Azért írtam, hogy hosszabb lélegzetű a dolog, mert az is. Az volna a legjobb, ha megmondanád, hogy mennyit szánsz rá és megnézzük mit lehet annyiból csinálni. Tudni kellene, hogy milyen motort akarsz. Utcán is használod vagy csak versenyre, szlalom vagy inkább gyorsulás. 160 Le-höz, ráadásul, hogy ne 2 hétig tartson, azért be kell ruházni.
Az az igazság, hogy én tavaly előtt voltam utoljára a gyorsulásin, ezért fogalmam sincs, hogy mostanában milyen autók vannak ott.
Tom.
Kiváló!:)
Minden nagyon patent.A szlalomról csak annyit,hogy a kocsi méreteihez képest csak 2 gumit borítottam.és ez ott elég szép arány volt.
-Ha te tuningal foglalkozol akkor azt is tudod pontosan hogy mennyit kóstál egy ilyen tuningolás.éppen ezért is szeretném ha összeírnád mi kell egy 160 LE-s tuninghoz.
És főleg,hogy mennyibe kerül:)))
Én imádom az autómat,de egy kis tuningolás sohasem árt:)Nagyon megköszönném ha tudnál ebben segíteni.Ha lehet akkor minél olcsóbban.
Kössz.
Blacky
U.I.:West gyorsulásin volt olyan manta amit te tunigoltál?
"És ugye mint tudjuk a Mantát nem erre találták ki."
El kell, hogy keserítselek. A Manta kifejezetten szlalomra (is) való autó, csak tudni kell használni :). Ezt néhány tucat érem, serleg stb. bizonyítja.
"Mivel lehet gyorsan és faszán megnövelni a gyári 115 LE-t 160-170 LE-re?"
Erre megvannak a megoldások, én ezzel foglalkozom. (Mármint tuningal). De ez a dolog kicsit hoszabb lélegzetű annál, mintsem ide leírható volna.
"Mennyibe kerül egy gyári Irmscher hátsó szárny,mert én 9000 HUF-ért vettem és attól tartok,hogy átbasztak."
Ez attól függ, hogy melyik, mert van több féle.
"Még valami :Mennyire bírja a Manta a turbót?Nem robbantja le a hengerfejet ha rárakom?"
Ha normálisan megcsinálja az ember, akkor bírja. Egy ilyen beavatkozást igen sok számolgatás és a téma beható tanulmányozása előzi meg - normális esetben. Néhány alkatrész módosítása és megerősítése is elengedhetetlen.
"TOM.:Van még Nagy,rendszámtartós hátsó
lökhárító?"
URAIM/és hölgyeim/.
Van itt Siófokon egy bontott CC manta.Még van egy-két használható alkatrésze.Mint például első futómű,kormányszerkezet,összes üveg közötte a hátsó háromszög ablak/amit ha jól tudom a cc-hez nehéz kapni/.Akit érdekel a dolog írjon mélt és megdumáljuk.
Blacky
Gondoltam nem bánjátok,ha segítek picit a barátomnak,pro.RED-nek/alias Blacky/
Itt a kép a kedveséről:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Élőben még jobb egy fokkal! ;)
Üdv:
ASL
Szevasztok mantások.
Tudom tudom régen voltam de versenyezni is kell valamikor:)Indultam a Tamási Tó kupán a Mantámmal.A verseny nem volt rossz de mivel ügyességi verseny ezért gumik között kellett nyomni a flikk-flakkot:(Na mindegy.És ugye mint tudjuk a Mantát nem erre találták ki.De segond végignyomtuk,és ha nem is helyezést de a közönséget megnyertem:)))Tamási honlapján van egy kép a gépről:)http://tamasimotorsport.freeweb.hu/
Kérdések:
Mivel lehet gyorsan és faszán megnövelni a gyári 115 LE-t 160-170 LE-re?
Mennyibe kerül egy gyári Irmscher hátsó szárny,mert én 9000 HUF-ért vettem és attól tartok,hogy átbasztak.
Még valami :Mennyire bírja a Manta a turbót?Nem robbantja le a hengerfejet ha rárakom?
A júniusi Nemzetközi Talira pedig mindenkép jöjetek el! Ott belépünk a Manta Klub-a . S ha már bent vagyunk ,elérjük a név változtatást : Opel Klub lesz a neve, ha többség leszünk.. Vectrások, Calibrások, Astrások, Omegások, Kadettesek, Corsások, Veteránosok jelentkezettek többen.
A Calibra Club tagjait is kérem lépjenekbe a Manta Klubba ,mert akkor lehet végre nagy Opel Klub.
Szekciók lesznek, nem kell agódni:) A tagdíj 4000Ft/év .
Én már láttam egy ilyen képet,csak ott nem egy Manta hátsó része volt megcsinálva utánfutónak hanem egy Capri-é...Bratyómnak meg is van valahol.....majd megkérem hogy nyomja fel....
Már csak az a kérdés hogy ki volt az ötlet szerzője......biztos egy Mantás..::)))
Lol!Ott dolgozok..::)))
Ugyan Mantám nincs sajna....sőt autóm sincs amivel mehetnék ::(( De Busszal átnézek majd.::))
Megnézem a verdáitokat..::))
Bár nagyon fog fájni a szivem..:)
Ha lesz valami én biztos elmegyek a TESCO-hoz és szétnézek...
Na ez már jobban tetszene...::))
Ugyanis a bratyóm autószerelő a keresztfaterom meg karosszériás....::))
Szal valószínű hogy akkor ezzel a lehetőséggel fogok élni....esetleh nem tudnál egy eladó Mantát ennyiért????