Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

OKS Creative Commons License 2006.10.15 0 0 1955
Ebben egyetértünk. Ritka nagy parasztok, persze tisztelet a kivételnek...
Előzmény: Pözsós Zselé (1954)
Pözsós Zselé Creative Commons License 2006.10.15 0 0 1954
Nahát ez pont nem jó példa, az osztrákok vezetni nemtudásáról oldalakat tudnék írni! Az valami borzasztó, ott a legszelídebb Marutis is 6x akkora állat, mint itthon a legádázabb BMW-s :)
Előzmény: IloveBmw (1953)
IloveBmw Creative Commons License 2006.10.15 0 0 1953

BarG:

Hát ja...

Nekem például a Suzuki WagonR+-osok tesznek be mindig...

Pedig nem tom mit ártottam én nekik:)...

Amikor városon belül (este) megyek 60-nal akkor a ,,kedves" suzukis villog rám mint az állat pedig simán megelőzhetett volna, mert se közel, se távol autó...

Szóval ja...

Sajnos itt Magyarhonban még nem alakult ki az a vezetési kultúra ami mondjuk már Ausztriában kialakult.(Bocsa szóismétlésért)...

BarG Creative Commons License 2006.10.15 0 0 1952

Az egy egészen különleges sofőr volt, aki gondolkodott, felmérte, hogy neki pár másodperc időveszteséget okoz, ha még Téged elenged annak ellenére, hogy pirosad van, de így nem kell megállnod és kivárnod a következő zöldet. Az ilyen gondolkodást hiányolom én az utakon! Le lehet mérni a vezetési inteligenciát azon, hogy mit csinál a szembejövő, ha egy biciklist kerülsz ki. Ha változatlan nyomvonalon halad, akkor vagy nem érzékelte a problémát vagy a még rosszabb verzió szerint nem érdekli az eseted, nem hajlandó segíteni.

A példákkal való előjövetel azért torzít egy kicsit, mert ha elég kilométert mégy egy évben, szinte mindenre találsz példát meg ellenpéldát is. Ha a statisztikát nézzük, nekem eddig a legtöbb gondom a Corsásokkal volt, most indítsak topikot a balfék Corsásokról?

Előzmény: IloveBmw (1951)
IloveBmw Creative Commons License 2006.10.15 0 0 1951

Hy BarG...

Igazad van...DE tényleg vannak az utakon(bár kevesen sajnos),,rendes" autósok is...

Tegnap mentem haza életem értelmével kb21.30-kor és van a 81-esen egy kb 20 méteres szakasz, (amit melleseleg 2 hónapja csinálnak) és lámpásra van kialakítva mert csak egy sáv van.

Nekem pont piros, de mivel mögöttem senki nincs a szemben lévő vilogtatt, h mennyek.

De mögülle már akart volna kibújni v.mi buzukis és pont úgy ált meg, h én épp hogy kifértem...

Na de mindedj...

Megköszöntem az elsőbbséget adónak és menetem haza... 

Pözsós Zselé Creative Commons License 2006.10.15 0 0 1950
Beszrtok, de igaz! :)

A minap találkoztunk egy agresszív traktorossal :):)

Épp kerültük őt, amikor ő balra akart kanyarodni és kanyarodot is... belénk... Kis kocc, nem nagy cucc, de rögtön elkezdett hupákoli... aztán amikor lehűtötte magát, kiderült, hogy egyikönknél sincs kék-sárga, de neki van otthon, ugyh menjünk el oda... rögzítettük a dolgokat kamerával, meg rá is mondta, h elismeri a dolgot, nem is volt semmi gáz ezzel, de amikor az udvarba megláttam két 5 ös bömöst (az egyiket bontotta), és a fia 318-asát, úgy elkezdtem szakadni a röhögéstől, hogy asszitték meghalok...:)
Előzmény: IloveBmw (1948)
BarG Creative Commons License 2006.10.15 0 0 1949

Hello!

Nem kéne egy újabb dimenziót megnyitni a NŐI BMW sofőröknek (szerintem), bár az apró szőke cicamica a 4.5-es X5-ben érdekes téma lehetne.

Hogy kik okozzák a baleseteket, abban nemigen értünk egyet. A médiában megjelenő nem túl inteligens szervek szerint persze csakis a gyorshajtók tehetnek mindenről, de ha látszatintézkedéseken kívül másra nem képesek, akkor én se mondanék mást a helyükben. Mert hogyan lehet a mai világunkban arra kényszeríteni az embereket, hogy odafigyeljenek egymásra/a másikra/a vezetésre? Teljesen mindegy, milyen gyártmányú autóban ülsz, ha nem figyelsz, nem törődsz a másikkal, előbb-utóbb balaseted lesz. Az erősebb/gyorsabb autóban ülők szerintem azért vannak a figyelem középpontjában, mert gyakran rákényszerítik akaratukat a közlekedés többi résztvevőjére, akik ettől dührohamot kapnak, hogy valamilyen módon már megint lenyomták őket. ( Érdekes, hogy mért gondolja valaki, ha leelőzik, hogy lenyomták!!!) Márpedig kis országunkban majdnem tízmillió embert lenyomnak nap-mint-nap állami szinten, és ehhez hozzájön, hogy folyamatosan szívatjuk egymást a napi életben is. Amilyen vezetőket választunk magunknak/választanak nekünk........Mo-on az erős autót leginkább a német luxuskocsik testesítik meg, mert nem túl sok Jaguár, Maserati, Lexus, Infinity rója útjainkat.

Egyébként véleményt nyugodtan lehet mondani abszolut BMW tulajdonjog mentesen is, mint nagyon sokan teszik is.

Üdv: BG

PS: Atomheart, nem feledkeztél meg valamiről?

Előzmény: vroni (1945)
IloveBmw Creative Commons License 2006.10.15 0 0 1948

Sziasztok...

Mielőtt regeltem az oldalra kb. 1000 db hozzászólást olvastam és rengeteg dolgot tapasztaltam...:)

Így újoncként az oldalon, először csak egy tegnapi esetet szeretnék elmondani:

Székesfehérvár, kb 17 óra...

A Palotai úton a sávszűkítés miatt(nem tom miért kell oda járdasziget), csak egy sávon mehetsz kifelé.

Én csak később vettem észre h le van zárva és be kell sorolnom a belsőbe.

Hatalmas dugó, a belsőben egy 525-ös Bmw, benne kopasz kigyúrt srác ült...

Nyugodtan beengedhetett volna 1-2 autót mert úgy is mindenki csak max 5km/h-val haladt, és le is volt maradva a sortól.Szóval 10 s -ébe került volna, de ő inkább néz át agresszíven és kirakja az ablakon a tetovált kezét...

Azt mikor átértünk a lámpán a balra kanyarodó sávon előzött ki egy buszt már bőven a piroson...

Engem nem érdekel csinálja, de a művelet közben majdnem leszorított egy másik autóst...

Én szeretem a Bmw-t csak az ilyen ,,kisgatyás" hülyegyerekek miatt mondják a Bmw-sre hogy agresszív...

NeomatiK Creative Commons License 2006.10.15 0 0 1947
Azért agresszívek a BMW-sek (már aki), mert itt felcukkoljátok őket :)
Előzmény: Pözsós Zselé (1946)
Pözsós Zselé Creative Commons License 2006.10.15 0 0 1946
Hujj, de nagyon nincs igazad! :D:D:DD:

Mazsolák okozzák baleseteket? Aha... mer azok nem vigyáznak a friss jogsiukra...nem, még véletlenül se az 50-es 60-as kalaposok, meg a szőke cicák, áááh! :D
Előzmény: vroni (1945)
vroni Creative Commons License 2006.10.15 0 0 1945
Sziasztok! Mivel új vagyok a forumon szeretném ha tudnátok, hogy nem csak férfi BMW-sek vannak hanem női soförök is. 325-ös sport bömös remélem feljogosit arra hogy én is mondjak egy pár véleményt az agresszívnek hitt BMW tévhitről. Sajnos az a baj az emberekkel,hogy mindig a kocsi minőségéről és nem a benne ülőről szól az egész történet. A kis köbcentis kocsik vezetői azt hiszik, hogy mindenki le akarja tolni öket az útról. Hajlamosak arra ha egy komolyabb autó jön utánuk akadályozzák az előzésben és még utána is integetnek. Nem kell felülni az ilyen embereknek mert, ha beültök az autótokba ugyis tudjátok, hogy mire képes és ezt soha ne feledjétek! Nem kell törödni azokkal az emberekkel akik minket kiáltanak ki agresszívnek holott ők azok akik az utakon nem megfelelően vezetnek (mivel nem is tudnak). Bármilyen körülmény is van én tudom, hogy egy BMW-re mindig számíthatok az utakon legyen az Magyarországon vagy külföldön. Tartsunk össze mint ahogyan azt külföldön már tapasztalhattátok minden autómárkánál meg van az összfogás. Legyen az idős vagy fiatal a lényeg az, hogy mindig tudjátok, hogy a legközelebbi autós úgy is megáll ha baj van. Észben kellene felnőni ezekhez a dolgozkhoz, de ehez nagyon sok idő kell még, hogy ezt elérjük. Akkor talán akkor nem lesz ilyen beszélgetés, hogy meggyőzd a másik autóst,hogy mi csak gyorsan szeretünk menni nem veszélyeztetünk senkit ezzel, mert a balesetek 90 %-át a mazsolák okozzák legyen az férfi vagy nő mindegy. 
J.a.n.e.s.z. Creative Commons License 2006.10.15 0 0 1944
:D
Előzmény: Pözsós Zselé (1943)
Pözsós Zselé Creative Commons License 2006.10.15 0 0 1943
Nem egészen, mert a csóró egy 105/120-as skodából, trabantból, vagy ladából ül Matizba, Swiftbe, estébébe.... Ugyh bármit vesz, akkora a különbség, és úgy "húz" a szekér, hogy rögtön nekiáll vagánykodni... Élő példa: faterom trabantból ült át injektoros feliciába, neki is állt száguldozni, mig el nem magyaráztam neki, hogy azért ettől az autótól senki nem fog hasra esni, bár tényleg egész jól megy ahhoz képest, hogy miket mondanak róla.... Mostmár nem száguldozik... mer elvették a jogsiját.. szerencsére:D
Előzmény: J.a.n.e.s.z. (1941)
danidoki Creative Commons License 2006.10.15 0 0 1942
Ad1. A politika pedig pont arról tehet, hogy sok általad "csórónak" nevezett ember kell, hogy egy Táliával, Stifftel és Matizzal rohangáljon. Pontosítok. Ezeket családok veszik, családi autónak, pedig nem azokra kalibrálták. Bevásárlásra, ide-oda kis városi rohangálásokra stb. HA nem annyit keresne, mint amennyit és nem annyit kellene költsön, mint amennyit, akkor nem Matizt, hanem mondjuk Focust vagy Passatot venne. És akkor a családja is jobban lenne védve. Ad2. Nem szeretnék tényleg eltérini a topic eredeti témájától, valaki látja az előző hozzászólásomban írt összefüggést, valaki nem. Mások vagyunk.
Előzmény: J.a.n.e.s.z. (1941)
J.a.n.e.s.z. Creative Commons License 2006.10.15 0 0 1941

Igaziból nem értem a párhuzamot a politika és a BMW-s köcsögök között. Max. annyit, hogy itt sok csóró él Matizzal, Stifttel, Táliával és ha már egy BMWm van, akkor nagyobb arc lehetek.

Maximum.

De tényeg csak ennyi.

Előzmény: danidoki (1940)
danidoki Creative Commons License 2006.10.15 0 0 1940

Akik miatt létrejött ezzel a jelzővel ellátott topic, azok pedig zömében(!) ezek az emberek, hidd el. Sajnos. És a probláma ezzel a hozzáállással van, ennek pedig az utakon való megjelenése az a magatartás, amit itt sok topictárs vázol. Soxor sokkal távolabb van a dolgok gyökere, mint gondolnád. Ezért mertem azt beírni, amit.

(Félre ne értsd, nem az egyik szavazótáborra gondolok(!), csak akiknek az életszemlélete az, amit vázoltam). Ezekből tele van az út. Űlhet német, japán vagy francia technikában. És a baleseteket is soxor ők okozzák a vétlen sofőr (rosszabb esetben a családja) pedig egy ilyen együgyű egyén miatt szív.

Az agressziv BMWs meg ugye azért tűnik fel mindenkinek, mert a közvélemény úgy gondolkodik, hogy "a BMW-s....mit csinál má...neki azt hiszi mindent lehet....". Ha egy verso, swift, lexus, A4 (vagy bármely más típus sofőrje) csinálja az már fel sem tűnik.

A BMW egy saját kategória a gépjárművek picacán. Régebben a legkarakteresebb márka volt (és talán ma is az - bár ítélje meg mindenki Chris B. munkáját), valóban volt benne egy erőt és egyben eleganciát megtesítő jelleg. DE pont azért tetszik az E38, mert az nemcsak az erőt, hanem a kifinomultságot,a visszafogottságot és az eleganciát ötvözi egyben. Nekem EZEKET jelenti a BMW, nem az erő és a státusz fitoktatását.

Igen, elismerem van olyan BMWs kategória, aki épít egy versenyautót és az úton próbálgatja. Soxor tudjuk mi ezeknek a próbáknak az eredménye. Ezt én is elítélem, próbálja ki egy reptéren, vagy ha közúton teszi, akkor senki életét nem veszélyeztetve. De a topic szerintem nem róluk szól.

Előzmény: J.a.n.e.s.z. (1938)
Pözsós Zselé Creative Commons License 2006.10.15 0 0 1939
Lehet, de igaza van...:P
Előzmény: J.a.n.e.s.z. (1938)
J.a.n.e.s.z. Creative Commons License 2006.10.15 0 0 1938
Asszem te eltévedtél. Ez nem AZ a topic!
Előzmény: danidoki (1935)
danidoki Creative Commons License 2006.10.14 0 0 1937

Természetesen egy BMW-t nem lehet összehasonlítani egy Superbbel (ezt én is osztom), messze nem egy kategória, csak alább felhozták példának, én is hozzászóltam, mert módomban volt vezetni és - a Superb becsületét védve - nem tartom rossz autónak a maga ketegóriájában.

A BMW egy egyéniség, élmény vezetni. Magam is ezért szeretem.

Mások másra használják, ezért kapta a nevét a topic...:(

Előzmény: Steven520d (1936)
Steven520d Creative Commons License 2006.10.14 0 0 1936
Végigolvastam a topicot... Hmmm.... :D
Már a topic címe is vicces. Agresszív BMW-s?
Saját tapasztalatom hogy nem lehet külünbséget tenni ezzel kapcsolatban, minden márkánál előfordúl az agresszió, csak hát a BMW feltűnőbb kocsi az átlagtól.
Éppen emiatt lehet beleszeretni mivel a legkarakteresebb autókat gyártotta és gyártja a mai napig.

Skoda Superb versus 5-ös BMW? :D
A Superb 2 dologgal múlja felül az 5-öst:
1. jó ár/érték
2. tágas hátsó lábtér
Ennyi!Ismerem, egyik haveromnak ilyen van. Nevetséges összehasonlítás.
Ezzel nemigen lehet versenyezni a kifinomúlt BMW motorokkal, futóműkkel, és a dögösen elegáns külsőkkel! Ha egyszer vkit megfertőz a BMW érzés nemigen lehet kimászni belőle! Még ha nagyon akarod is akkor is a BMW-s vezetési élményt fogod keresni más autókban is. Csak hát nem lesz meg sajna.

De tényleg, távol áll tőlem hogy most azt gondoljátok hogy semmibe nézem a superb-t,
a maga kategóriájában (ami nem a BMW, Mercedes, Lexus kategórája) jó autó. Persze az gáz hogy rólam is mindenki azt gondolja hogy BMW-vel járok és már a csapból is pénz folyik csakhogy a 3,5 fél éves 530d-m annyiba került pl. mint egy jól felszerelt új Superb!

Amúgy meg sokaknak az a bajuk hogy másokkal foglalkoznak mint hogy inkább a saját életükkel törődnének.

danidoki Creative Commons License 2006.10.14 0 0 1935

Hm.

Érdekes dolgokat olvasok itten, eme topicban. Lehet, h megköveztek, de a lényeg sztem alább olvasható, jelesül:

Nézzünk körül, mi zajlik Magyarhonban!

Hogyan gondolkodik egy "nekem mindent szabad"  gondolkodású ember...

Mit várhatunk az olyan embertől akinek országát, egy olyasféle valaki irányítja, aki nyiltan bevallja, igen, hazudtunk, elkúrtuk,... kurva ország.

Ha egy beszédhibás, bohóc, pszchiophata egyénnek szabad, akkor nekem miért nem? Mondja joggal (?) a "magyar". Gondolja a szavazópolgár:  csalok, hazudok, elkúrom, na és? Ki von felelősségre? Itt ezt szabad...Igen,igen, ó  Magyarország...., Magyarország...

Egyszerű! Higgyétek el! Veszek egy autót, mert megtehetem ( 95% hitelre - de az tök mindegy...) És most megmutatom! Rámegyek, rárántom a kormányt, bemutatok neki, rádudálok. Mert Nekem szabad. Mert nekem zsír új WagonR+om van, vagy netán egy Bömösöm. Ugyanaz az állatfaj. HAzamegy, bekapcsolja a Mónika Showt, megnéz a Heti7est, és lám, tanulja mi a kultúra. Ebből merít. Mit várunk akkor az utakon???? Miről beszélünk????

Igen. Ebben rejlik a dolog. Nézzük meg pld. Szlovéniát. Ha egy országot úgy irányítunk, ahogy kell, a médiából nem a szenny árad, akkor a lakossága sem lesz "agresszív BMW-s avagy Suzukis, Tháliás...stb." Ha nem azt nézzük, hogy kit hogy _szhatunk át, akkor íme, lehet 1ről a 2re lépni. Itt meg azon rágódunk, hogy ki vitte fel x és y beszédét és nem arról, hogy MIT MONDOTT. Csak épp a lényeget felejtjük el.

A történek folytatódik! Megveszi az autót hitelre, nem tudja fizetni a részletet, mert ugye a forint erős, az állása meg biztos, az energiaárak meg max. infláció szerint növekednek....Elveszik az autóját. Így legalább nem megy ki az utakra. Sajnos sok olyan család van, aki nem "agresszív, nekem mindent szabad" és elveszik az autóját. Ő az igazi áldozat. Az elmúlt 4 év áldozata. Mert ezt nem lehet az Orbánra fogni. Bár már ezt is próbálják. Hihetetlen.

Egyébként BMW-m van, és arra használom amire kitalálták.

A superb pedig  a mai csilivili autók közül az egyik legjobb. Nem 15M forint, és nem rohad le az úton, stb...

J.a.n.e.s.z. Creative Commons License 2006.10.14 0 0 1934

A másik 4 meg AUDI, Merci.

Szvsz az AUDIs is egy külön állatfaj. De jól megférünk a Swift és Bravosok táborában.

Előzmény: Pözsós Zselé (1932)
bmw740d Creative Commons License 2006.10.14 0 0 1933

"Az irígység kontra igazságérzet témában fenntartom az álláspontomat, nem azért vagyok vagy nem vagyok irígy valamire/valakire, mert velem igazságtalan az élet meg a világ az adott témában vagy akár mindenben... jó, biztos vannak ilyenek is, pszchihológushoz kell járni ;)"

Korábban abban egyeztetek meg Atomheart-tal, hogy nem irigykedtek, pusztán sérti az igazságérzeteteket. Én erre mondtam, hogy a világ nem igazságos, tehát ily módon minden és mindenki sértheti.

"A múltkor mondtad, hogy nem adsz annak a szavára, aki 5er helyett SuperB-et vesz. Hát akkor én se adok annak a szavára, aki BMW-s létére GSi-s suttyókra mutogat, és már-már azonosítja magát velük, de minden esetre kiegyezne az agresszív jelző helyett egy suttyóban... "

:-))

Touché.

Bár nem kívántam azonosulni velük, és a suttyó BMW-sek című topki sem imponálna, de valahogy fel kellett vezetnem az észrevételemet.

Én szeretem a Swiftet, jó autónak tartom kevés (ám igen komoly) hibájával együtt. Ha már Suzuki, nekem a WagonR+-osokkal sokkal gyakrabban van bajom, és ha már általánosítunk, akkor a Thaliasok is erősen toplistásak. Nyilván itt sem mind, de gyakrabban okoznak nekem problémát, mint a BMW-sek például.:-))

Előzmény: Pözsós Zselé (1931)
Pözsós Zselé Creative Commons License 2006.10.14 0 0 1932
Most vettem észre, hogy előző hozzászólásomban sem válaszoltam a kérdésedre, tehát a válasz: a statisztika.

Egyébként nem nagyobb parasztság, de az én felmérésem alapján 10 paraszt autósból 6 bmw-s... bár lehet, hogy csak engem találnak meg mindíg...
Előzmény: bmw740d (1925)
Pözsós Zselé Creative Commons License 2006.10.14 0 0 1931
Egy büdös szóval nem mondtam, hogy nem vagy intelligens, vagy művelt, vagy nagyvonalú! Én nem ismerlek téged, a mondatom meg általánosságba szólt, minden BMW-snek!

Az irígység kontra igazságérzet témában fenntartom az álláspontomat, nem azért vagyok vagy nem vagyok irígy valamire/valakire, mert velem igazságtalan az élet meg a világ az adott témában vagy akár mindenben... jó, biztos vannak ilyenek is, pszchihológushoz kell járni ;)

Szerintem az meg elég egyértelmű, hogy mi a különbség a GSi-s és a BMW-s közt. Azért a BMW-seket vesszük elő, mert egy: Ez a topic címe:), kettő: ugyanúgy viselkednek az utakon, csak az egyik egy luxus-presztízs-cirkálóval, a másik meg egy szakadt, szánni való szarral...

Természetesen most általánosítottam meg sarkítottam, meg minden, de nem tudom ennél jobban éreztetni a lényeget, sajnálom...

A múltkor mondtad, hogy nem adsz annak a szavára, aki 5er helyett SuperB-et vesz. Hát akkor én se adok annak a szavára, aki BMW-s létére GSi-s suttyókra mutogat, és már-már azonosítja magát velük, de minden esetre kiegyezne az agresszív jelző helyett egy suttyóban...

Ezzel együtt meg kell hagyni hogy a hozzászólásaid alapján nem tűnsz "sutafaszbéemvésnek", sőt, példát is mondtál egy ilyen tipikus agresszív BMW-sre az 1930-asban, szóval nyílván érted, hogy mi a bajunk...

Ja, én meg már csak ilyen általánosítós-utálós kis szemét vagyok, van egy állatfaj ami 6x rohadtabb a BMW-snél: a Swiftes. Hawerom azt vett, és most küzd, hogy helyre állítsa szememben a buzukisok presztízsét :D
Előzmény: bmw740d (1930)
bmw740d Creative Commons License 2006.10.13 0 0 1930

Tudom, rólam is bizonyosan ezt gondolják. Nem nagyon zavar, ettől én nem leszek sem több, sem kevesebb. Mintahogy attól sem leszek kevesebb, ha átengedem a gyalogost az úton, kiengedem az autóst a szomszéd utcából, vagy kihúzódok a belső sávból egy gyorsabb autó elől. Sőt.

Sajnos én is találkoztam már BMW-ssel, aki fennhangon elemezte, hogy nehogymár egy szaros Golf megelőzze az ő 750i-jét, jól meg is mutatta hol lakik az erő. És teljesen hiába magyaráztam, hogy gáz amit beszél, mindenki tudja, hogy 5liter erősebb, mint másfél. És ha én 143-mal megyek tempomattal, akkor annyival megyek, előzhet tőlem akármi. A múltkor például megelőzött egy Smart. Ezen egészen elképedtem, mert úgy tudtam, csak 130-at bírnak. Biztos valami tuning volt. Persze, utána mehettem volna, mert 240et már biztos nem megy, és akkor jól visszaelőzöm. És akkor mi van? Semmi. Elismerem, hogy vannak gáz BMW-sek, de koránt sem mind az. Itt pl főleg nem. Az utakon legalább annyi barmot látok nem presztízs autóval, ha nem többet.

Előzmény: J.a.n.e.s.z. (1929)
J.a.n.e.s.z. Creative Commons License 2006.10.13 0 0 1929
"

Az autómat a saját, tisztességesen megkeresett pénzemből vettem, hitel nélkül. Tudom, hogy ritka, de van még ilyen is."

"Hazafelé látok egy másik A8-ast, valami öltönyös majommal. Fogadjunk, hogy nem a saját pénzén vette."

Előzmény: bmw740d (1928)
bmw740d Creative Commons License 2006.10.13 0 0 1928

:-))))

Volt már erről szó. Igen, mázsa fölött vagyok (de csak azért, mert megfogadtam szilveszterkor, hogy fölé küzdöm magam, mert egy hölgyismerősöm szerint 100kg alatt nem férfi a férfi), de nem vagyok kigyúrt, ez inkább a szűk 2méter velejárója. Nem vagyok tarkopasz, de sajnos eléggé kihullott már a hajam elöl, ezért elég röviden (0,7-1cm) hordom. Szóval akár még bele is férnék a klisébe, de erről nem tehetek igazán. Az autómat a saját, tisztességesen megkeresett pénzemből vettem, hitel nélkül. Tudom, hogy ritka, de van még ilyen is.

Előzmény: J.a.n.e.s.z. (1927)
J.a.n.e.s.z. Creative Commons License 2006.10.13 0 0 1927

Egyébként te egész nprmálisnak tűnsz itta  fórumon. Lehet, hogy enm az újgazdagok közé tartozol, hanem csak egyszerűen a gazdagok közé.

Elárulod azt, hogy van e  hajad?

Előzmény: bmw740d (1925)
J.a.n.e.s.z. Creative Commons License 2006.10.13 0 0 1926

"Miért nem agresszív a GSi-s, amiért agresszív a BMW-s? "

--

GSIt a prosztó suttyúk (is) vesznek/vehetnek, ahol inkább a gyorsulás a lényeg. A BMW meg inkább egy státusz autó, amit -persze- vehet a spórolt és a gyomrátol megvont kaja árán a suttyó is, de ha beleül, akkor mindenkit le akar majd nyomni. Ez már csak ilyen. Ja, idéznék is: "Hazafelé látok egy másik A8-ast, valami öltönyös majommal. Fogadjunk, hogy nem a saját pénzén vette."

Előzmény: bmw740d (1918)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!