Te mit izgulsz emiatt az ürüléknevű fürdőskurva miatt?
He?
A csapatba vagy szerelmes, vagy ebbe a kakkancs burnyákba?
kaki így, kaki úgy, jajj kaki, most mér kaki, fuu kaki, stb kaki... :))))
Akkora fatáliát csapsz állandóan vazze, komolyan mondom, le fogom tiltani a szöveged a magam számára, hogy ne tudjalak olvasni, csak az a baj, hogy 70%-ban mindig megnevettetsz, és azt sajnálnám, ha nem lenne.
- mindenképpen meg kell említenem (52-szer is), hogy nem kaptam még ki a ligában egyedüliként, remélem ez a forduló után is igaz lesz
- szobanövénybarátunk az eddig leadott 120 tippje közül, kb. a fele alkalommal (nem tévedés 60-szor) 2:1-es eredményt tippelt
- hurkalé barátunk a legszélsőségesebb talán az egész mezőnyben, fele alkalommal nagyon rosszul, fele alkalommal kiválóan tippelt
- Réka elvtársnő az utóbbi kb. 30 alkalommal nem tippelt a bilan csapatának(?) győzelmére, amiben nem is ez a meglepő, hanem az, hogy Ő szerezte a legtöbb pontot ezzel
- Zotyó barátunk (vagy az ellenfele) ebben a fordulóban egyetlen esetben tippelt mást, mint az elenfele (vagy fordítva), azaz egyetlen meccs fog dönteni az eredményüket illetően, hiszen minden más esetben ugyanannyi pontot kapnak majd (nem rossz-, de veszélyes taktika)
- egy csomó mindent észleltem még, de most megyek reggelizni.
Szép napot, jó szurkolást mindenkinek a mai meccsekre!!
Mondanám, hogy nagy forduló lesz ez számodra, csak ne lenne ez a fránya vasárnap, amikor a "maradék" 8 meccsen max. annyi pontot szerzel, amennyit eddig, a tegnapi két meccsen. Igaz, így is nagyszerű eredmény lesz a 16 pont, ismét felkerülsz a "pontos" tabellára.... Persze ne legyen igazam, hisz az a cél, hogy mindketten feljussunk a B-be!
Grat!
Nekem sajnos nem kedveztek a csapatok, és mindjárt 2-vel gyarapítottam az 'egyel a teli mellé' statisztikai adatomat. Nos, ez van!
Ausztriában baleset szenvedett egy magyar busz, hárman meghaltak
Index - ugyelet@mail.index..hu
| 2007. 10. 29., 07:24 | Frissítve: 30 perce
Egy Bécs felé tartó, futballszurkolókat szállító magyar busz árokba borult Ausztria déli részén, Modriach közelében. A vasárnap esti Milan-Roma mérkőzésre két busz is vitte a magyar drukkereket.
Látom megdöglött a topik, meg van is közölnivalóm, ígyhát belerodnítok!
A csapatom körül kialakult helyzetre tekintettel, és arra hogy tegnap jöttem haza a világ másik feléről, ha ez nektek nem gond, halasztanunk kellene a meccset!A fő ok az első!
Nem hinném hogy a San Síróban azt az élményt kapnánk jelen pillanatban, amiért oda vágyunk régóta!Szeritem felesleges kimenni egy félházas meccsért, ahol ráadásul a szurkolók osztják a csapatot!
De ha nektek más a véleményetek, vagy halaszthatatlan dolgot tettetek a meccs miatt félre, és mindenáron menni szeretnétek, részemről megoldható, de sztem ez nem a megfelelő meccs!Ebben egyetérthetünk !