Keresés

Részletes keresés

Tyke Creative Commons License 2003.06.12 0 0 151
Igen... néha magam is megrettenek saját memóriám működésképtelenségén, pedig még csak alig éltem meg negyed évszázadot, de az Üllői Úti történetben nem szerepelek....

Akkor szombaton.
(Ja, különben, a felhívásnak megfelelően jelentkeztem Flop-koncert-előjegyért, de nem jelzett vissza senki. Pedig a Flop@-ra is írtam!)

Szóval akkor szombaton. Vagy így, vagy úgy.

Előzmény: Garden (150)
Garden Creative Commons License 2003.06.10 0 0 150
Azt hiszem, akkor ezt is tisztáztuk.
De akkor ki lehetett az "üllői utas" srác?
Ezt a sztorit a Lórira kell kenni, Ő mondta, hogy Tyke néven ír a fórumba aki a Kert-et kérte.

Mi is reméljük, hogy hozzájutsz a kislemezhez, igyekszünk vele...de nem ígérünk semmit. A szövegek biztosan felkerülnek a fórumra.

Azért örülök, hogy nem Te vagy az aki nem ismerte meg "az egyik kedvenc" zenekarának gitárosát.

Előzmény: Tyke (149)
Tyke Creative Commons License 2003.06.10 0 0 149
Hát nem mondom, elég erőssen kellett koncentrálnom, hogy végre rábukkanjak az összefüggésre!
A tagok jellemzésénél ennyi szerepel: 'Daily Krónika, majd A Kert'. Nyilván átfutott a szemem rajta, és nem értettem meg az összefüggést, egyrészt, mert nem tudtam, hogy Te vagy az, és nem más tag, vagy valaki nem FLOP zenekari tag.

Másrészről emlékeim szerint én csak a Santa Fe-ben, a Wigwamban és a Rocktogonban találkoztam veletek, illetve egyszer még a Mega Pub-ban (meg persze a Promenádban), ahol a jegyárban résztvevő Black Out-ot nem is hallgattam meg, csak titeket, habár őket is kedvelem, de miattatok mentem ki olyan messzire.
Egyetlen sztorim, amikor még Balázs énekelt, az este előtt szó volt itt a forumon, hogy lesz-e Alice In Chains, és Balázs úgy konferálta be a No Excuses-t, hogy Tyke-nak.... (én meg boldog voltam. ez még a Santa Fe-ben volt).

Különben 'éreztem' én, hogy lesz valami vaskos összefüggés, csak nem tudtam, hogy hol keressem.

Mike említette, hogy rajtatok áll, hogy szövegeket és képeket, egyéb sztorikat meséljetek el, küldjetek a FLOP.hu-ra. Lehet, hogy ráférne egy kis kiegészítés a tagok jellemzésénél található 'ragozatlan tőmondatokra'.

Röviden szólva, akkor megtalállak szombaton, és remélem némi hangzóanyagot (EP) is beszerezhetek a FLOP részéről (is), elősegítve ezáltal a zenekar anyagi 'boldogulását'...

Tyke (aki sajnos nem járt az Üllői úton)

Előzmény: Garden (147)
Garden Creative Commons License 2003.06.10 0 0 148
Szóval idétlenül...Hmmm
Többet nem vigyorgok, én leszek a bús gitáros. :)
Előzmény: Borzas (146)
Garden Creative Commons License 2003.06.10 0 0 147
Hát ezt nem gondoltam volna...
De ha elolvasod a Flop.hu-n a tagok jellemzését, vagy a Flop történetét, akkor kiderül a dolog. Én emlékszem rád (remélem te voltál), amikor az üllői úton játszottunk, és még a Döme volt a singer, kértétek, hogy játsszunk Kert-et. Hát játszottunk, a Másik dal-t az első refrénig. Utána odajöttél és megdicsértél, hogy milyen jól megtanultam, és nem is tévesztettem el a részeket. Akkor mondtam, hogy a Kert alapító tagja voltam...
Ilyen történetet még tudok mesélni...
Előzmény: Tyke (145)
Borzas Creative Commons License 2003.06.06 0 0 146
Garden a szöke gitáros a Flop-ban, csudaszép fekete Les Paul gitárral. Zenélés közben néha idétlenül vigyorog (bocs).
Előzmény: Tyke (145)
Tyke Creative Commons License 2003.06.06 0 0 145
A szomorú helyzet az, hogy fogalmam sincs, hogy ki-kicsoda a forumokban. Kevés kivétellel azt sem tudom, hogy melyik nick név alatt, egyáltalán zenekari tag lakozik-e vagy sem. Arról nem is beszélve, hogy a Flop.hu-nak köszönhetően most kezdtem el összepárosítani az arcokat a valós nevekkel, abból következtetve a nicknévre, amelyből származtatható a forum név. Pl. Kövi Lórántot egyrészt felismerném az utcán bármikor, a Lórántból elég könnyen származtatható a Lóri becenév, amelyből könnyen adódik a Liró forumnév. Mike-ról sejtem, hogy nem zenekari tag, de pl: Balázs, aki korábban az énekes volt, ő több nickkel is fönt volt, úgy emlékszem, közben míg Eddie és Mike eredetileg PJ tagok, addig a forumban egyikük az volt, másikuk meg nem. A Garden és a kert közti asszociáció nem bonyolult, eddig azt gondoltam, hogy egy számomra ismeretlen, mások számára ismert hajdan aktív zenekar tagja vagy, aki megpróbál többet is tenni, mint ápolni a jó emlékeket. Ha ezenfelül egyéb összefüggések is vannak, arról eddig még nem tudok.

Persze ha segít valaki....

Előzmény: Garden (144)
Garden Creative Commons License 2003.06.05 0 0 144
Köszi, de ha már ráért évekig, akkor nem számít pár hónap. Viszem a kazit, a többit megbeszéljük.

"és beszéljük meg, ki miről ismerhető majd fel..."
Ezt komolyan írtad?

Előzmény: Tyke (143)
Tyke Creative Commons License 2003.06.05 0 0 143
Garden: Gond lesz a digitalizálással, legalábbis annyiban, hogy nem tudok időt mondani, mert albérletben vagyok, és a fele cucc (hangkártya pc-vel) itt van, míg a másik fele (kazettás 'dekk') az meg az őseimnél.
Azért hozz egy kazit legalább, mert meghallgatom minőségileg úgymond, hogy milyen erős a jel. Javítani rajta nem tudok, legfeljebb hangosítani/halkítani egy normális jeleősségi szintre, hogy ne legyen se alulvezérelt, se túlvezérelt. De ha 'erős' a sistergés, azt együtt tudom csak erősíteni/gyengíteni a zenével.

Röviden szólva átmásolhatom PC-re a cuccot halkítva hangosítva. Ha így is megéri a dolog, akkor hozz egy kazit a 14-én, és beszéljük meg, ki miről ismerhető majd fel...

Üdv:
Tyke

neon Creative Commons License 2003.06.04 0 0 142
szólott ő legott
a nép pedig, az istenadta...

...eh, de gondolta a fene.

:)

Előzmény: K0an (141)
K0an Creative Commons License 2003.06.04 0 0 141
rubensi alkat

kenyérre szerettelek volna kenni
de nem voltál
kenhető zsíros ömlesztett

"a nőm feslett ugyan, de a pasim pedáns"

_zranora_ Creative Commons License 2003.06.02 0 0 140
szólszólszól.
Előzmény: Garden (136)
Garden Creative Commons License 2003.06.02 0 0 139
A kedves barátnőd is olvassa a fórumot? Nem fog hátbavágni?
Tudom, de nem árulhatom el, megígértem a lánynak.
Előzmény: szantoz (138)
szantoz Creative Commons License 2003.06.02 0 0 138
Köszi Garden, szóltam, ott lesz.

Ami a videot illeti....hm....esetleg tudod, melyik lány feneke látható rajta? :-)

Előzmény: Garden (136)
Garden Creative Commons License 2003.06.02 0 0 137
Eddie! Megkaptad? Benne vagy? Jól írtam? Nem hagytem ki lényegeset? Kérdezzek még? :))
Előzmény: Eddie Vedder (128)
Garden Creative Commons License 2003.06.02 0 0 136
Találtam egy CD-t amin az utolsó Bobekes koncertfelvételünk van (sajnos csak részletek). Az Árkádia klubban volt, és egy kedves barátunk vette videóra. Vicces, hogy a St.Clement harangja alatt egy (amúgy igen csinos) lány fenekét lehet látni. Szóljatok, ha valakinek kell.

Szantoz! Szólj a barátnődnek, hogy jöjjenek le a Rocktogonba júni 14.-én, már a gitártokomba tettem a CD-jét.

Garden Creative Commons License 2003.05.30 0 0 135
Azér' ez nem olyan egyszerű...
Előzmény: Borzas (134)
Borzas Creative Commons License 2003.05.29 0 0 134
PLLLLLLÍÍÍZZZ
Előzmény: Garden (133)
Garden Creative Commons License 2003.05.29 0 0 133
Jó kérdések, nem ragaszkodom a Bobek hangjához, de amit terveztünk koncertet, (egy nagyobbat pl. a wigwamban) azon énekelne a Balázs is, meg a Bobek is, az Artner Gabit is megfűzném, meg a Hidasi Barnát is (aki nem tudja, Ő volt a BILLENTYŰS a znekarban). A dobosokat nem sorolnám fel, mert rengetegen vannak. Nem kezdtük el a szervezkedést, csak érdeklődtünk...Megláttyuk...
Garden Creative Commons License 2003.05.29 0 0 132
Megy a történet...
Borzas Creative Commons License 2003.05.27 0 0 131
Azért enkem is bejön, tévedés ne essék, "rendszeres" Echoes Of Pink Floyd koncertre-járó vagyok.
Előzmény: szantoz (130)
szantoz Creative Commons License 2003.05.27 0 0 130
Én meg olyan rajongókat ismerek, akik kifejezetten Vödör hangját tartják jobbnak :)
Előzmény: Borzas (129)
Borzas Creative Commons License 2003.05.26 0 0 129
hallod ezt, Garden? mennyire ragaszkodsz Bobekhez? bár mondjuk én jobban szeretem az ö hangját, mint Vödörét... bots, eddie.
Eddie Vedder Creative Commons License 2003.05.26 0 0 128
jaj ne gonoszkodjatok, a történet azért kell, mert annyira szövevényes, hogy már én sem emlékszem pontosan, hogy ki mikor mit csinált :o)))

Valamelyik nap pont kertet hallgattam, már csak játszani kellene :o)))

szantoz Creative Commons License 2003.05.26 0 0 127
Főleg, ha benne vagy :)
Előzmény: Eddie Vedder (125)
Garden Creative Commons License 2003.05.26 0 0 126
Dalszöveget is kérsz? :)
Előzmény: Eddie Vedder (125)
Eddie Vedder Creative Commons License 2003.05.23 0 0 125
Én is kérhetek egyet?

szeretem a zenekar történeteket

Előzmény: Garden (123)
_zranora_ Creative Commons License 2003.05.22 0 0 124
neeeem! kivételesen nem szekálás volt.:)(hisz már-már szépirodalmi szintű az anyag!) ;)
csak olyan sok minden történt a zenekarral, hogy tök érdekes lenne lerajzolni úgy, mint egy evolúciós ábrát vagy ilyesmi. mindegy.:) lehet, hogy vizsgaidőszak után megcsinálom.:)
Előzmény: Garden (123)
Garden Creative Commons License 2003.05.22 0 0 123
Csak szólj, ha valamit nem értesz, elismerem, hogy nem valami olvasmányos, és az irodalmi értékekkel sem törődtem. Bocsi
Előzmény: _zranora_ (121)
szantoz Creative Commons License 2003.05.22 0 0 122
Köszi, megjött!
Előzmény: Garden (118)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!