Na akkor hosszabban. Én is gondoltam hogy írok Neked mélt, de csakazértse! Utoljára én írtam, emlékeim szerint nem is csak egyet. De nem válaszoltál. :)) Úgyhogy tudod mit kapsz! :))
Minek base-nek sznob-board? :)) Ilyen jól van már a lába? :))
Látom, erősen haldoklik a topic. Pedig Lio a mi topicunk, nem hadhatjuk meghalni. :-))) Képzeld, a minap arra gondoltam irok neked levelet. Ne, ne keresd, végül mégse tettem meg. :-))))) Csak mert nagyon nem hallok felőled mostanság.
Krap, lelki békéd kezd helyreállni? Azért a munkahelyről is felhivhatnál néha, tudtommal onnan is ingyen van, nem? Tényleg, a tuti számod is odaveszett, vagy azt újitják valahogy? Nem tudom segit-e, de mástól is lopkodnak. Base snowboardja tetszett meg vkinek.:-((
Többet kéne beirnom, már a jelszómon is gondolkodnom kellett. :-))
Lia: Sajnos a kis kedvencem tünt el. A T28 am. Szerintem az ericsson küldhetne 1 et ajándékba, hiszen én voltam az egyetlen ember aki meg volt vele elégedve (pedig lassan 2 éve megvolt).
Ráadásul nem is tudom milyet vegyek. A követelmények: Tudja a megkülönböztetett csengetéseket (elvégre mindenki max csak rámcsörren.) Ne legyen nagy telcsi. És sajnos Nokia sem lehet (erre itt nem térnék ki miért) Na most adjatok tanácsot mi legyen az.
OneDa: te + szégyelhted magad, az ingyenes tömegközlekedésről többet hallani mint felőled.
Most látom, én idén még be se írtam, csak sunyiban olvasgattam. :-)))))
Kék hajú képekből én is kérek! :-))) Kölcsönadtam volna a pink parókám. :-)))))))
Krapi, őszinte részvétem. Nem lettél még öngyilkos? Manapság mobil nélkül...
És melyik aranyosod veszett oda? Azt már kérdezni se merem, hogy hogyan történt. Hisz mindig a füledhez van ragasztva. :-))))))
Boldog új évet mindenkinek!
SMS-t nem küldtem mert elhagytam a telefonom :(
Így most elérni sem igazán tudtok.
Na megyek regenerálódni és közben búsulok.
OneDa ne hozzál semmit mert én is éppen most jöttem a Tescóból. Van kb. 70 liter alkohol, több tíz liter üditő, kurva sok chips ropi. Lesz virsli és lencse, meg valami tészta saláta. Szóval a lényeg ne hozzál semmit csak magadat, esetleg a barátnődet :)
Hello hello .. :))
Holnap en is Tescozom ha minden jol megy :))
Bevasarlok a bulira :))
Lio: majd kozvetitsetek otthonrol :))) En lehet beuzemelem a Webcamerat 1perces idozitessel :)) egy weblapra :))
Udv : A1
Na most értünk haza a sörivásból. Voltunk tescoban is. A kiscsaj két kiló mini csirkecombot adott egy kiló áráért. :)) Egy kilót tudtunk megenni úgy hip-hop a parkolóban. :)) Kosárból persze. Mókás volt. Ehh lassan le kéne pihenni. Holnap megyek beszerezni a szilveszteri hozzávalókat.
Na csákány!