Amugy a történtek után az esti koncerten Weiland ilyet szólt az egyik szám előtt:
"I may be a failure at love, but i've written a few pretty good tunes in my life, here's one"
Szegény biztosan nem érezte vmi szuperül magát, remélem nem nyúlt emiatt a barnához.:(
nem gyepálta meg, csak kiabáltak és nekilökte a falhoz a nőt, a hotelből meg kihivták a zsarukat, ennyi volt.
amugy miért írod hogy lehet a gyógyulás jele?talán személyes tapasztalat?:))
Azt pont nem, de egy doors feldolgozást hallottam.
a seattle topicban is irtam neked, hogy milyen kolosszálisan királyul sikerált szerintem is.:) stoned immu..izé nemtomhogykellirni:)
ja de most kapcsolok ez a break on through egy house of blues coffe-s koncertfelvételen rajta van, mint ráadásszám! az is szupi
Majd adományt gyűjtünk Scott megsegítésére, hogy jusson neki cuccra!!:)) és akkor minden a régi lesz!:) ááááá ez baromság, az új album mindent üt, és az emberünk szinpadi aktivitási is mindent üt (korábbi énjével ellentétben), úgyhogy jo így.
Befejezte az anyagozást a srác,azt' egyből gyengébb lemezt csináltak. Ráadásul le is fogyott...hát kinek jó ez?
Scott,drogozz tovább,vagy legalább igyál!!!:))
Ez egy kissé értelmezhetetlen mondat volt, csak anniyt akartam mondani, hogy nagyon szeretem a Pilotsot
Sőt régi zenekarommal a Vasoline gyakran előkerült koncerten
Télleg kissé át van deformálva az orcája:))
Hatékony fogyókúra diéta nélkül! garantált, látható eredmény! bár kissé kölcséges...ja és a mellékhatások!:)szoval +fogadjuk a tanácsot...
Én szívesen felajánlanám a segítségem, de csak müsoros kazin van meg...de már megbántam, hogy anno nem CD-én vettem meg, mert nagyon megszerettem a lemezt, és ráadásul a CD-én egyel több szám van! és nem is a végén mint bonusz, hanem az elejefele be van szurva valahova, nemtom hányadik...
Static Te se tudod melyik az a szám?? mer akkor rávadászok a neten!
Amugy meg a klippet láttátok ami készült az egyik számhoz?? mi is a cime??...barbarella...huuu de nyomott hangulata van, annyira beteg. de zseni!:)
Hááát, én igazából nem sok helyen láttam az albumot, nekem is csak mp3ban van meg. Talán a Virgin Megastoreban, vagy valamelyik MCD-ben meglesz.
Ha mégsem, és már frusztrál a dolog, akkor pedig irjál ide, aztán biztosan lesz vki aki átírja neked, vagy ilyesmi.
Legroszabb esetben pedig megrendelheted mondjuk a Headbangerben.
Köszi:-)) De sajnos nem tudok letölteni ilyen tsemegéket, mert le van az ilyesmi itt tiltva :-(( De valahonnan megszerzem, az biztos. Ugye ezt mezei lemezboltokban nem lehet kapni itthon? Mondjuk még nem láttam, és azt hiszem, hogy a kérdés talán költői...
szia, üdv nálunk:)
12 bar blues egy eszméletlen király album, a Mockingbird Girl mennyire laza már, meg a Jimmy was a Stimulator, meg a többi!
Szóval semmiképp ne hagyd ki. Sőt én azt mondom, hogy ha akarod, felpakolok pár számot róla egy magyar serverre, és aztán tüzetesebben meg tudod hallgatni.Csak szólj.
Jaa, és van egy ritkaságom számotokra, a Stone Temple Pilots + a Jerry cantrell az AICből együtt nyomják a Got Me Wrong-ot.Ez egy 11 megás kis video, nem szuper minőség, de nézhető.
Ezért is írtam, hogy csak belehallgattam, tehát csak egy hirtelen kialakult képem van az albumról. Majd megszerzem, és akkor jöhet egy részletes elemzés. Első hallgatásra annyira nem...
Nem vagyok elfogult, meg elvakult, de a 12 bar blues nagyon szuper album! ha megvan hozzá a hangulatom akkor imádom! kissé nehézkes és művészi, de valami nagyon ott van benne.