Te én annyi koncerten voltam, hogy má azt se tudom melyik mi volt. :) Majd megkérdezem a csajokat és írok valami összefoglalót hogy tisztuljanak a dolgok. :) Nomeg egyáltalán nem ittam, á nem. Ööö... csak mályvacukrot szopogattam. :D
Most jöttem haza tokajból, állat volt nagyon. Ráadásul méltó bulilezárást kaptam hajnalban, mert a "rokkdiszkóban", leadták a legeslegnagyobb leglegleg nagy kedvencemet a 46&2-t, Motörhed előtt meg a 10.000 days szólt egy jó darabig, úhogy örvendeztem. Tartsák meg ezt a jó szokásukat. :)
amúgy az a meglátásom, így az új albumot régóta elemezgetve, hogy nagyon sok régebbi szám is az anyjáról szól. többek közt, schism, jimmy, patient, de szinte az összesben van rá utalás. viszont rájöttem, h az aenimát senki nem képes überelni. hatalmas etalon.
Maynard James Királycsávó halálgáz ebben béna zenekarban, de amit hozzátesz a nem gyenge produkcióhoz, az önmagában is valamiféle akármi: biciklisnadrág, kihúzott szemhéj, glam-séró, és mozgás klisék... ja és persze rossz énekdallamok teszik a produkciót etalon szinten is megkerülhetetlenné. Kíváncsi vagyok, ezek után milyen alapja van kritizálni bárkit bármiért... ehhez képest a gyík Axl Rose egy félisten! :)
Mondjuk azt gondoltam, hogy aki jól ismeri a Toolt, az itt nem fog túl sok újdonságot találni, de szerintem már az is nagy szó, hogy egyáltalán ír róla a magyar sajtó. Hogy mit és hogyan, az más kérdés. :)
A WAN2 stílusa egyébként nekem sem mindig tetszik, szerintem is néha túlzásba viszik a jófejeskedést, meg a "majdénmegmondommiakúl" stílusból egy kicsit sok néha. De ha összehasonlítom a többi újsággal, a választékkal, még mindig a WAN2 az, ami leginkább szórakoztat. Vagy van olyan zenei újság, amit esetleg érdemes még olvasni, csak még nem találkoztam vele?
Meg aztán, ha ez a véleményed róla, akkor a "magyar zenetévéről", a rádiókról, vagy úgy általában a közízlésről mit mondasz? :D
Már volt hozzá szerencsém, de annyira béna, hogy gondoltam, nem is érdemes itt a topicban szóvá tenni.
A cikknek nevezett Wan2-s akármi egy elnyújtott, minden sorlemezt érintő nagy büdös ömlengés. Szubjektív, ami nem baj ugyi, de művészkedősen nyakatekertnek is hatni akaró egyben... szerintem végtelenül eröltetett és tök fölösleges. Aki ismeri a Toolt, annak semmit nem mond, aki nem ismeri, az ettől az irománytól inkább elkerüli.
Sajna a Wan2 meg az Index (Tékozló Homár... hajjaj!), a Mancs, meg az egész, tehetségtelen újságírógyerekek hadát IS eltartó, önmagát megacoolnak ítélő vonal arra megy, hogy egy menőnek tűnő, vagy annak önkényesen kikiáltott poénért, egy szar, önelégült szóviccért vagy egy álművészi bölcsészkedésért a lelkét is eladná... Személy szerint nekem ez már egy önmagát le- és túljáratott dolognak tűnik... ma ez már nem sikk, és kész. Hozzáteszem, régebben azért ez a fajta megközelítés lényegesen szórakoztatóbb volt... de kiégett.
Röviden: a cikk semmilyen, a szokásos álértelmiségi színvonalon hozva. Woody Allen sírva hokizna... :)