Azok alapján a meccsek alapján amit láttam + összefoglalók, úgy érzem, hogy nincs még csapategység és ezektől a játékosoktól egyéni villanásokat amik eldöntenék a meccset olyanokat ne várjunk. Túl sok játékost igazoltunk és ennek rövidtávon nem lesz eredménye. Nekem igazán Rikivel van bajom, hogy mindig hisztizik és az alapvonalról akar gólt lőni. Jó egyszer bejött neki de 13 forduló alatt 1 gól... az kevés. Másik bajom a Tabordával van, hogy amióta leigazoltuk szinte mindig sérült v vmi baja van ami miatt alig játszik. Szerintem Dusher+Andrade-t el kéne adni amig van rá vevő, mert úgysem játszanak és Andradenél ha mégegyszer (3adjára) elszakadnak a térdszalagjai akkor az neki sem lesz jó + nekünk sem.
-----
Legújabban azt olvastam, hogy idén az a cél h bennmaradjunk az elsőosztályban és kb 42-45 pontot szerezzünk. Ja akkor már így állunk?...
tuti, hogy hibas.....de az elnok mar eszrevehetne magat, mert erdendoen ott a baj, remsegesen fos az atigazolasi technikank...egyszeruen botranyos...ott kezdodnek a problemak
Azt zavarnám először aki kitalálta, hogy barca c és real c-től érkező tehetségtelen pöcsökkel kell feltölteni a keretet. Ezeknél Xisco, Ruben és a többi fiatal sokkal jobb.
Ilyen Verdu, Cristian stb. féle senkiháziak semmit sem érnek.
Nem igazán vált be Caparrós taktikája, pláne hogy a végére a 10 emberrel maradtunk, mivel at előtte max 15 perce játszó Cristian lesérült...
---
Xisco a Vecindario-ban játszik Carill- és Guirado-val együtt kölcsönben. Tök utolsó a csapat a másodosztályban, de Xisco rendszeresen játszik legalábbis már 5 gólnál jár.
---
Ruben Castro ahogy játszik máris gólt szerzett. Ugyan kikaptak... Nastic - Mallorca 2:3 Asszem a másodikat lőtte a Nasticban.
---
Pandiani pedig a szokásos véghajrában megint beköszönt az Espanyolban:)
Felvettem a meccset kazira ha érdekel. Siralmas volt a sok eladott labda... és még had ne részletezzem a többit... Mostantól elindultunk lefelé a taballán és ötülök ha az első 10be benne lesz a csapat az év végén.