Keresés

Részletes keresés

deke Creative Commons License 2003.02.03 0 0 209
naés a másik lábad nem jobb?
ehhehe.
Előzmény: Eördögh (208)
Eördögh Creative Commons License 2003.02.03 0 0 208
nemmenek vonattal, mert a bal lábam még nem működik rendesen, és a vonatra fellemászni nagyonnemtud. ezvan, nem lustaságból nyafogtam. majha legközelebb.
Előzmény: deke (197)
deke Creative Commons License 2003.02.03 0 0 207
Előzmény: deke (206)
deke Creative Commons License 2003.02.03 0 0 206
gink nyelvésszel transzendáljuk a topikhatárokat...

pink: nem mondasz újat nekem, műveltnek, mert olvastam a ráth-végh bácsi egyik könyvében a megkérdőjelezhetetlen bizonyítékokat arra, hogy az édenkertben magyarul beszéltek az ős-sumerek. vagy sumerok.

illetve minden fordítva is igaz. vagy ilyesmi.

single girl Creative Commons License 2003.02.03 0 0 205
DEEviszont Horsepowert a hanti-mansi kisebbsegnek! mittudomen hogy a tobbiek hova lettek.
Előzmény: deke (204)
deke Creative Commons License 2003.02.03 0 0 204
még szerencse, hogy erre a madár se jár, olyan alázást kapnánk a szóvicekért, hogy deviszont kit érdekel?

okkal müködik így ez a topik. nem sokan vótok, akik ide benésztek.

Előzmény: single girl (203)
single girl Creative Commons License 2003.02.02 0 0 203
igen, igy magyaraz taki nekema David hogy: csukcsakd be az ajtot deke utan, mer nekem tuvabb kell mennem. foglalkoztat egy motivum amit majd harminc ev mulva szeretnek befeleepiteni a horse head fiddle-be.
Előzmény: deke (202)
deke Creative Commons License 2003.02.02 0 0 202
ja, ott szereztem be a sok Viszockijlemezt. kérdeztem itt osztják a lemezt? de elküldtek szibériába, hanti-manszijszkba. azóta nem tértem vissza.
Előzmény: single girl (201)
single girl Creative Commons License 2003.02.02 0 0 201
Deen Reed eftars volt ott a taborvezeto, csak nem vetted eszre mert mar akkor is leragadtal a tabori bakelitlemez satornal. kerdezte is tolem a david urduul, hogy az ott nem e a deke e?
Előzmény: deke (200)
deke Creative Commons License 2003.02.02 0 0 200
Afrancba amikor az Iszkra gyermektáborban voltam, nem volt ott senki az imperialisták részirűl.
Előzmény: single girl (199)
single girl Creative Commons License 2003.02.02 0 0 199
nekem meg nincsen meg ez a blush, mert ezt en ottan szeretnem jol megvenni a kancerton. egyebkent en beszelek az elejen oroszul. A felvetel az artyeki pionyir taborban keszult a tabortuznel, es David balalajkan kiser. ket full autoval megyunk es percig sem gondolkodnank azon hogy itt hagyjunk ha lenne hely.
Előzmény: deke (196)
DR.YES Creative Commons License 2003.02.02 0 0 198
Meg kell, hogy mondjam, szerintem neonmusickék kicsit drágán nyomják a posztereket. Most hoztam el tőlük két db-ot (egy WH-egy 16HP)négyezerért. Mondjuk az hozzá tartozik a dologhoz, hogy járt mellé valami cd is vagy mi. No majd megnézem mi van rajta, ha csak ki nem dobtam.:)
deke Creative Commons License 2003.02.01 0 0 197
ja nem azér kérdeztem, mer be akarok rinyálódni "ha van hely a kocsiban" meg ilyenek.

azt a zőrdögök szokták :p

szőrdög tényleg akkor most jösz vonattal v nem? kocsival meg igen, mi? lusta toportyánféreg.

Előzmény: deke (196)
deke Creative Commons License 2003.02.01 0 0 196
mmmh hát ez a blush music annyira jó, hogy nyugodtan tudok várni a nikilemezre (najó ez nem teljesen igaz)

és van pénzük: 67 perces az album, tisztességesen. és az Animalitos (Ain't No Sunshine) elején valami néni (vagy single girl) oroszul beszél, meglepetést okozva. Még ha a My/Your Russiában, de nem.

girl mimódon mentek ki tizen? biztos gazdag burzsujok vagytok oszt turnébusszal v mittudomén. nekünk meg marad a kirándulójegy vonatra. de legalább sakkozunk majd a kalózbácsival.

single girl Creative Commons License 2003.02.01 0 0 195
hallom. ezert koszongetnek meg mindent egymasnak mindket lemezen. bissztos. jo is hogy irtal a szepkep utan, mert kulonben berakodott volna egy kidagadoeres ize valakinek a reszirul.
Előzmény: deke (194)
deke Creative Commons License 2003.02.01 0 0 194
girl! neked van liliumod!
te is hallod a 10. számban (goodbye Llano) a Fluttert? illetve a Flutterben a goodbye Llano-t, merugye a Transmission of all the goodbyes előbb volt, mint a Folklore.

recycling?

deke Creative Commons License 2003.02.01 0 0 193

hát nem gyönyörű? (de.)
és milyen jó zene van rajta négyeshatoson (is) hallgattam ma hazafelé.

rendes ember a neonmusic fotka.

és végre van ezis: lánc lánc ezsterlánc

single girl Creative Commons License 2003.01.31 0 0 192
ha nem, hat nem. majd jarogatunk kifele. egyebkent engem majd konnyen megismersz deke, egyszeru vinersniclinek leszek oltozve.
fotka Creative Commons License 2003.01.31 0 0 191
hello,

ebben a pillanatban erkezett meg a csomagunk sok-sok nagyon szep uj woven hand lemezzel a belsejeben (egyeb glitterhouse scemegek tarsasagaban).

az oldalunk valoszinuleg vmikor a hetvegen frissul majd, addig ott meg nem lehet rendelni, de ha barkit erdekel, akkor emailben is el tudjuk intezni.

udv,
lacko
tlaszlo@neonmusic.hu

allisc Creative Commons License 2003.01.30 0 0 190
mink + 1 telekocsi kb.4-5 ember...
egyebiránt 2001-ben leszerveztünk 1 16hp-t győrbe a mediawavere.csak as you know a turné abban az évben elmaradt...akkor jöttek volna ujra aszigetre is. azs ester, a bálint meg pont fellépett az akkori waven ... idén is próbálkoztunk a +hívással de felszivódott a turmenezser...
Előzmény: single girl (188)
deke Creative Commons License 2003.01.30 0 0 189
nembaj a zenei, mer van néhány cédém amin szintén zene van és egész jók.

majd biztos megismerlek bécsbe akkor ha hadsereg élén menetelsz majd mint valami hadúrgirl. mimeg ginkkkel (ha jön) felvesszük a szebbik pulóvert h senki ne szóljon utólag se és tiszta nyugatiaknak fogunk kinézni. kivéve, hogy végig bent maradunk hallgatni a szőttkezű dávidot.

Előzmény: single girl (188)
single girl Creative Commons License 2003.01.30 0 0 188
aktivizaltam az ismeroseimet szocpolitilag. ez a lilium meg olyan, hogy csak ints...intsurment... zenei, es az utolso szamban aaa-zik a balint ezster. igy van odairva.
Előzmény: deke (187)
deke Creative Commons License 2003.01.30 0 0 187
jön a kiccsaládod is? én még életembe nem is ismertem 10nél több embert.
Előzmény: single girl (186)
single girl Creative Commons License 2003.01.30 0 0 186
honfitarsakkal tizen, + becsiek. ha' azer ennyien, mer mindenki fuggo. teccikerteni. persze ezzel az erovel akar itt is lehetne a kancert. telleg: mert nincs itt a kancert??? neon music nem foglalkozol szervezessel is? igen, nem.
Előzmény: deke (185)
deke Creative Commons License 2003.01.29 0 0 185
nem, igen, nekem az nincs meg deviszont lesz mert állítólag félretették neonmusic úrék hamajd megyek blushdógokért.

úgy tűnik szenewien első sor ungarise küldöttség lesz. kihány embert hoz még magával? én még egyet, ahogy kell.

Előzmény: single girl (182)
single girl Creative Commons License 2003.01.29 0 0 184
deviszont libaboros lettem az bisztoss.
Előzmény: allisc (183)
allisc Creative Commons License 2003.01.29 0 0 183

Larimer Lounge, Denver (USA)
17 January 2003

Woven Hand

David Eugene Edwards: viola, slide-guitar
Daniel McMahon: organ, mandolin
Ordy Garrison (former Slim Cessna's Auto Club member): drums
Shane Trost: bass, stand-up bass
What a fantastic show last night! It's like having Woven Hand play in your basement. About 250 people showed up, full house. The band was very tight, yet loose. Amazing. David stuck very much to the arrangements/lyrics of the album (only he forgot a verse of Story and Pictures). But the highlight for me was the closer "Your Russia": it was the loudest, longest, most intense version he's ever done! Picture if you will David twisting, staring, screaming, and pointing to his appropriate body parts to act out the lyrics, all of them, including the new ones from Blush! Daniel leaving his organ drone on loudly while he played electric slide guitar, Ordy bashing away for all he's worth and Shane holding down a fat bottom. And David just going nuts! I will forever get goose bumps just thinking about it! You should have been there!

Two of the unreleased songs they played will be on the third Woven Hand album, as David Eugene Edwards confirmed.

By Ray

Setlist:
White Bird
Bleary Eyed Duty (Unreleased)
Arrowhead
Blue Pail Fever
Cripplegate
Out Of My Hand (Unreleased)
Wooden Brother
My Russia
Glass Eye
Story And Pictures
Last Fist
The Good Hand
Aeolian Harp
Your Russia

Nah, megvolt az 1. woven hand.itt a revju meg a lista.
bye

Előzmény: single girl (181)
single girl Creative Commons License 2003.01.29 0 0 182
meg megvan ez a lilium is. by Pascal.H.
single girl Creative Commons License 2003.01.29 0 0 181
kepalairas: lenin a woven hand koncerten
KingInk Creative Commons License 2003.01.29 0 0 180

hehe. break szokott hasonlókkal dobálódzni h látod-e a hasonlóságot, fedezd fel a öt eltérést ésatöbbi íme:

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

(megoldás: nincs ghitár)

Előzmény: deke (179)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!