Ja, meg van pár doboz Lego 7953 Jester udvari bolondom (bontatlan), 1000ft-ért db-ja, ha valakit érdekel. Még régen behánytam egy csomót a készleteim közé egy majdani udvari bolond sereghez, de nem lett belőle semmi. :) Talán még 3-4 darab lehet belőlük. (árgépen a dobozos 1990ft-tól indul)
Most tervezem a gyerkőcnek venni egy 60051-es vonatot. Mivel kevés benne a sín szeretnék hozzá kiegészítő készletet is venni. Az egyik helyen azonban azt írtak a most kapható 7499 és 7895-ös készletek a 9V-os elektromos meghajtású készletekkel nem kompatibilsek, nem működnek együtt a távirányítású készletekkel.
Ezt elég nehezen tudom elhinni, örülnék neki ha megcáfolnátok...
Tud valaki olyat, hogy amik a dobozokban vannak kiskönyvek amik alapján össze lehet építeni valamit, azok fellelhetőek e neten is? elhagytuk az egyiket... és még sose volt kirakva a cucc, a fiam meg kirakná, mivel az ö ajándéka volt annó (SW lego)..
létezik ilyen vagy illúzióban ringatom magam? Köszi előre is ha van aki válaszol.
Most kezdtem el nemrég komolyabban foglalkozni Lego-val. Megvettem néhány kisebb készletet, aztán rátaláltam a Bricklink nevű oldalra, ahol összeválogattam néhány másik készletet.
Az a furcsaság esett meg, hogy amikor bejelöltem, hogy új részeket szeretnék, akkor láthatólag teljesen zsír új alkatrészeket kaptam postán, és ha kiszámolom, kb 1/3-al olcsóbban jött ki, mintha megvettem volna a készletet a boltban.
Ez hogy lehet? Lehet valahol kilóra venni új lego alkatrészeket és utána ezt megéri a bricklinkeseknek eladni (nyilván megéri, ha ilyen sokan csinálják, de hogy lehet ez?)
3920 - LEGO Hobbit társasjáték: Váratlan utazás(TM) Teljesen hibátlan, egyszer volt összerakva, mire rájöttünk, hogy ehhez már nagyok a gyerekek. Minden megvan, doboz, leírás, minden, pont olyan, mintha új lenne, mert az is. Semmi karc semmi sérülés.
Azért írtam, hogy új, mert még nem is játszottunk vele, csak összeraktuk, majd szétszedtük.
6000 az irányára én nem használom a doboz itt van útban.
Sziasztok! Remélem itt kapok jó ötleteket a következő problémára: szeretnék egy képet készíteni LEGO-ból a falra. Kb. 1mx1m-es lenne. Van egy fotóm, és kellene egy olyan szoftver, ami ezt "legósítja", és elemlistát ad hozzá, meg építési útmutatót. Van olyan megoldás, amiben ezt egy lépésben meg lehet oldani? Vagy először a képet alakítsam úgy (pl valami grafikai programmal elmosni annyira, hogy lego kockákkal lefedhető legyen), hogy utána egy LDD-vel meg kirakni a tényleges útmutatót? Köszönöm a tippeket!