hát igen borítékba semmiképpen nem tudják elküldeni,mert szeretnék venni pl egy sport rendszámtáblatartót is...jah hát én is ilyen hasonló összegre tippeltem szállítás terén. Ha konkrétan kitaláltam mindent,hogy mi kell(még a főfúvóka méretét kell kitalálnom) akkor írok nekik megint hogy mennyiért küldik ezt el... Akkor várom az exceles cuccot az ímélcímemen!Abba vannak főfúvókaméretek is? Köszi!
ha több mindent veszel, mondjuk polokat meg ilyesmiket vagy ha kell meg vkinel onnet vmi :) van egy fix szallitojuk, azt hiszem a DPD, az hozza hazhoz, minimum dij olyan 25euro szokott lenni sajna... nem hiszem ezt fel tudjak adni boritekban, mint a fuvokakat
Köszi szépen a választ! Megtennéd,hogy az említett excel táblázatot átküldöd nekem a dadis@freemail.hu - ra? Szerintem mindenképpen a Sommer-nál veszem meg ezeket,a dugót is mert ha így egyben rendelem akkor megéri:) postaköltséggel hogy lehet kijönni a legolcsóbban? Köszönöm a segítséget!
röviden, az EPC ledugózást megcsinálják neked Ócsán, azért ne rendelj, övéké is jó
a tuning suber, tű, rugó megéri, ha nem akarsz sokat karbira költeni, mert valami de a jó igazán scak a Keihin, ha látsz olcsón, elvileg 60-80e körül kell lennie, akkor inkább azt
van egy komplett excelem, átküldhetem mi történ az enyémmel és mit tapasztaltam a cuccokkal
amit faki belinkelt fémlemez kell még a légszűrő oldalában, tetejét kiszedni teljesen(ezt te is tudod, v Ócsa), és egy twin air supermoto szivacs bele, amit meg fröncskölni kell néha
Szia MCEMRU! Bocsi a zavarásért,nem tudom jó embert találtam e meg... Volt már dolgod a KTM-Sommer által forgalmazott tuningtermékekkel? Gondolok itt:tuningsúbertű,tuningsúber,tuningrugó...meg EPC ledugózó. Ha használtál ezek közül valamit megtennéd hogy leírod,hogy melyiknek van értelme hobbista szupermotozásnál? Ha nem volna gond majd kérdeznék pár dolgot(rendeléssel kapcsolatban,illetve főfúvóka)... Előre is köszönöm!
Nincsen valakinek '03as 640 LC4 SM-hez való kopmlett hátsó féknyereg? Az enyémmel, mint most kiderült elég nagy gáz van, és állítólag nem is javítható. Újonnan pedig egy féknyereg pedig gondolom elég húzós...
Sziasztok! KERESEK KTM LC4 640 (2002)es motor kipuffogójában lévő elődob helyére egy sima átmenős csövet ("Z vagy S" cső)! Továbbá:Tuning(nyitott,alumínium) légszűrőházfedelet,mint ami a képen is látszik.Ez utóbbit magam is tudnék készíteni,ha esetleg valakinek van ilyen a motorján,és lenne pár szabad perce hogy megmérné mekkora lukat kell rá vágni és behálózni(a négy oldalhosszúsága érdekelne),illetve hogy milyen vastagságú lemezből célszerű készíteni, azt nagyon megköszönném! Nem sürgős a dolog,ősz-tél folyamán szeretném megcsinálni! Köszi a segítséget!
Valahol a kettő között lehet a valós adat ! ez a motor sose volt 62 le az biztos , a későbbi ezerszer erősebb 625sc sem érte el a 60 at az sxc625 re van gyárilag 60 megadva ...
Inkább 62 ló :-)..de javaslat olyan KTM et vegyél aminek nincsenek ilyen gondjai hogy szétszaladtak a lovak mert zsebbe nyúlús is LEHET a dolog..Hacsak nem nagyon nagyon olcsó az üzlet..
Szisztok! Egy KTM lc4 620sc vásárlásán gondolkodom! Tudna segíteni valaki , hogyan lehet előcsalni a lovakat? Ez egy svájci motor 18 lóval. Elméletileg ez egy 50le-s motor. Köszi!
Sziasztok! Motor vásárlás elött állok, ez egy KTM lc4 620sc. Egy svájci motor 18 lóval. Valaki meg tudná mondani nekem, hogyan lehetne előcsalni a lovakat? Elméletileg ez egy 50 le-s motor. Köszi.
Eladó KTM 660 SMC 2004-es modell, nagyon szép gyári állapot, külföldi tartózkodás miatt igen keveset volt használva. Gyári bukógomba szettel, hűtőventillátorral, hátsó lábtartókkal, 2 személyre vizsgáztatva. Ára: 1,13mFt. Tel: 20/3508433
Igen, nekem is ez volt az első gondolatom. Múlt héten beszéltem az általad javasolt úrral. Ő azt mondta, hogy az ő számítógépes rendszerükben, amin keresztül Akrapovic dobokat alkatrészeket stb, rendelnek, nem férnek hozzá a KTM-ekhez, az valahogy külön szekció a márkán belül. Ezért tanácsolta, hogy beszéljek valamelyik hazai KTM kereskedővel, mivel ő nem tud segíteni. Jelenleg arra várok, hogy onnét visszajelezzenek, hogy tudnak-e kipuff. héjat és tömést rendelni a dobomhoz a gyárból, ill. hogy mennyiért.
Annál jobb hogy Akra mert akkor tuti lehet útánrendelni!Bár bizti nem lessz olcsóbb mint a "hazai"!Keresd a Karasna mociboltot ők forgalmazzák azon belül Szögi Tamást tamas@karasna.hu, korrekt fiatalember.Ja és a jövőrenézően én is rendelek tömcsianyagot nehogy ugy járjak mint te.Krisz
Igen, én egy honi (nevesebb) kipuff. gyártóval beszéltem korábban, ő megcsinálná a palástot, anyagtól függően akár már 15-20ezer forintért - persze carbont, titánt drágábban készítene. A héten még körbekérdezősködök, mivel a motortól nemsoká meg akarok válni, ezért igyekszem a legköltséghatékonyabb megoldást megtalálni.
ehhez miért is kell akra, sztem bármelyik akár magyar gyártó is cseréli a palástot, szegecset veszel barkácsboltban stb. lehet rákérdeznék erre egyik itthoni gyártónál, mennyiért ad csinál neked palástot
Lehet nem olvastál visszamenőleg, de nekem pont egy Akrapovic titán dobom törött ketté... Arról eddig nem hallottam, hogy lehet hozzájuk alkatrészeket rendelni, de ha ez tényleg így van, akkor ennek még utánaérdeklődök. Az biztos, hogy a hivatalos magyar importőr, nem foglalkozik KTM-ekkel, ahhoz nem tud rendelni semmit, azt javasolták beszéljek egy KTM kereskedővel. Ma még intézkedem, mérlegelem a lehetőségeimet, aztán majd lesz valami. Egy biztos, a gyári dob megőrjít :) Ilyen babetta hanggal közlekedni...