Keresés

Részletes keresés

Jimbo Creative Commons License 2001.07.17 0 0 38
Multit már sokan kértek, de a srácok nem tudják megcsinálni, mert állitólag túl nehéz lenne kódolni. Pedig szerintem is tök király lenne, amikor az AVS itt is Stanley-t nyer:-PPPP
MacPhisto Creative Commons License 2001.07.17 0 0 37
Optionsben vedd le a scoringot.
Előzmény: Becks (35)
Becks Creative Commons License 2001.07.17 0 0 36
ha most felteszem a 0.819 es patch-t attól még használható lesz az elkezdett szezonom?
Becks Creative Commons License 2001.07.17 0 0 35
meg, hogy ne ilyen sablonosak legyenek az eredmények. 0-0-t meg még nem is láttam, 7-0-t meg már 15 meccsen is... Talán kicsit kevesebb gól kéne, mert átlagba a meccseken itt legalább 5-6 gól van. És szerintem itt nincs semmiféle jelentősége a hazai pályának azontúl, hogy kapod érte a zsozsót. Irreálisan sok a vendég győzelem. Szerintem. Ezeken kívül szerintem baromi jó game!
Előzmény: Gedal (34)
Gedal Creative Commons License 2001.07.17 0 0 34
Nos, mivel mindenki dicsérte, letöltöttem, egy óriási problémám van vele. Ha már úgy is felveszitek a kapcsolatot a készítővel, kérjétek meg, hogy legyen benne multiplayer fokozat....
Montoya6 Creative Commons License 2001.07.17 0 0 33
Kösz!
Előzmény: Al Macinnis (32)
Al Macinnis Creative Commons License 2001.07.17 0 0 32
Elég a 0,8-as bétát + a 0.819-es patchet.
Előzmény: Montoya6 (31)
Montoya6 Creative Commons License 2001.07.17 0 0 31
Sziasztok

Lenne egy primitiv kérdésem: Elég csak valamelyik bétát letölteni, vagy kell még hozzá az a 18 1.5 MB-s fájl is?

Al Macinnis Creative Commons License 2001.07.17 0 0 30
Vannak benne jó poénok. Példul. Azt írja nekem, hogy a népek azt rumorkodják újabban, hogy Tkachukot el akarom cserélni Ozonlish-re. Jó vicc, de ez még hagyján. Persze akarja a fene elcserélni. Rá egy hétre jön a következő rumor. Asszonga, hogy most meg Tkachukot a Boston egyik játékosára akarom cserélni. A büdös életbe nem hallottam még a csávó nevét, úgy hogy megnéztem ki a phasz az. Kiderült, hogy egy középszerű senki, a farmcsapatban ?????? Mingyán gondoltam, hogy ez azért volt, mert az NHL topicban azt írtam, hogy Bostonban hülyék vannak. Úgy látszik az ellenkezőjét akarják bizonyítani :-DDDD
Jimbo Creative Commons License 2001.07.17 0 0 29
Az igaz:-)) De szerintem nagyon ütős ez a game, és ha ezek még tényleg csak a beta verziók, akkor valami naygon jó lehet még belőle!
Előzmény: _WarYou_ (28)
_WarYou_ Creative Commons License 2001.07.17 0 0 28
persze persze! en egyaltalan nem lehuzaskent mondtam a grafikat, nyilvan eloszor legyen joa kod, es utana lehet pofasitani. Mert ez most mindossze csak egy visual basic ablakhalmaz :)

majd kuldok a sracoknak is egy big up! levelet

Előzmény: Jimbo (27)
Jimbo Creative Commons License 2001.07.17 0 0 27
Lehet, hogy fapados a grafikája, de ne felejtsd el, hogy teljesen ingyenes!
A managerszimulátoror amúgy sem a garfikájukról hiresek.
Előzmény: _WarYou_ (26)
_WarYou_ Creative Commons License 2001.07.17 0 0 26
nagyon jo ez a game, egyszeruen profi meg minden. Bar nehol meg erosen bugzik, pl. nekem ha valaki jon trade-elni, akkor egyszeruen nem irja ki az ajanlatat a rubrikajaba, mindig a newst kell megneznem hogy mi a fasz is van. Eleg idegesito...

na meg persze egy teljesen uj designt kene ennek csinalni, ez igy borzaszto fapados...

oszt bazeg ilyet csinal hogy a St.Louis odajon hogy neki kibaszottul kene Pandolfo mert szeretik a diszno testet, es ideadjak Marty Reasonert csak HADDMAAAA! hat aszittem berosalok. Ilyen gyorsan meg sosem mondtam oket trade-re :))))))

barcsak a valo elet is ilyen szep lenne :)

Antimat Creative Commons License 2001.07.17 0 0 25
Egyetértek !
Nálam J. Hull és Kubina szólt be állandóan, ezért Hull-t elcseéltem Tverdovskyra, Kubina még "függőben" van.

Antimat

Előzmény: Jimbo (24)
Jimbo Creative Commons License 2001.07.17 0 0 24
Arra figyeljetek, hogy ne legyen túl sok sztárotok! Tudom, hogy ez furcsán hangzik, de nekem állandóan pofáznak, hogy túl kevés időt kapnak...
Roy-t elcseréltem Khabibulin-ra, Lecavalier-re meg egy első körös draftjogra. Lecavalier csak negyedik soros lett, és állandóan beszól:-)))
Lehet, hogy jobban jártam volna Boucher-val és Gagne-val?
Mindegy...
Antimat Creative Commons License 2001.07.17 0 0 23
Megjelent a .819-es béta, letölthető az alanti honlapról..

Antimat

Al Macinnis Creative Commons License 2001.07.17 0 0 22
Micsoda? Nincs a Detroitnak farmcsapata? Nem játszanak? Dehogynem. :-)

Detroit farmcsapata a Houston Aero (vagy mi a fene), sőt, játszik benne egy bizonyos Mihály Árpád is. Tök komoly.
Minden alkalommal, ha a nagy csapat játszik, ugyanakkor játszik a farm is. Ha az eredményre duplán kattintasz, akkor feljönnek a statisztikák, és itt a 2. oldal alján ott van a farmcsapat eredménye.

Kurva életbe, először Bordelau (ez még hagyján), de utána Salvador is itt hagyott a francba, mert visszaküldtem egy kicsit a farmba. :-(

Előzmény: Lord Sage (19)
Lord Sage Creative Commons License 2001.07.16 0 0 21
ez mondjuk pont nemigaz a magyar focira szerintem, de ez más kérdés (pl. brazilokat szénné gyalázta a nemtudommelyik kisgyerkőc korosztályunk multkor)
Előzmény: __Tibi (20)
__Tibi Creative Commons License 2001.07.16 0 0 20
ne csodálkozz, nektek kupa kell, nem holmi farmcsapat:PPP
utánpótlás-nevelés nuku, tiszta magyar foci:-)
Előzmény: Lord Sage (19)
Lord Sage Creative Commons License 2001.07.16 0 0 19
Aztat tudnám, hogy miért kell a farmcsapatot is feltölteni emberrel, ha még nem is játszanak. Meg amugy sincs elvileg farmcsapatunk. Úgy draftolgattam össze embereket, hogy legyen ember a farmcsapatban, mert alapban se volt elég
Antimat Creative Commons License 2001.07.16 0 0 18
Hopsz, Tibi, mégis Neked lesz igazad: Ez a szezon is (a new rosterrel) 2000 őszén indul, tehát lehet, hogy mégis lesz Mariom :)

Antimat

Előzmény: __Tibi (7)
Antimat Creative Commons License 2001.07.16 0 0 17
Jaja, ott vagyok. De mire elérek a 2.-hoz, addig remélem kijön az új (és kompatibilis) verzió...

Becks: Van a holapjukon VBasic könyvtár is, ami kellhet hozzá. Próbáld ki azokat !

Antimat

Előzmény: Jimbo (14)
Al Macinnis Creative Commons License 2001.07.16 0 0 16
Mit nem tudsz felrakni?
Ha a 0.818-at, azt a felinstalált részbe kell másolni. Rostert pedig új bajnokság kezdésekor kell betölteni.

Különben nekem sem volt fenn a 0.818, mikor kifagyott. Remélem most nem fog.

Új bajnokságot kezdtem. Szuper Levit én is megvettem, el van a Worchesterben :-) Eddig a Worschester vezeti az AHL-t, 12 mecsből 12 győzelem, 97-21-es gólkülönbség :-)

A Blues is jól nyomja, a media tele van velünk, mert 11-es winning streakben vagyunk mostan. :-) Pedig csak kapust cseréltem, nem vettem senkit. Braithwaite már 3 SO-nál tart. :-))) Ja, azt azért kifelejtettem, hogy Turgeonnal 5 éves szerződést kötöttem. MacInnis meg bejelentette, hogy idény végén visszavonul :-(((((((

Előzmény: Becks (15)
Becks Creative Commons License 2001.07.16 0 0 15
Én vmiért nem tudom felrakni ezt a runtime izét. Mit kell vele csinálni?
Jimbo Creative Commons License 2001.07.16 0 0 14
Az első szezonban vagy? Akkor nem is száll el, csak a második szezonban a draft után.
Előzmény: Antimat (13)
Antimat Creative Commons License 2001.07.16 0 0 13
Nem tudom gyerekek, én eddig csak pár meccset nyomtam le, de még nem szállt el. Reménykedek...

Azért nálam a sok UFA közül elmentek jópáran (Straka, Lang, Jonsson, Kasparaitis), ellenben jött Mogilnij (szintén UFA volt), és Jagr-t is elcseréltem egy pár devilre (úgymint Holik, Arnott, Madden :), meg volt még pár húzásom (Szuper Levi, York pl.) Szerintem nem voltak rossz trade-k , de a hóvégi balance-ra (tényleg, azt csak hóvégén mutatja, vagy már eleve úgy van kiírva, amint igazolok valakit, mer' akkor nincs baj :)

Antimat

Előzmény: Jimbo (12)
Jimbo Creative Commons License 2001.07.16 0 0 12
Again...

Megnéztem a fórumot, azt irja a programozó srác, hogy remélhetőleg holnapra kész a 0.819-es verzió és az orvosolja a hibákat. Remélem igy lesz!

Jimbo Creative Commons License 2001.07.16 0 0 11
Közben rájöttem, hogy az update sikerült, akkor mi a francért fagyott állandóan? Mindegy már felraktam újra, hátha most ok lesz.

ui: A Help alatt tudjátok megnézni a verziószámot.

Jimbo Creative Commons License 2001.07.16 0 0 10
Hi!

Nekem is elszállt runtime error-ral de csak a draft után a második szezon elején... Honnan tudom, hogy sikeres volt-e az update? Nem ir semmi verziószámot, vagy csak én nem találom?
A Colorado-val a rájátszás első körében elszálltam a kutyaütő Phoeniy elején, nem baj az vigasztal, hogy a DeadWings is elszállt:-)))

Ja és lenyúltam Fedorovot, mint UFA:-)))

Lord Sage Creative Commons License 2001.07.16 0 0 9
mikor az összes draftpick-emet odaadtam Luc-ért akkor Run time error-ral elszáll :))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!