Eladnám - erdeti áron - a 2009. szeptember 4-re szóló két db. genfi Mylene Farmer koncertjegyemet (álló), ugyanis inkább a brüsszeli koncertre mennék ki.
Mylène Farmer és Laurent Boutonnat jelenleg egy fiatal fiút pártfogolnak, akinek személyét egyelőre sűrű homály borítja, és aki 2009-ben albummal is jelentkezik majd. A Lolita után egy Lolito jön?
Ezen az oldalon Mylene Peut-etre Toi című klipjéhez van <a href="http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.2060" target="_blank">ismertető + felirat</a> letöltés. A letöltéshez regisztrálni kell.
Ezeknek a táncoknak épp az a lényege, hogy szinte egy helyben előadhatók. Lehet, hogy nem túl látványosak, de a célnak megfelelnek. Egyébként a Je T'Aime Melancolie klipjét ajánlom minden kétkedő figyelmébe, nagyon jó a koreográfia és Mylene is jól táncol. De említhetném az 1989-es En Concert videót, pl. a Sans Contrefacon című dalhoz prezentált tánc nem semmi.
Szerintem is a legjobb előadók közé tartozik. A legutóbbi koncert DVD-n ahogy a Deshabillez-Moi-t "eljátsza", az számomra megunhatatlan. És az életkorát csak pozitív értelemben lehet említeni. Amikor egy kolléganőmnek megmutattam az Appelle mon numero videóklipjét, az volt az első reakciója, hogy ő, aki 29 éves, szeretne így kinézni.
két órán keresztül élőben énekelni és közben intenzíven táncolni nagyon nehéz, szinte lehetetlen dolog. vannak olyan előadók, akik fullosan nyomják a táncot, de közben playback-ről megy az ének. mylene farmer viszont egyrészt 47 éves, másrészt pedig a nagy koncerteken élőben énekel, ezért nem lehet elvárni tőle, hogy folyamatosan ugrabugráljon.
Én kétszer láttam élőben (jövő ősszel jön a harmadik "szeánsz") + a meglévő koncertvideók, és az egyik - ha nem a - legjobb előadőművész(nő)nek tartom őt.
Ha valaki teljes egészében táncos produkcióra vágyik, akkor ne őt nézze / hallgassa - sztem. Viszont, ott nem kap olyan emocionális pluszt, mint nála.
Láttam négy koncertfilmjét, és csak ismételni tudom magamat. Szerintem jól táncol, a koreográfia időnként jó, de többnyire hagy kívánnivalót maga után.
Nem értem, miért mondják, hogy Mylene nem tud táncolni. Pl. ezen a felvételen is egész jól nyomja. A koreográfiát lehet kritizálni, de szerintem a táncos lábakkal nincs baj. Az tény, hogy nem egy Stohl Buci, de mit csináljunk. :)
Pedig a 2-től 5-igben ment egyszer-kétszer. A Pourvu qu'elles soient douces-re határozottan emlékszem. A Zenebutikban a Sons Contrefacon klipjéből játszottak részletet, ebben biztos vagyok, és mintha a Desenchantee is lett volna, de ebben nem vagyok 100 százalékig biztos. Ezenkívül még rémlik, hogy a Pourvu qu'elles soient douces werkfilmjéből is leadtak egy részletet.