Fiatal férfiak mókusruhában. Néha érthetetlen okból előbukkannak egy-egy sötét sikátorból, körbeugrálnak és megdobálnak mogyoróval. Azt hittem, Ön áll az ügy mögött.
Szerelmes. És van benne egy nagyfejű hős, aki meg akar venni egy szélesarcú szépséget. De aztán rájön, hogy a lényeg a nemes érzés. Ajánlom figyelmébe, bár figyelmeztetem, minimum 300 részes.
Borogyin. A róla elnevezett vonósnégyesben csikorgok és búgok (mint egy balkáni gerle).
Amúgy Prokofjev és Sostakovics, ha komoly a kérdés. (Hogy mennyit szenvedett ez a két ember Sztálin alatt! Noha P. zenéjén nem látszik).
Azt hiszem, sínen vagyunk. Mint József Attila... :(((
Természetesen nem az aranycsapatra gondoltam, hanem "ezekre". Rúgós foci még mindig létezik. Tök olyan, mint régen. Magyarország (piros-fehér-zöld) vs Brazília (sárga-kék). Itt még néha mi nyerünk.
Ajánlhatom Önnek Gyurkovics Tibort? Egykor a magyar futballválogatott mellett is megfordult. Volt egy riport vele, ami óriási viharokat kavart: a fal mellé akarta állítatni az aranylábúinkat. Csak egy ötlet.
Persze hogy alkalmas. De még mennyire!
Válogatott csapatomnak, megfigyeltem, nincs sok önbizalma. Hogy' fogjuk így tönkreverni a macsókat?
(Azt hiszem, fel kell fogadnom egy sportpszichológust)
Biciglitolvajok, ff. És ne kecsöpözzön, semmi közöm a gyroskajákhoz. Kivéve a gyorst, de ahhoz is csak azért, mert diszelxiás problémáim vannak és elolvastam.