beléd szerelmesedik, és akkor talán le tudod dumálni arról, hogy megegye a halaidat:)))
Az a budos gem ma (is?) itt volt - es csak akkor vettem eszre a bestiat, amikor felszallt a to mellol. . .azt meg lattam, hogy megtorolte a bajuszat. . .!
....hogy neked milyen igazad van, tényleg szívesen megnézném a piros szemű tesót.... ....más....itt ennél a dunaágnál történt tegnap a csónakbalest.....most már van minn zokogni...
Az aláhúzásokat ezegyszer megúsztad, de kiskertész leütött labdáit nem. A BIMBÓkat, tudod nagyon könnyel el tudom érni, csak két kéz kell hozzá! Még , hogy lesz nemulass! Koránt sem vagy olyan félelmetes mint amilyen nagy a szád! Tudod mit mond a nagy magyar szólás, amelyik kutya.......
GURIGA Kedves! Már megint nagy a szád! Ne fenyegess Te minket! Nem vagyunk olyan ijedősek. Bennünk már nem sok kárt tudsz tenni! Egyébként is, itthon voltál, oszt volt valami????? Na ugye!
Ja, és nem azért cukkolunk, mert messze vagy, hanem általában azért, mert rendszeresen magas labdákat adsz. Azt meg ugye muszály leütni. De még mindig jobb, ha a magas labdáidat ütjük le, mint valami mást! Így van, lányok? :)))
Paulownia tomentosa a latin neve, de olyan magasan voltak eddig a virágok, hogy nembírtam beleszippantani. Talán az idén már az alsóbb gyengébb ágak is virágozni fognak és akkor tudok több információval szolgálni. Majd csinálok téli képet neked a bimbókezdeményekről. Jóóóó????