1. Azert rohadt nehez lett volna Rio utan abbahagyni sztem.
2. Teny, hogy onmagahoz kepest halovany volt, de 3 szazaddal kapott ki Gatlintol, ami boven a rajton mult. Ez alapjan azert szakmailag hihette, hogy nyerhet es nem csak azert jott, mert fel akart markolni egy kis penzt.
3. Nem tudom, hogy ingyen vallalta-e volna, valoszinu nem.
na most megnéztem, és félig rosszul írtam. a férfiak mindig 110-et futottak, a nők tértek át a 80-ról a 100-ra, és fél méterrel növelték a gátak közti távolságot, mert a nők túlságosan felgyorsultak a kezdetekhez képest. úgy látszik, a férfiak relatíve kevesebbet javultak 100 év alatt
Hogy mit érdemelt, mit nem, abban nem foglalnék állást, mindenesetre úgy tűnik, a szakmai ítélőképességét felülírta a pénzsóvársága. (Ezt a plusz egy szezont vajon ingyen is végigcsinálta volna? Aligha.)
mert ave én azt mondta, és akkor biztos így van :) semmi mást nem csinál ez az ember, mint trollkodik, minden topicban. eredetinek hiszi, de irtó kiszámítható tulajdonképpen.
amúgy egy teljesen amatőr kérdéssel jönnék: miért van a nőknél 100 gát, a férfiaknál pedig 110 gát?
öröm. ugyanis most már jól látszik, hogy Bolt csak azért húzta rá ezt az évet, mert Rio előtt elfelejtett szólni, az meg ugye az ilyen nárcisztikus személyiségzavarosoknál nem lehet, hogy ne egy farewell tour-ral vonuljanak vissza (lásd Kobe Bryant). szóval azt kapta, amit megérdemelt, és ha De Grasse-t nem veszik ki a képből, akkor érme sincs
én sem feltétlen ,bár volt ott rengeteg ember aki fogta a fejét és sajnálta ( ahogy szinte mindenki itt is). ha japán nyeri például ,akkor teljesen más a stadion hangulata végig