Na ez jo hir :)
Egyebkent akinek van kedve irni barmilyen fabrik koncertrol (akar masrol) beszamolot az nyugodtan tegye meg a http://freshfabrik.fw.hu vendegkonyvebe es onnan fel lesz teve a nyitooldalra!!!
Hurráhurráhurráhurrá Jajjdejó!!! :-))))
De télleg.
Azé a szíriösz mégiscsak úgy az igazi!
Az éneklés valóban egy kicsit erős kifejezés volt!!! :-))))))))))))))))))
De akkoris hurrrrrráááááááááááááá :-)))))
Hát ha énekelni nem is,de a serious-ba egy kicsit
közreműködni:).Én hívtam,ez egy régi adósság,amit
az előző években nem tudtam kiegyenlíteni ismert okok miatt.Mindegy...
Én tényleg nem akarok kötekedni, és most csak mint információ akarok érdeklődni, mert ti azé mégiscsak...
Szal én azt hallottam, hogy felkérték a Vöröst, hogy én ekeljen szigeten a Fabriknak.
TÉLLEG???????????????????????????
nem. zöld pardonban volt most júni 9-én...
szerintem az after@all csinált a wigwamban ilyet, ha csinált ott.
legközelebb sziget, első nap 16.00, est színpad, matinébuli
A Zöld Pardonos nagysikerű buli egyenes következményeként
ismét jelentkezik a FNM örökzöldeket előadó feldolgozógárda,
a helyszín ezúttal mindenki kedvenc állóhajója, a Petőfi híd
budai oldalán lebegő A38, az időpont július 15., kedd 22.00, ja
és ráadásul ingyenes a cucc! Who cares a lot?
Bravo TV ben nem láttátok a fiúkat nyilatkozni az új klipről?
Elmesélték, hogy a régi próbatermük épülete leégett és onnan jött a tűzoltós ötlet.
És hogy ők épp ott voltak és ki tudták menekíteni a cuccaikat, de sok más zenekar cucca bent égett.
PL?
Felhívnám a figyelmeteket, hogy kedvenc zenekarotokat jövő 7en láthatjátok a 'nagyon igényes' (Drága Levente! Ezt nem gonoszságból írtam, ez így van!) Bravo TV adásában az MTV1-en. Jó szórakozást hozzá(juk)! :-)
Hát mondjuk van. Nekem egyik favorom a Warpigs féle szandál, aztán a Quimby androidős klipje, meg az, aminek nem jut eszembe a címe, de részegen tántorog a kongás arc, De mondjuk a Neo Rambo 13 is jó, vagy a Publo Hunny Chicken farm c műremeke, amibe állatok a táncoló csirkék!!!
Szal akad, csak nehéz meglelni.