Mindketten megkapták. Tavaly Eppel Torghelle érkezéséig vigigjátszott minden meccset. Azt hsizem egy gólt lőtt a bajnokságban. Ezt most tegnap eltalálta nagyon, azt annyi. Könyves sokat játszott, marasztáltaák is, de egyszerűen nem hosszabbított szerződést. Van ilyen. Nem nagy sztár, de én szerettem a megalkuvást nem tűrő, harcos játékát.
Könyves elég sok bizalmat kapott, voltak szar meccsei, de összességében jól teljesített, én bírtam. Főleg ahhoz képest volt jó, hogy fillérekért vettük, és teljesen képzetlen volt. Mondjuk ez még most is látszik rajta
Eppel a keretben volt, de semmire nem emlékszem tőle.
Még Kecskésnek kellett volna gólt rúgni, na ő aztán egyáltalán nem kapott bizalmat.
Összehozni Némethet, Pintért és másokat az nb1-ből -- ez nyerő koncepció lehetne, amit megcéloznak --, tehát összeszedni a SK Akadémia szétszóródott tagjait.
Én csak azt állítom, hogy ezeket a világkülönböző pontjain próbálkozó, de többnyire nem túl sikeres fiúkat és még néhányat a hazai klubokból, érdemes lenne visszahozni és lenne egy egész jó kis csapat belőlük.
Még van erre 1-2 év, de aztán már nem lesz értelme....
Jó, ez azért még nincs eldőlve. Én csak abból gondolom hogy csatáruk az most van elég. Torghelle, Hrepi, meg ez a spanyol srác. És közülük csak egy játszik egyszerre.