Jó a meglátás, de valószínűleg sosem fog kiderülni az előjelek tartalma. Amúgy akit érdekelnek a dolgaim, azok tudják hol találják. És senkit sem akartam bántani itt, amit írtam csak a meglátásom. Merthogy ez egy fórum, ahol le lehet(ne) írni a véleményemet.
Sajnálnám. Ne tedd! Én mindent megnéztem, elolvastam Tőled.
Dr. Dee-t sem rossz emberként ismertem meg, csak néha - úgy látszik - morcos. (Amúgy én is sokszor vagyok morózus, csak igyekszem ide szórakozást keresve jönni.)
Szerintem BÉKE, - emberek! (Ahogy eddig is volt.)
OFF: (Pont hallgatom Ferenc Pápát, és éppen igyekszem Neki - sikeresen - megbocsájtani a migráncs-lábmosást...)
Azt gondoltam ez a fórum a kisautók kedvelőiről, nekik szól. Mindenki bemutathatja az ide vonatkozó dolgait. Bármilyen formában. És azt láttam eddig, hogy hülyeségektől is mentes. Amint az minden bejegyzésemnél látszik, ott a fotó és ott a link is. Akit csak a fotó érdekel azt nézi, akit a mögöttes tartalom is érdekel az a linkre kattint. Vagy egyik sem, ez is lehetséges. Úgy véltem ez korrekt így. A reklámtól ez messze áll, és nekem tök mindegy, hogy kattintasz a linkre vagy nem. De eljött a pillanat, amikortól mindkettőtől mentes lesz ez a fórum. Azért én továbbra is rendszeresen nézem majd, bár ezután sem fogom a hozzászólásaimmal megbontani az itt olvasható, "hol vetted, mennyitér, már csak ez hiányzott, drága a vatera, ezt hozta a postás ma, megvan a1297. variációm is" típusú hozzászólásokat valamint továbbra sem fogom a vacakabbnál vacakabb fotókat (tisztelet a kivételnek) negatívval értékelni. Pozitívokat azért továbbra is osztogatok majd. További belterjes fórumozást kívánok!
Semmi fórum építő hozzászólása nincs. Csak a blogját reklámozza. Megkérdezem , és én kapok negatívat? Üzenem a sok negatív nyomkodónak, hogy jellemtelen dolog arctalanul így csinálni.