Szerintem a Békéscsaba simán feljut.
Az viszont biztos, hogy mi nem akarunk felkerülni. Mondjuk meg is értem, mert pénz nélkül semmi értelme nem lenne.
GalambÁsz!
Gyánó nem játszott rosszul, de azért volt egy kis "vakok között félszemű a király" érzésem. Két gólt szerzett, és ezen felül is hasznára volt a csepeli támadásoknak, de nem nagyon tette oda magát, igaz, az eredmény alakulása miatt erre mind kevésbé volt szükség. Amíg az ESMTK 1-0-ra vezetett, kétszer is nagyot esett a 16-oson belül, ebből egyszer sárgát is kapott műesésért. Ennél még kevésbé tetszett, amit lent is írtam, hogy a negyedik csepeli gól után (neki ez a második gólja volt) az erzsébeti szurkolók elé szaladt ki ünnepeltetni magát, pedig azok nem "foglalkoztak" vele azt megelőzően. A Nemzeti Sporttól 7-est kapott, azt végülis megérdemelte, de még egyszer mondom, hogy nem hajtotta ki magát.
kaposvari!
Az öthónapos kislányom mellől messzire még nemigen mozdulok ki, úgyhogy ne csodáld, hogy Pécs helyett a közeli Pesterzsébetet választottam. Inkább írjál az NB1/B Nyugat topikba valamit a pécsi meccs körülményeiről. Battára szerettem vona kimenni, de azt hittem, hogy vasárnap játszanak, erre most úgy néz ki, hogy szombaton lesz a meccs, ami nekem nem jó, mert 22-én túrát vezetek egy nagyobb csoport számára a Budai-hegységben. A Lombard-Rákóczin viszont ha törik, ha szakad, ott leszek!
Milyen meccsekre jársz te?:-))
Pécsen volt az igazi rangadó!!
Remélem kimész két hét múlva Battára is és onnan is tudósítasz. (Valszeg nem tudok elmenni)
Abszolút semleges szurkolóként (elég értelmetlen kifejezés, amúgy), "Növeljük a nézőszámot!" jelszóval kilátogattam az ESMTK-Csepel (jelen állapotok szerint ESMTK Hungaro Casing - Merland Csepel Auto Trader) dél-pesti rangadóra. Tíz percet késtem, mert az átok 52-es villamosnak elég cafat hétvégi menetrendje van, így aztán meglepődve tapasztaltam, hogy a bejáratnál mintegy húszméteres sor kígyózik. Minden tiszteletem a magyar szurkolóké, két ilyen válogatott meccs után sorba állnak, hogy bejuthassanak egy alsóházi NBI B-s meccsre. Igaz, a Csepel kispadján mégiscsak Détári ül, de hát a többi "sztár": Kalóczkay az erzsébetieknél, Gyánó a Csepelnél...
Az ESMTK vezető gólját nem láttam, mert még mindig a sorban (és az elejtett üvegek miatt a sörben) tipródtam, de az kihallatszott, hogy bent a tetőfokon a hangulat. Az erzsébeti B-közép-szerű formáció 10-15 tagot számlált, lelkesen ugráltak és doboltak "Brigate" feliratú mini-drapijuk mögött. A csepeliek "U.S.B." feliratú hipermini drapi mögött álldogáltak heten vagy nyolcan, aktív szurkolást a meccs első szakaszában nem folytattak. Az ESMTK sporttelepe elég kettős képet mutat: a pálya maga remek állapotban van, az egyéb körülmények azonban méltatlanok egy másodosztályhoz, bár sajnos nagyon is méltóak a mai magyar foci színvonalához. Eredményjelző az nincs, ami nem volna nagy gond, ha legalább hangosbemondó volna, aki tájékoztatna a cserékről, a góllövőkről,meg miegyéb, elvégre beavatottakon kívül ki a fene ismeri például Szirtesit (Csepel), Tornyait (ESMTK), meg a többi "csillagot". Mondjuk eredményjelző helyett legalább valami fémtáblán mutathatnák a két csapat kispadjai mellett (ezekre ugyanis félreérthetetlenül fel van írva, hogy "Vendég" illetve "ESMTK") az állást, csakhogy úgy tűnik, Erzsébeten fölösleges cuccnak tartják a táblákat, így viszont a csere Erzsébeten nem úgy zajlik, hogy felmutatják a lejövő játékos számát, hanem az edző jó hangosan bekurjantja a pályára a lehívott játékos nevét. Ebben Hesz edző lénygesen jobb kvalitásokat mutatott fel Détárinál, bár a kiinduló feltételek nem azonosak, lévén. hogy Hesz edző térfogata Détáriénak uszkve háromszorosa, egy iléyne testben pedig könnyebb megképezni az erős hangokat, ugye...
A meccsről magáról sokat nem írnék, az eredmény (megérdemelten) 5-2 lett a Csepel javára. Botrány nemigen volt, egyedül az érdemel említést, hogy a negyedik csepeli gól után Gyánó az erzsébeti tábor elé futott ki ünnepelni magát, mire onnan beugrott a pályára egy nyakigláb gyerek, aki szemlátomást elégtételt készült venni a tényleg kissé sportszerűtlen Gyánón, aztán némi késéssel egy kb. 30 kilós biztonsági gyerek bement a pályára, és némi lökdösődés útján (melynek során kapott pár pofont) eltávolította a hőzöngőt a gyepről. Na, ilyen egy másodosztályú meccs körítése Dél-Pesten, 2001-ben. Remélem, semmi bántót nem írtam, jól éreztem magam, és máskor is ki fogok látogatni az erzsébeti sporttelepre.
Szeptember 19. 15:30
Magyar Kupa
Törökszentmiklós(megye1)-BKV
Hajdúnánás(NBIII)-Csaba
Baktalórántháza(NBII)-DVTK
Dabas(NBII)-Csepel
Akasztó(megye2)-Szolnok
Kalocsa(NBIII)-ESMTK
Gyula(NBII)-Kecskemét
Veresegyháza(NBIII)-REAC
Szerintem minden NBIB csapat esélyes, bár a szívem azt mondja, hogy Tmiklós kiveri a BKV-t.
Hajrá Szolnok&Tmiklós!!!
Sajnos nem lehettem ott a Kecskemét-Szpari meccsen (4-0), mint ahogy a Csepel ellenin is más dolgom lesz.
CVZ
Igazad van, itt nincsenek ellenségek csak ellenfelek.
A lebezjatnyikov olyan lehet mint korábban a Szolnoky volt. (Az is eltünt)
Tavalyi idényben voltam a Szolnok-Kecskemét meccsen (2-2), ahol a szolnoki szurkolók között szurkoltam a Kecskemétnek.
A két félidőt más helyről szurkoltam végig és meg sem kérdezték, hogy mit keresek közöttük.
TOMcat
Gratula az Eger eddigi teljesítményéhez.
Mindenkinek
Mit szóltok a drapik engedélyeztetéséhez, nyilvántartásba vételéhez.
A jelenlegi játékoskeretünk alapján akár nyugodtan fel is kerülhetnénk, de pénze sajnos tényleg nincs a klubunknak, így marad a másodosztály. (reméljük nem sokáig)
De, ha jól tévedek az elmúlt években nem rendeztek Diósgyőr-Nyíregyháza meccset a második vonalban. Valamikor '96-97 környékén lehetett az utolsó ilyen meccs a másodosztályban. Vagy nem?
Igaz, itt más a módi. Itt kulturált csevegés folyik moderátori felügyelettel. Nincs anyázás, stb.
Bár szerintem az Eger akkor is kiesik. Fogadhatnánk rá egy üveg Bikavérben.:))
Erről az INdul a Bakterház c. film jut eszembe!
"Emberi számítás szerint kifelejtem a baktert - megint csak magam maradok." Ezzel te is így vagy! Emberi számítás szerint kifelejtetted az Egert (ami mellesleg otthon vert el benneteket). Nézted a tabellát???? :))
Kicsit vegyél visszább!! Itt más a módi mint a lelátón!
Te!
1.A játékoskeretünk nem gyenge, csak még nem vagyunk igazán összeszokva!
2.Ha nincs az embereknek pénze, akkor hogyan vannak ott a meccsen???????????
Mellesleg Szolnokon hogyan jutottunk be a stadionba?Mert tudtommal a vendégjegy 600 volt, míg a hazai csak 200!!!
3.Ha mi középcsapat leszünk, ti kiestek!
Én továbbra is azt mondom, hogy fő az objektivitás!Ki tekinti a szolnokiakat ellenségnek?Beleolvastál azokba a topic-okba, amelybe írogatsz!De ha vitázni akarsz erről , akkor inkább folytassuk a SZOLNOKI MÁV FC topic-ban!Ahogy láttam , oda még úgyse írtál!!
Drága CVZ!!!!!!!
Amint olvasom te is kicsiny városunk szülötte vagy!!!
Akkor mi a kúúúrva életbe véded a többi csapatot, akik hétről hétre ellenünk vitézkednek, már-már ellenségeiknek tekintenek minket ebben a feljutásért történő öldöklő csatában.
És miért nem fejthetem ki tapasztalataimat itt?
Szerintem nem volt olyan pocskondiázó!!!!
Inkább szurkolj a csapatunknak és nyerjük meg a bajnokságot!!!!!!!
Mert EGY CSAPAT VAN KELETMAGYARORSZÁGON!!!!!!!!!
Szolnok áléééé!!!!!!!!!!!!!!