Az elefant sose felejt? Lenyugozoen meghato tortenet!!!
1986-ban a Northwestern University dimplomaoszto unnepsege utan Mkele Mbembe Kenyaban toltotte a nyar nagy reszet. Egyik kirandulasa soran, amikor atverekedte magat egy suru bokron, Mbembe egy elefantbikaval talalta szembe magat amint az allat az egyik mellso labat a levegobe emeli. Az elefant eleg kimerultnek nezett ki, ezert Mbembe ovatosan megkozelitette, es ahogy eleterdelt hogy megvizsgalja az allat labat, eszrevette hogy egy jokora "szalka" van beagyazodva a talpaba.
Amilyen ovatosan csak lehetett Mbembe kihuzta a szalkat, mire az elefant ovatosan lerakta a labat a foldre. Az elefant arccal az ember fele fordult es meglehetosen nagy kivancsisaggal az arcan bamulta az embert nehany feszult percen keresztul.
Mbembe mozdulatlanul allt, es semmi masra nem tudott gondolni, csak hogy most bele lesz tiporva a foldbe. Egyszercsak az elefant egy hatalmasat trombitalt, hatat forditott, es elsetalt. Mbembe sosem felejtette el ezt a napot...
Husz evvel kesobb Mbembe a kisfiaval setalgatott a chicagoi allatkertben, es ahogy az elefantok keritesehez kozeledtek az egyik allat egyenesen megindult Mbembe es fia Tapu iranyaba. A hatalmas allat bamulta Mbembe-t, es az egyik mellso labat a levegobe emelte, majd lerakta. Ezt egy jonehanyszor megismetelte, majd egy hangosat trombitalt, vegig az ember szemebe nezve. Mbembe visszaemlekezve az 1986-os talalkozasra az elefanttal, azon torte a fejet, hogy ez vajon ugyanaz az allat-e. Mbembe osszeszedte a batorsagat, es megvarta amig minden latogato odebball, majd atmaszott a korlaton es megindult az elefant fele.
Csodalkozva nezett az allat szemebe, mire az elefant trombitalt ujra egy nagyot, korbeolelte az ormanyaval Mbembe egyik labat es hozzavagta a korlathoz, majd odament hozza es halalba tiporta a szerencsetlen balfaszt.
kerdesem lenne. elterveztem norbi szulinapi ajandekat, de kicsit gondban vagyok. egy 1 oras setarepulest szanok neki, de ... ha egyedul megy nem tudom kifizetni. van egy tok jo 3 fos verzio csak itt meg hianyzik a maradek 2 fo. fejenkent 12.5e. nem kar vki repulni vele? (gep: cesna c-172) vegulis csak egyszer lesz 32. (remelem)