Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
azzal kapcsolatban egyébként írták, hogy ott csak kisebb sérülést szedett össze, és összetévesztették elsőre az újságírók a kapussal, mert utóbbi távozott mankóval arról a mérkőzésről.
Megnéztem a srácról egy-két összefoglalót, hát azért Ibra féle extra gólokra nem kell számítanunk tőle. Jó formában van, jól érkezik a labdára, a mezőnymunkája nem tudom, milyen. Remélem nem egy újabb Piatek féle fellángolást látunk majd ennyi pénzért. Valaki írhatni valami biztatót :D
Egy-két Napoli szurkoló, meg Conte arcát azért megnéztem volna, amikor megtudták, hogy Kvara pótlására Okafor érkezik az utolsó pillanatban, miközben épp a bajnoki címre mennének rá. Ha így is behúzza Conte, az nagyon kemény lesz.
Csak a számok alapján mondom: Forrástól függően 2030-ig (opcióval 2031ig) tartó szerződést írta alá a Chelseavel a nyáron, az alapfizetése 8,5-9 millió euró évente, és valami 50 millió euró körül fizettek érte. A hosszú szerződés egyrészt azt jelenti, hogy a könyv szerinti értéke lassan amortizálódik, tehát most nyáron még mindig kb. 43 millió értéken lesz nyilvántartva a Chelsea-nél, tehát ha ez alatt szállnak ki belőle, akkor veszteséget realizálnak - nagy engedmények tehát nem lehetnek. A hosszú szerződés azt is jelenti, hogy ennek a srácnak "legrosszabb esetben" a Chelsea még 6 éven keresztül fog Milan szinten csillagászati fizetést adni - nem tudom, hány játékos mondana le erről, hogy aztán a Milanban kapján 3,5 milliót 3 évre :D
Gyanítom, hogy nem véletlenül az, hogy nem került opciós vételár a kölcsönszerződésbe.
.. és abból az 5ből Gabbia volt eközben kölcsönben, Maignan, Theo hosszabbítása csúszik, Tomorit el akartuk(?) adni, Leao távozásáról is volt szó. Franc se érti, miért nem konzisztens a csapat :D
Amit most is levágtunk, egész elképesztő. Mintha valaki csak letöltötte volna a legújabb focimanagert :D
Morata, Bennacer, Okafor kölcsön + opció. Felix sima kölcsön. Mindben az a közös, h nem a mi kezünkben van a döntés.. Ha jók lesznek, mennek a másik csapathoz, ha rosszak, akkor maradhatnak.
Jovicot fizetjük, ORIGI is itt lesz még másfél évig. Chukwu-t nem sikerült lepasszolni, így Tomori mintájára lehet innentől kezdő lesz.
Ha jól értem, Bondo SOS igazolásként jött (köszönhetően Gallianinak(?)), mert Benna lép, állítólag az is felmerült, h Cristante-t hozzuk vissza a helyére :D
Nade.. hátha SC-nek voltak konkrét igényei és azokat váltottuk be bravúrosan! :D Annak az SC-nek, aki 1,5 évre kapott szerződést, de már nyáron elküldhető. Hovatovább kötve hiszem, h már Portugáliában felirkálta volna a kis noteszébe Sottil van Bondo nevét :D
Jaa, Emerson-nak és Chukwu-nak is még 3,5 évig van szerződése nálunk :D
Hát, reméljük a legjobbakat, de ahogy kivülről ez kinéz, az egész tragikus. Talán jól jellemzi a szitut, h már a fórumozó kollégák is ilyeneket írkálnak, h melyik deal-ből hány millió plusszal vagy mínusszal jövünk ki. Tanuljuk a vezetőségtől, miről szól újabban ez a csapat.
Igazi penge de egyszerűen lassú a top focihoz...ezért képtelen gyökeret ereszteni a legmagasabb szinten. Talán a lecsúszott olasz bajnokságban jobb lesz. Azért nem rossz kis focista.
Papíron erősödtünk, innentől az edzőé a feladat. Mondjuk nekem vannak kétségeim, Felixtől kivagyok, mindenhol megbukott korábban. Monzás srácot nem láttam focizni, máshol jókat írnak róla, de azért mégiscsak a tök utolsó csapat játékosától várjuk, hogy erősítés legyen a BL helyekhez. Hajrá!
Látott már ennél komolyabb játékosmozgást vki egy klubnál, pláne a téli szezonban, mint amit mi most csinálunk? :) gyak 4-5 játékoson kívül bárki mehet, elképesztő...
Bondonak örülök, hihetetlen atletikus gyerek, Benna pedig látszik h nem a régi.