Windows-on nem tudom, hol tárolja a profile-t - Linuxon a $HOME/.mozilla könyvtárban -, de azt töröld le. Ezzel szinte biztos, hogy megjavul, de az összes beállításodat, leveledet - feltéve, hogy a Netscape-et használtad e-mail kliensként - elveszíted.
Nos, letöltöttem a Netscape 8.1-et, és egészen a tegnapi napig kiválóan működött. Ekkor azonban egy fagyás után történő kényszer-újraindítás (reset) után megmakacsolta magát, és nem akar elindulni. Feladatkezelőben a következőt tapasztalom: Megjelenik a "Startin Netscape browser" indítóképernyő, ekkor a processzorhasználat felfut 100%-ra, ekkor pedig nemes egyszerűséggel eltűnik a netscape.exe process a listából. HOgy lehetne ezt orvosolni?
Kösz a segítséget, és elnézést, ha esetleg nem volt szaxerű a magyarázat, de reméélem azért valamennyire érthető... :)
az admin profile-ja nem igazan jo masik user-nek, mint ahogymas user profile dir-je sem masnak :) Kiveve ha atteszed a profile diredet mashova, nem fontos a docs and settings alatt lennie, teheted, sot, erdemes! mas particiora tenni. sunbird-ot meg inditsd -ProfileManager-el es csinalj uj helyre uj profile-t :) De itt szepen meselnek rola: http://kb.mozillazine.org/Profile_folder
KicsitOFF: (Spéci Sunbird topic híján itt kell megkérdeznem...) Régóta használom a Sunbirdöt mindkét gépemen, de most a nagygép újratelepítése óta nem tudom júzerben működtetni. Rendszergazdaként hibátlanul megy, szépen importálta a régi bejegyzéseket, úgy műxik, mint régen, de júzerként valami biztonsági cuccokra hivatkozva nem hajlandó rendesen elindulni, leállítás után meg (gondolom a zikszpé) árulkodni akar billgécnek. A ProgramFilesben és a profilomban is megadtam minden jogot a júzernek, sőt örökbe is fogadtam a mappákat teljes tartalmastól, a helyzet változatlan... Nem szeretnék a júzernek admin jogot adni csak azért, hogy a naptár működjön, viszont hiányzik a Sunbird... Kösz: B®
Milyen FF extensionöket használtok? Nekem csak egy Adblock Plus, meg egy Tweak Network van. Sajna a Sztaki Dict nem megy az 1.5-el... :( Mi az amit még érdekesnek, hasznosnak gondoltok?
Sziasztok! A Firefoxon belül nyitott ablakokat hogyan tudom elmenti, hogy azok a következő megnyitáskor mind megnyíljanak? (mint pl. az Operában) Kösz, CM
NEtscape 8-ról olvastam, hogy van benne egy bug, ami a registrybe piszkít, és rendszerösszeomlást okoz... terminal.hu-n olvastam, nem tudom, hogy igaz lehet-e... akérdésem, hogy ez igaz-e, illetve ha igaz, az újabb változat (8.1) mentes-e ettől a hibától?
Gondolnam hogy be kellene tiltani a flash-ek hasznalatat a vilagban, foleg hirdetesekhez, de ez az ut nem jarhato.
Miért nem? Ha pl. flashblock-ot használsz, alapból nem játsza le a flash animációt, de ha rákattintasz, akkor igen. Tehát megvan a lehetőséged arra, hogy szükség esetén megnézd.
hello. Lenne egy problemam, es nem jutok vele semmire. Netscape 7.2-t hasznalok, meg firefoxot is neha, de most a ns7.2 a lenyeg. A flash-ekkel telezsufolt oldalak - tipikusan az index, amit ugye kezdolap nalam, meg sokat olvasott amugy is - megjelenitese alatt a CPU 65-70%-on all, de a memoria felhasznalas is 80Mb. Nem ertem miert. Letoltottem legfrisebb flash player plugint es ez sem segitett rajta. Gondolnam hogy be kellene tiltani a flash-ek hasznalatat a vilagban, foleg hirdetesekhez, de ez az ut nem jarhato. A kerdes az hogy lehetne a 7.2-es netscapeben ugy nezni index.hu oldalakat, hogy fekudjon szet a CPU?
Az oprendszerem windows2000 szerver.
Ha valaki tud valami megoldast ajanlani azt nagyon megkoszonnem.
If you are using encrypted passwords in Mozilla, from your Mozilla profile folder, copy xxxxxxxx.s and key3.db to your Firefox profile folder. Rename xxxxxxxx.s to signons.txt.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a firefox a signons.txt-ben tárolja a mentett jelszavakat? Ugyanis szeretném őket biztonságban tudni egy újratelepítés esetére. Ahogy néztem mintha abban lennének benne.
Végül sikerült! Honosítóról felraktam a régebbit, ettől elkezdett rendesen magyarul beszélni, aztán frissítettem, és megtartotta a nyelvet. Jó ki kiterjesztéss ez!