opel corsa c 1.3 cdti-m van, hidegen fehéren füstöl, de nagyon...és mintha kihagyna egy henger!!! szerintetek mi lehet a probléma????porlasztócsúcs lehet???? ha ez akkor tudna valaki árat mondani nekem????
Szerintem csak ahogy kipucolták a kocsit, a lefújószelepet hallod, azaz folyamatosan fúj, és váltásnál kicsit hangosabb, nem olyanra gondolok mint a tuning autóknál vagy mint a buszoknál, hanem csak úgy fúj. Viszont ha turbócső szakadt ki, az 10e Ft s nagyságrend. lehet csak a tömlőn lévő bilincs csúszott le. én felemelném aláfeküdnék, és megnézném minden rendben van el, ha cső lukas, akkor azzal a széles szürke ragasztóval ideiglenesen meg lehet csinálni, nekem 3 hónapig volt úgy :)
Segítségeteket kérném hátha valaki oldott már meg ilyen problémát,
Opel Astra 2001 1.7 dti 75 LE, van benne 250000 km én hoztam németországból 110000 km el, a hiba ha meleg van mondjuk 20-25 fölött belassul nem hajlandó menni 120 km/h nál többet és ha kirakom üresbe akkor sem pörög 3500-3700 fölé üresbe sem ,erőtlen, ha jön a hideg hüvös akkor megjavúl és megy és pörög rendesen eddig cseréltem :
Magyar autókereskedelem.ez van Vesz a veréb egy autót 60000km-.el a kocsi el b-dik szidja az opel márkát igaz 230 000 van benne.az ilyen kereskedőket örökre ki kéne zárni.Ez a gyárnak is presztis vesztés szerintem.Bár szerintem Német autó volt ott pörgették a magyar kereskedő makulátlan-))A korom szürőnél nem nulláztak valamit igy derült ki.
Új vagyok a fórumon. Érdeklődni szeretnék hogy a opel astra caravan 50kw os turbodiesel motornak a vezérlését hogyan lehet beállítani hol vannak a jelek? Lucas adagoló meg lucas porlasztók vannak benne. Motorkód x17dtl
2 hete szervízbe vittem az autómat (Corsa 1,7 CDTi ) mert 60 és 80 km/h közötti sebességnél valami furcsa (most már tudom) szelelő hangot lehetett hallani. Én a kipufogóra gondoltam, de mint kiderült a/egy turbócsövet kellett cserélni.
Átvettem az autót, de ÉN továbbra is hallom, a szervízben azt mondták hogy járjak nyugodtan vele majd megnézik egy következő szervíz alkalmával.
Nálam hozzáértőbb véleményt szeretnék kérni, hogy nem okozhat esetleg később nagyobb gondot, ha továbbra is a SZERINTEM szelelő szerkezettel közlekedek.
Van egy 10 éves Citroen 1.5 D Saxom. Hidegben is jól indul, de 100-200 m megtétele után leáll. Utána megint indul, de néha újból leáll. A második indítás utan aztán már szépen jár a motor, és minden rendben van. Melegben ezt a jelenséget soha nem produkálta. Tudja valaki, hogy mi lehet az oka?
Sziasztok Opel Vectra combit szeretnék venni 2000-2002 Ilyen motorokkal vannak .
1995 cm³ DTH 1994 cm³ DTI 1998 cm³ CDTI
Tudna valaki valami tesztet róluk ? Miben különböznek alapvetően? Esetleg melyiknél milyen hibákra számíthatok 150-200 eKm-nél. És minden infót megköszönnék. Ilyen évjáratnál hol és milyen korrózióra számíthatok?
A kupkung 1 centi fölengedés után már fogni kezd. Hol lehet állítani a holtjátékon? Ha munkahenger probléma van, akkor mit kell megbontani a munkahenger cseréhez?
Kösz. Mert az a baj, hogy akár most azonnal vehetnék kocsit, gondjaim inkább a fenntartással lennének és mindenki az adagolóval riogat. Nem mintha más nem lehetne drága.
Nem túl drágát. Tudom, hogy E kadett van 1,7D motorral is. Mincs kikötés, olcsón fenntartható autót szeretnék. Kb 10 éve volt pár D Kadettem, nagyon szerettem őket.
T. dízel Opel szakértők! Szeretem a dízel Kadettet, vennék is, de mindenki óva int a dízelektől, mondván, hogy az adagoló elromlása esetén az autó fele árát rá kell költeni a javításra/cserére. Az óva intők egyike sem dízelautó-tulajdonos. Érdekelne, mibe fájna egy Kadett adagoló-affér, úgy nagyjából. Köszönöm.
Van itt valaki a topicban, aki az obd csatlakozón keresztül tud Opel Vectra C vagy Signum modellekbe a Z19DTH motorral szoftvert feltölteni? Nem a gyári Tech2-es módszer érdekel.
Sziasztok! Van egy Opel Meriva 1,7 CDTI Z17DTH motorkódú autóm. Van egy kis problémám vele. Szoftver frissítés után melegen egyenletlenül jár (dadog) a motor. Ha ki van nyomva a kuplung rendesen jár, ha felengedem dadog. Bosch szervízbe porlasztók bemérve, kettő ki is lett cserélve, rendben van. Van valakinek tapasztalata hasonló problémában, vagy valakit Pest környékén tudnátok ajánlani, aki tudna segíteni, vagy valami okosat mondani? Előre is köszönet.
jó napot az uraknak és nekünk! Segítséget kérnék (1.7 d Kadett) nem gyullad fel a tolató lámpa mitől lehet (Az izzót megnéztem a jó) esetleg a Tolatólámpa kapcsoló és azt merre lehet megtalálni nagyon szét kell bűvölni az autót hozzá? Köszi