Szia SGAbo! Köszönöm a cikkszámokat, bárdinál meg is rendeltem. A cikkszámok nélkül nem tudták volna, mert a gép kér az alvázszámhoz betű karaktereket is. (nekem azok nincsenek) Viszont nagy szükségem lenne még a váltószoknya (gumi) cikkszámárais, mert ezt emélkül nem tudtam megrendelni. Ha tudnál segíteni, vagy bárki más, nagyon megköszönném. (jelzem a mercedes hoványnál le se sz@.tak, az egész csernokban lézengett két-három ember, de senki sem ért rá ügyfelezni) Oda ezek után nem is mennék vissza, ha nem muszály.
Szia! Nagyon köszönöm az infót. Nálunk (Békéscsaba) van Hovány Mercedes, vagyis azt javaslod, bátran próbálkozzak? Lehet mindjárt felhívom őket. A bárdinál azt mondták tegnap, hogy tudnak rendelni, de két-három hét miremegjön, és elég drága minden.
Minden ilyesmit meg lehet rendelni gyáriban bármelyik Mercedes szalonból. Legtöbbször olcsóbban, mint egy mostani újabb autóhoz. Király amikor csak egy telefonba kerül és néhány nap múlva jön a zsír új minőségi alkatrész. 15-20% kedvezményt általában adnak is (ha kéri az ember), amennyiben raktárfeltöltésre rendelik. Ez azt jelenti, hogy nem azonnal érkezik, hanem mondjuk egy-két hét múlva.
Zogobácsi!
A küszöbdíszléc alatti gumicsíkkal és a patentokkal is ez a helyzet. A patentok általában drágák, de a gumicsík darabja 6-8.000 ft körül van, ha jól emlékszek.
Szóval szerintem ne szarakodjatok az utángyártott alkatrészekkel.
Eloszor is autoje helyett persze autoe helyesen. Masodszor felreerthetoen irtam, nekem az allolampas uleslap rogzito lemezere van szuksegem, nem a 23-era. Olyan nekem is van, de azert kosz.
Akkor nem tudom. Kerdezd meg sgabot a 123-as forumon. O restauralt egy kupet, biztosan tudja.
Igen erre az alkatreszre van szuksegem, de ugy latom, hogy az 23-ase. Vagy a ket autoje egyforma? Ilyenem nekem is van, de gyanus mert nem vagom hol a helye es Zogobacsi is mintha masfajtanak a kepet toltotte volna fel.
Szia! Eloszor is koszonom a kepeket! A hovedo lemez az en automon pont ugy van felrogzitve ahogy mondod. Persze a masik oldalon ( tehat belulrol) kelloen eltomitve, hogy ne tudjon rozsdasodni.
Ha megtalaltad a ket rogzitolemezt az ulespadhoz szolj legyszives. Koszi. Istvan.