Tomi! Dobd már be azt a linket amit a multkor betettél lécci! Elkezdtem olvasni, de öt után lefordultam a székröl. :) asszem most jol jönne... csak épp nincs meg! :(
Valoban. Nekem is ismerös volt. A srác biztos elégszer nézte meg a filmet. Oh. Ez az! Filmet kéne néznem! Egyetlen szépséghibája a dolognak hogy semmi nincs nálam...
Öcsém, végignéztem az összes linket ami eszembe jutott hirtelen, elolvastam minden friss hirt, de még mindig eszméletlenül unatkozom. Csinálnom kéne valami hasznosat. Vagy nem. Inkább nem. Leszarom. :)
Szerintem az eredeti játékoknak nincs nagyobb varázsa mint egy sima másoltnak mondjuk nekem egy pár olcsó eredeti játékot kivéve csak másolt van például leírtam haveromnak egy jó pár játékot és mit kapok ?
Hát egy írt FIFA 2003-mat amit 800 forintért és 2 CD-ért megúszták.
Szerintem 2050-re már olyan védelmi rendszerek lesznek,hogy már nem is éri meg játékot csinálni és mindenki magának csinálja a játékát
Bombaszakértő vagyok ha futni látsz próbálj lépést tartani velm!
Tessék. Ennyit erröl. Most legszivesebben porrá zuznám a pici lelkét. De, én jo ember vagyok.
Én most egy egészet meg fogok enni. Igen nagyétkü némber vagyok. A tejföl meg undorito egy pizzán szerintem. :)
Egyébiránt meg :
Az ember azt várja hogy értelmes juzerek irjanak a kedvenc forumára, ehelyett 10 éves nudlik agymenéseit kell olvasnia. A nickjétöl meg okádnom kell. Enba menj haza! (Azt azárt mégsem irom oda. ;P)
Oh most látom hogy megtalálta a titkos topikunkat is magának. fain.