A sim tártyás telefon kihangosítás működik, Bluetooth-os összekapcsolásra azon azonban nem képes. Meg lehet -e "tanítani" rá ? Ha igen, ki hajlandó erre ?
A vízrendszerben mekkora a normális nyomás? Ha lehűlt motornál kinyitom és nagyot szusszan az normális hogy akkor is túlnyomás van benne?
Akinek van 2.7-es hdi motoros annak milyen tartományban vált a váltó? Én azt tapasztalom ( persze ez függ a gázadástól is) hogy 1700-2000 közt vált a leggyakrabban de inkább a 2000 közelében.
nekem kicsit magasnak tűnik ez a fordulat, de lehet hogy normális nem tudom mert még soha nem volt előtte automata váltós kocsim.
Ennyi km nél vagy nem lesz változás vagy romlani fog a váltás minősége.
Ahogy kopik a váltó , a benne lévő kopadék szennyeződés tőmití a kopásokat , amint a friss olajat megkapja csökkenhet az olajnyomás romlik a váltás , extrém esetben az autó mozgásképtelenné válik , ez akkor van amikor szarul vált de még megy aztán az olajcsere megadja neki a kegyelemdöfést.
Ezért mindenkinek ezeket elmondjuk a váltó olaj csere elött .
Az autóban 170 e. van benne. Okozhat -e gondot ha nem volt még váltóolaj csere és ha mégis megtörténne az olajcsere ? Egyáltalán milyen tünete van az az automata sebváltó olaj cserének szükségszerűsége ?
Nagyon köszönöm, ha eligazítana ebben a kérdésben.
szia segits még légyszi mert nagy gondba vannak a szerelőim,szó szerint tanácstalanok."nem márka szerviz",kivették a jeladót a váltobol ami igy néz ki és akkor is mér az óra mármint hidegen..2000 évjarat 2,2
benzin..lehet a kereköl vesszi a jelet..én már nem tudom hová vigyem szabolcsban lakom nem nagyon van szerelő errefelé akki értene a 607 es hez..szerinted mi lehet..vagy cseréltessem ezt ki aztán majd látom h jo lesz e..???
Mivel vidéki vagyok próbáltam körbe érdeklődni hátha meg tudják oldani a vezérlés cserét helyben. Ma beszéltem a Peugeot szervizzel, ahol azt mondták, hogy a szíjakon kívül valami láncot is cserélni kell, és a hengerfejet is le kell szedni, de akkor már a rá vezető csöveket is cserélnék, és mindez kb. 35-40 óra munka.
Ez valós lehet? Mert nem tagadom égnek állt a hajam is. Teljes motor generál kell?
Amúgy az autóban most 207000 van. ja és egy 2.7 hdi.
Sziasztok a sebesség jeladonak van köze a abs hez???..imént leirtakhoz még anyit hideg motornál mér a sebesség óra aztan kicsi melegedés és semmii..a sebesség jelado zárlatos?? Valakinek volt már ijen??
Sziasztok!! Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy 2003-as az autó. 3 gombos kulcs van hozzá, ez a kissé kocka alaku. Az lenne a kérdésem, hogy lehet e más kulcsot felprogramozni hozzá már mint az ujfajtát a téglalap alakú?
Sziasztok segitségre lenne szűkségem,2,2 benzines a kicsikém és tegnap az autópályán csak egyszerűen semmi előzmény nélkűl nem mér a kilométer órám és ezzel egyidőben a abs lámpa is kigyúladt,pár kilométer útán vissza állt működöt minden..de most megint ugyanaz abs lámpa világit és nem mér az óra..a fordúlatszámláló működik !..
Hello! A gumikat nézted? Engem egy alkalommal nagyon átvert egy belső szálszakadás. A fél autót kicseréltük, aztán egy defekt alkalmával derült ki, hogy szakadt volt a gumi. Szétrázta az elejét.
Csak tudod az a baj hogy nagyon rázza a kormányt a kezemben pedig teljesen fellet újjitva az eleje gömbfejek axiál csuklok szilent blokok kutya csont és igy is remeg a kormány ezért kérdeztem hogy holkellene keresnem még valami hibát??Mert lassan Popey kezdö kismiska lesz hozzám képest!!!
Még csak annyit, hogy 170 e. van benne. Milyen gondot okozok a problémamegoldáshoz, ha nem volt még váltóolaj csere és ha mégis megtörténne az olajcsere ?
Nagyon köszönöm, ha eligazítana ebben a kérdésben.