Zsuzsa, én csak hangosan morfondíroztam a magam dolgairól, eszemben sem volt neked lelkifurkálást csinálni... De azért egypár smiley-t tehetettél volna ám!
Zakkatol a talicska rajta zsuzsa, mint az egri nők, hősiesen tarcsa qper fejét , aki szét hányja a tömeget maguk elől, Chino meg hiába integet, aki szembejön, az on nem segít csak az álom ma no meg egy kis szerencse.
áááá : persze hogy elhiszem. Vége van a nyárnak, hüvös szelek járnak, nagy bánata van a cinegemadárnak. szeretne elmenni , ő is utra kelni, de cipőt az árva sehol sem tud venni.
Lába sincs neki, azt meg elvitte a cica :-)
De sebaj, qper majd zokniban mellémfekszik a talicskába, amit zakka tol, tartom a fejét ha hány, Chino meg majd integet, ha szembefut velünk :-)
tudod, hogy mennék, de egy húzos bulizós hétvége előtt állok és ezért nem mondom, hogy ott leszek, de igyexem
tegnap már futó cipőt is nézegettem magamnak, mert vissza kellene szokni a szigetre
szeptember óta nem is voltam futni...
reggel általában 20 hossz a limit, aztán irány a vízalattúszvamennyitbirokegylevegővel meleg vizes kismedence, de szombaton 30 körül úszkáltam
jó persze én nem megyek eszement tempóban, ahogy te a balaton átúszáskor,
szinte még be sem vizeztem magam, Te már a túloldalt etted a sajtkRÉMES kenyeret
Látod milyen rosszul szervezed! Jöhettél volna velünk vasárnap, nem kora reggel a Hajósba, ahol még kiúszó is van, úgyhogy nincs fázás, meg szauna is van. Nem is beszélve a társaság elmulasztásáról.
jhóreggelt
nem oly rég emelkedtem ki a csaszi habjaiból (Vén ússz Qper) és hááát lassan el kell gondolkodnom, hogy akarok-e én úszni járni télen is. Írtózatosan hideg volt amíg nem csobbantam, sőt még a vízben is az első hossz feléig, utána viszont kellemes párában lubickolás volt
de ez a hajnali kelés és az elkeserítő hideg, hááááát...
Nézd SK én hiresen mimoza vagyok, tudom..
de nem kéne a lelkismeretemet furdaltatni, amiert ganaj egyedülálló anya létemre a másodállásomból összegányolt forintjaimat uszva és futva nagyösszegüen elpazarlom...
mert van kb 40 év hátra a statisztika szerint az életemből és tudatosan ilyen francos luxusokkal
kényeztetem magam.
vagyis ha bemész az alkoholistákhoz vagy tudomisén a degusokhoz és olyan megjegyzést teszel, hogy hudedrága az a pia meg az a degu, akkor ott is meg fognak sértődni a mimózák, mert
nekik az a kedvenc időtöltésük, akármennyibe is kerül.
Tehát vagy eljössz vagy nem de légy oly drága ne irj olyanokat,amitől én ugy érzem a hét főbün egyikét követem el a 480 forintos belépők megvásárlásával.
Sziasztok,
micsoda törzsgárda-tagok kerülnek elő; Zsuzsa, 12qper :)) Tök jó, hogy újra van egy kis élet a topicban. Vasárnap úgy néz ki én biztosan megyek, a klán többi tagja pedig - na az majd elválik...
Persze, hogy megérdemled, nem is vitatta el senki tőled. :-)
De én nem dohányzom és nem járok moziba, úgyhogy más fedezetet kell keresnem. Mondjuk egy heti tejfogyasztásom...