Úgy tűnik, ez jelentős dátum az erkölcs felkent jobboldali papjai között. Ne felejtsük: az européer ex-külügyminiszter úr is ebben az évben lépett be a pártállam állampártjába.
monjduk nekem semmi bajom sincs a szakmai munkat vegzo katonai, egyeb elemzo, penzugyi teruleten tevekenykedett SZT csokakkal
akkor ez is egy munka volt, valszeg most is vannak hasonloak NBH-ban vagy altala beszervezett emberek vegeznek ilyen feladatokat szamos cegnel
hanem az h vki ilyen gerinctelenul tamadja sajat volt csapattarsat, aztan amikor bebukik, meg tovabb hazudozik ossze vissza, na erre szoljanak fidesz kepviselok, es kis pocs rogan vegye fel erre a polojat, mert ez az ami minden szempontbol elfogadhatatlan.
nem kettos merce, medgyessy elmondta, 25x mit csinalt, igaz legelso nap nem a teljes valot, de utan amit elmondott kb az van mostani ujabb beszamolokban is. nem magasztalom en ezert, hanem mindossze elfogadom h ilyen munkat is vegzett.
„Rezzenéstelen arccal, olyan szenvtelenül, ahogy egy jelenléti ívet ír alá az ember”
... A honatyák a ciklus elején, majd a pártelnök asszony kérésére később is nyilatkoztak arról, hogy „a BM III-as főcsoportfőnökségének egyetlen osztályával, munkatársával sem működtek együtt, nem voltak ügynökök, munkatársak, titkos tisztek, informátorok”. A nyilatkozat zárásaként a képviselők hozzáfűzték, hogy az MDF elnökségének kérésére, „minden kétséget kizáró bizonyságként” teszik ezt a nyilatkozatot. Dávid Ibolya olyannyira komolyan vette mindezt, hogy még azt is hozzátette, hogy „Isten engem úgy segéljen”. Balsai István frakcióvezető arra a kérdésünkre nem tudott válaszolni, hogy Boros Imre is aláírt-e ilyen nyilatkozatot, de lapunk megtudta: természetesen aláírta, mégpedig „rezzenéstelen arccal, olyan szenvtelenül, ahogy egy jelenléti ívet ír alá az ember”.
hát nem is választásokkor lett m.elnök......
másrészről a meggyesi sem különbb....
ezeknek az embereknek, borostól, járaistól, meggyesistől, a KB összestől követnie kell Berecz János elvtárs példáját, aki szépen csendesen eltávozott a közéletből.......
tiszta embereket a politikába és a sajtóba!
addig nem lesz itt tényfeltáró újságírás sem, amíg ők is zsarolhatóak.
mé' csak az unokám élhet majd emberhez méltó közegben? miért hagyjuk, hogy ez a párszáz ember így ránk telepedjen.....
és ez a maszlag a politikai elittről, mintha az bárki számára elsajátíthatatlan lenne, hogy csak ez a társaság viheti ügyeinket....
Egyébként az Ibolyka csak sumizik! Az egész MDF bűzlik, kivűlről, belülről!
Néhány dolgot nem értettem a rendszerváltás óta, de most kezd összeállni a kép!
1./ Egy demokratikus országban hogy lehet valaki miniszterelnök, aki a választásokkor egy pártnak sem tagja, nem indul semmilyen listán, sem egyénileg?( ez a Hóbagoly!)Ez csak úgy lehet, hogy sokat tud sok emberről!
Még az átkosban a belügyben bontotta ő is rendszert belülről.
2./ A III/III levéltárat ki kezeli? Természetesen Kónyáné Kutrucz Katalin! Családi alapon? Hánynom kell!
3./ A Viktornak a Hóbagoly azthiszem nem tanácsadója volt, hanem összekötője!
"... Az ügyről egyetlen Fidesz-politikus sem nyilatkozott, Orbán Viktor titkársága csak annyit közölt, hogy a volt kormányfőnek addig nincs mit mondania, míg a Mécs-bizottság nem tartja tiszteletben a törvényeket..."
ja es ime
Boros szerint pedig a Mécs-bizottságnak van szüksége "rengeteg szappanra és habra ahhoz, hogy Medgyessyt tisztára mosdassák, és hogy a szappan, a hab mibe kerül, az nekik teljesen közömbös".
ez mar tenyleg az egesz csucsa, az hagyjan h addig ugatott amig ki nem derult rola h medgyessy munkatarsa, bar mar akkor is okosabb lett volna ha meghuzza magat.
De hat meg most is neki van mit okoskodnia? ezt nem hiszem el, mibol van ez az ember? 70-80 kg szarbol?
hogy kerulhetett ilyen pozicioba? ez lett volna a jovo? szerencsere az befejezodott
Szegény kicsi Boros... - A sportlapban adott interjúja szerint csak besegített a titkosszolgáknak egy bonyolult nemzetközi bűnügy megoldásához, ami az ő fékezhetetlen agyveleje nélkül természetesen nem ment volna.
Erre kiderül, hogy százados volt... Gáz. Meg fizetést kapott. Meg nyelvpótlékot. Jujjjj....
ott van meg a D-144, aki meg SZT tiszt volt
es meg 2 masik egyuttmokodo akarmilyen ugynok, mint jarai, akinek nem ismerjuk a nevet
lassuk csak
D-144-re a tippem kövér v varhegyi
a masik ket kis ugynokocskere pedig maradt meg eleg nagyszaju fidesz majom
szinte ereztem hogy ez a mocsok, gerinctelen senkihazi ez nem veletlenul frocsog annyir a jobb szelen
meg 1x mondom, hihetetlen, hogy embereknek ennyire 0 gerincuk legyen, akkor legalabb maradnanak a seggukon v egy oldalon, vagy meg az se kell, csak akkor korabbi munkatarsara, aki nem a rendszer utolso napjaig volt SZT tiszt, mint boross, ne frocsogjon
ha meg egy fidesz szimpi egy budos szoval felmeri hozni medgyessy SZT tiszti multjat, akkor az ebbe mind belegondol remelem, es szemenkopi sajat magat egy tukor elott, amibe talan belemer meg nezni, bar ketlem
vilagciki
hihetetlen emberek, marmint negativban
es ez a boross, ez volt az egyik aki legjobban szapulta uj kormanyt, meg medgyessyt
es most fejere huzta a szaros vodrot, megkoszonve az egeszet remelem fideszes, miepes, magyar nemzetes ugyeskedoknek
akik most ismet beallnak a hullo szalos vodor ala kemenyen
hajra fiuk, csak igy tovabb
lesznek ott meg nevek...
jarai az csak azert gaz, mert kb legnormalisabb csavo volt az egesz bagazsban, lehet mert mar szociban is nev volt? mert borosst latva nyilvanvalo h nem minden ugynoknek vannak kivalo ertelmi kepessegei...
...azért a közölt képet jobb felbontásban hitelesebbnek lehetne látni, én az úsjás helyében ilyet tennék fel, amin az ilyen öreg papír nem fehér, hanem hordozza a jellegzetességeit, bár az ü betűk felütése egy írógépre jellemző, más iratot is lehet vele azonosítani...
Hi!
Sokszor mondtam már, hogy az a személy aki a feudalista-pártállamban vezető politikai tisztséget töltött be és most "harcos antikommunista" lett, az mind gazember csaló, mocsok. A példa bizonyítja.
DI-nak meg, már el kellene számolnia a Tolnában végzett tevékenységével. Ne higgye azt senki, hogy ez meg elfelejtődik!!!!!
By
Most jutot eszembe, hogy mennyire a tudatom alá férkőzött ez az embör.
-
Szanyi vs. Boross az Ütközőben (ATV)
Amocsok válasz erre | adatok | e-mail 2002.08.01 11:11 (14)
Ez a Boros embör annyira, de annyira pöchendi viselkedésü, hogy engem egykor volt butabunkófelkapaszkodottpárttitkárokra emlékeztet. Persze biztos nem volt az, csak a stílus ...?
-
Most majd azt hiszik, hogy én voltam az összekötője.
Hát. A Kovácsot nyilvánosságra lehet hozni, ha van tőle mit. Majd megláttyuk.