Keresés

Részletes keresés

Bela Lugosi Creative Commons License 2000.07.19 0 0 166
Még valami..,tudok egy jó tippet azon Arzte rajongók számára akiknek esetleg nincs meg CD-n a Bestie in Menschengestalt,a Nach uns die Sintflut(dupla koncert),az Ist das Alles vagy a Die Arzte(86).
A lemezbolt címét pontosan nem tudom,csak annyit hogy a Dalszínház utcában van,az Arany J. utcai Metro állomáshoz közel a túloldalon.
Az árak: 2990, a dupla pedig 4990.

A Das ist nicht die ganze Wahrheit-ot ne keressétek azt én vettem meg. :-))
Remélem örül valaki a tippnek,bár ahogy a magyar lemezboltok kínálatát ismerem,nem csodálkoznék.

sziasztok

Bela Lugosi Creative Commons License 2000.07.19 0 0 165
Hú,mekkora off volt az előző szövegem!

Na mindegy,találkozó:

a kedd az jó,de nem lehetne 8 vagy esetleg f9?
Nekem a 7 az semmiképp se jó.
És miről ismerem fel a társaságot?
A helyszín megfelel.

Üdv.

Bela Lugosi Creative Commons License 2000.07.19 0 0 164
szia clo,
Alles o.k.

Hogy szeretem-e az Oasist? Van egy pár jó melódiájuk,de ha már brit-pop akkor nekem a Blur az igazi.

Előzmény: clo (159)
tidzse Creative Commons License 2000.07.19 0 0 163
Üdv Mindenkinek

Nekem mind az időpont mind a hely tökéletes, akkor a keddi viszontlátásig.

tidzse

Johanna Creative Commons License 2000.07.19 0 0 162
Bela,
sajnos csak szimpla a cd. Valószínű, ez lehetett a baj. (így is majdnem öt rongy volt!!!)
Johanna
Előzmény: Bela Lugosi (153)
Johanna Creative Commons License 2000.07.19 0 0 161
Sziasztok!
Ahogy nézem, jövő hét elejére voksoltatok a legtöbben. Mit szóltok kedd, 7 órához?
Legutóbb a Nyugatinál találkoztunk az óra alatt, ami elég jól bevált. Hova menjünk? Majd kitalálunk valamit. A Crazy Café elég közel van, de ötletek jöhetnek.
Jozef: mára nem hiszem hogy meg tudnánk már szervezni, pedig jó lett volna, ha Te is jösz. Legkésőbb a Szigeten találkozunk.
Helmuttal beszéltem, neki jó a kedd, 8 körül utánunk jönne. Hefe sajnos nincs net közelben, de ha megvan a végleges időpont, felhívom, hátha el tud jönni (ő sem pesti).
Clo: köszi a drukkolást munka ügyben. Csak akkor megyek át máshová, ha tényleg jobbnak tűnik.
Na írjatok, jó-e az időpont.
Eure Johanna
clo Creative Commons License 2000.07.18 0 0 160
egyszerűbb-helyesen
clo Creative Commons License 2000.07.18 0 0 159
Béla,persze,hogy MEGYEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gondoltam is erre egyébiránt(már hogy lehet félreértés)mert a barátnőmet engedtem szólni egy pár szót, és egysterűbbnek találtuk,ha az én nevemen teszi .(Ugyanis ő nincs "bejelentve" és nincs internete).
Ha ilyen helyzetben lennék,egyértelműen a szigetet választanám.Az Arztét semmi pénzért nem hagyom ki,ne aggódj!(Azért kedves,hogy aggódsz...Igaziból nem vettem számításba,hogy az Oasis oldalt is látogatja vki...Szereted őket egyébként?)

Johanna,csak nem????????Hát sok sikert kívánok,remélem mielőbb találsz egy jobb munkát.
És tényleg ne add alább a netnél!

Jó a jövő hét eleje.Most legalábbis úgy tűnik...

Bela Lugosi Creative Commons License 2000.07.18 0 0 158
Halo Matyika,

lehet hogy félreértettél,én a Frisur albumot kifejezetten szeretem,valaki más bánthatta /arpee/.
Egyébként meg persze hogy szeretem a Blurt.:-))

Aztán lehet hogy én voltam félreérthető,ez esetben bocs.

üdv Bela L.

Előzmény: Matyika_ (145)
Bela Lugosi Creative Commons License 2000.07.18 0 0 157
clo!!!!

most jössz a Szigetre vagy nem????

/angliai nyaralás????!!! Arzte helyett!!!!!?????/

jozef Creative Commons License 2000.07.18 0 0 156
ugyértem a szigetig
huh, bocsi
:)
jozef Creative Commons License 2000.07.18 0 0 155
Sziasztok
Sajna nekem a találka max holnap lenne jó, egy erősitő ugyében keressuk fel "szeretett fővárosunkat". amugy a sziget nem valoszinu hogy arra járok :(((
Köszi mindenkinek a gratulát!
Tényleg, akkor hogy lesz a foto ill egyebek?
na písz : j
tidzse Creative Commons License 2000.07.18 0 0 154
Sziasztok

Jövőhét eleje nekem is jó lenne, már csak pontosítanunk kéne a helyet és az időpontot, ha ez mindenkinek megfelel.

Bela Lugosi Creative Commons License 2000.07.18 0 0 153
Ja,találkozó!

vasárnap,hétfő,kedd O.K. lehet hogy szombat is

rohanok,csao

ja és 7 után lehetőleg

Bela Lugosi Creative Commons License 2000.07.18 0 0 152
Dupla vagy szimpla a CD-d?

Ha a dupla változat akkor a második lemezen ott vannak a koncertvideók.

Este jövök

Bela L.

Előzmény: Johanna (151)
Johanna Creative Commons License 2000.07.18 0 0 151
Üdv mindenkinek!

Most rövid leszek, mert állást keresek. Ha az új helyen nem lesz net, mi lesz velem???
Találkozó: jövő hét OK. Hétközben vagy inkább hétvégén?
Nyilatkozzatok, hogy ne utolsó percben dőljön el megint.

Nekem a Rammstein cd semmi különös plusz funkciót nem mutatott, pedig itt a gépen hallgattam legutóbb. Vagy én vagyok amatőr, vagy tényleg az egyszerűbb verzió van meg. Így is méreg drága volt...

Sziasztok
Johanna

clo Creative Commons License 2000.07.17 0 0 150
Az történt,hogy először nem akartam ma írni,mert gondoltam,nem jut semmi okos az eszembe,és megvárom,amíg fog-ezt a taktikát Helmuttól tanultam,azelőtt nem alkalmaztam-,(meg egyébként is leragadtam az akt-képeknél),de aztán rájöttem,hogy olyan rég szóltam már,és hiányoztatok nagyon,meg írtam egy másik helyre és úgy éreztem,ez árulás.....

Johanna,köszönöm szépen a "védelmet",majd még fontolóra veszem..Nem vagyok túl gyakorlott az ilyesmiben...

Jozef,arpee,nektek a felvilágosítást.(Egyébként megy valaki?Bécsbe..-mellékesen,gondolom senkit nem ez tart most lázban). Tök fura,hogy már csak szűk 3 hét...Ez már kevés,hogy megtanuljak németül.(Bár úgy látom,van kitől segítséget kérnem.)

Szerintetek mennyien lesznek a konc.-en?Persze,biztos rengetegen...
Előtte/utána kapjuk el őket?Ja,utána Vhk...És mi van előtte? Feróék? Szóval,ha előtte igyekszünk összefutni velük,tudunk majd az első sorba állni?
Ez ügyben egyébként (hogy hogyan találkozzunk velük),arpee-t kéne megkérdezni,aki megjárta a turnébuszokat...

Ez a Rammstein cd most akkor tényleg cd-romként is üzemel???

Végre én is láttam a Liebe macht Blindet.Nem rossz,de azért mégis...vannak fenntartásaim.

Rockstar Creative Commons License 2000.07.17 0 0 149
Szia Matyi!

Hat itt Pesten legkozelebb csak a Szigeten, 4-en penteken 6 orakor a Wantedon. Aznap lesz Furge is, csak ejjel. Aztan oktober 14-en jatszunk veluk, es ha az osztrak punkot is szeretitek, akkor jo hirem van, mert ezen az oktoberi buli, ami a Bem Rockparton lesz, fellep a Soup Shop, es ezzel egy sorozat kezdodik, amelynek keretebn osztrak punkzenekarok latogatnak hozzank. Osszel meg nov 11-en lesz Red Lights Flash, ok a Szigeten is jatszanak, 5-en a Pesti Est szinpadon 8-kor, a CPG elott. Dec 9-en pedig a becsi Short jon, Februar 10-en meg a PSY-9, ez a legjobb az osszes kozul, tiszta Ramones... Es minden alkalommal lesz Bankrupt es mas fasza magyar zenekarok is, mint novemberben a Gorilla es a Remember, vagy Decemberben a Puzzle...

Remelem jegyzeteltetek... ;-)

Bankrupt lesz most penteken EFOTTON 8-kor a sorsatorban es persze Jozef mar keszul a 29-i Kotta fellepesunkre, ahol du 5-kor nyitunk a nagyszinpadon...

Ennyit a promociorol. Hiszen ez egy Arzte topik...

Ez a Busterses dolog nagyon jo, most lattam.

Udv
Roxtar

Előzmény: Matyika_ (145)
arpee Creative Commons License 2000.07.17 0 0 148
A becsi koncert 220 schilling kb.
Kibaszott jo az uj Farin Urlaub kislemez!!!
Liebe macht blind!
Mikor lesz a köv összejövetel????
Sajna megint rohannom kell,de ha hazaertem akkor majd irok rendesen!
Udv mindenkinek,Arpi
tidzse Creative Commons License 2000.07.17 0 0 147
Üdv Mindenkinek,

Jozef gratulálok a nyelvvizsgádhoz, na igen az élet apró örömei....

Bár az igazat megvalva engem is szétvet a boldogság mivel szombaton végre meghallgattam az új Arzte duplát, azóta magamhoz sem térek, jók a dalok a keverés a bóritó egyszerűenés egyszóvak szuper.de szerintem ezt ti már tudjátok ezért nem is ragozom tovább.

Johanna szerintem jövőhéten kéne találkoznunk mivel már hála Istennek közeleg a koncert, a helyet pedig addig még egyeztesük le.

Addig is ahoj

Matyika_ Creative Commons License 2000.07.16 0 0 146
Nohát, most látom csak... Bela, Blur-topic? Mégis te vagy az én emberem...
Előzmény: Bela Lugosi (141)
Matyika_ Creative Commons License 2000.07.16 0 0 145
Bela kéréseit tiszteletben kell tartani! Éljen Krisztina, a giléra! Meg Dzsesszika Simson (Babetta).

Rockstar! Lemaradtam rólatok, mikor lesz még (és ugye megint fürgerókalábakkal? - tőlük csak valami demó van meg, de az hatalmas baromság, remélem a többi is olyan)? Ja, nekem is van basszusgitáros ismerősöm (na jó, van basszusgitárja), de sose találnád ki, mi volt az első dolog amit megtanult. A második meg a zu spät. Az ő bandája(...) (a PARAS(H)ITE! ÉLJEN!) is játszott DÄ-t, a Schrei nach Liebe egy rettenetes változatát (az énekes nem tud énekelni, meg a szöveget se jegyezte meg...). De a Du willst mich küssen-t is lehetett hallani tőlük (a bőgős srác a Black Sabbath - Paranoid alatt nem tudta, mit kell játszani, de a DWMK-t azt tudta, hát ment az. ILYEN volt. Hiába, kispálya, nem a te szinted (azér' jók voltak).

Sörözés jöhet, fotó jöhet, csak sok legyen (bármelyikből, kivéve sör).

Béla (again-izé, noch ein()mal): A Frisurt mér' kell bántani? Biztosan szívüket-lelküket beletették a fiúk (meg a hajukat - meg a Rammstein-os srácok is biztos értékelik a saját életművüket, szóval mindegy, vedd úgy, hogy ki cut-oltam, hülyeség volt, de lesz vagy 3 sor - ennyit a megalomániámról)

Mindegy (Es ist mir so egal - rejtvény (easy ride))

M

Előzmény: Helmut K (142)
jozef Creative Commons License 2000.07.16 0 0 144
Hi
mi az már? másfél napja nem volt uj hozzászólás?! eddig a mienk volt a legéletképesebb!
na mindegy picit töröm a csendet egy off kérdéssel:
Ki jön KOTTA-FESZTIVÁL?
www.kottafest.hu
bye j
Seitdem ich dich kenne.....(?)
eg0n Creative Commons License 2000.07.14 0 0 143
Sziasztok!

Sajnos csak most keveredtem ide. Jó tudni , hogy rajtam kivul is vannak egy páran akik tudják értékelni a nemet punkzenet!

ES GIBT NUR EIN GOTT:
BELAFARINROD

A koncerten talalkozunk!
Jo Buli lesz!

Helmut K Creative Commons License 2000.07.14 0 0 142
Ok gyerekek!

Bela keresere mostantol Britniszpirsz emlegetese ezen a topicon

HATOSAGILAG TILOS!

A rendelkezes megszegoi egy hetig csak britniszpirsz lemezt hallgathatnak!!!

Helmut

Bela Lugosi Creative Commons License 2000.07.14 0 0 141
Johanna,Helmut,

hogy nincs meglepi a Rammstein Live aus Berlin cd-n?????!!!!!!!!!

és a CD-ROM trackek? Wilder Wein,Weisses Fleisch..stb koncertvideo!

Bár kiadtak egy olyan változatot is amin nincsen video csak audio rész,lehet hogy nektek ez van meg. Azt hiszem az a szimpla.

Sörözésben benne vagyok,de ez a hétvége nem jó+hétfő sem,utána ráérek.

Jozef,

congratulation a megfejtésért+a vizsgáért

VORSICHT!

Britniszpírsz téma nagyon veszélyes,a Blur topicot megölte!!!!!!

bis bald Bela L.

Johanna Creative Commons License 2000.07.14 0 0 140
Helmut!
Látom, azért figyeled a fennforgást!
A Ramms+ein koncertlemez szerintem nagyon jó, de én is sokallottam érte az öt rongyot. Szerencsére végül ajándékba megkaptam valakitől. Olyan igazán nagy meglepi nincs rajta. Nekem a Wilder Wein tetszik nagyon, azt azelőtt még nem hallottam. Mégsem tudnám Neked annyira ajánlani, de majd megbeszéljük.

A sörözést szerintem mindenképp jó előre (tehát nem egy-két nappal) meg kéne beszélni, és akkor mindenki szabadra tudná tenni magát, ha szeretne jönni.

Tehát, ötleteket várok mindenkitől.

Johanna

Előzmény: Helmut K (139)
Helmut K Creative Commons License 2000.07.14 0 0 139
Sziasztok!

Hú gyerekek, télleg nagyon fölpürügtünk,
Csak kapkodok, hogy mennyi uj hozzaszolas van...
A topic mar napok ota a legnepszerubb...
A sorbe en is benne lennek, csak ne ezen a hetvegen, mert asszony megol.

Jozef,

azert nem hanyagolni a nemet nyelvet, amugy nem fogod erteni a Farin poenjait...

Mér szidjátok a Britni-t? Szerintem Papp Ritánál százszor jobb (nő)...

Johanna,
Érdemes megvenni a Rammstein koncertlemezt? Majdnem 5 rongy, és csupa ismert szám van rajta, ráadásul a koncerten hangról hangra ugyanugy nyomták, mint a studiolemezen, de azert megkerdezem, hatha van rajta valami meglepi.

Mindenki,

Hogy lehetne elérni a dokiknál, hogy nyomják le a Kaefer című örökbecsűt a koncerten?

Eurer Helmut

Johanna Creative Commons License 2000.07.14 0 0 138
Sziasztok!

Jozef: gratulálok! Az a lényeg, hogy sikerült. (az én angolom is 61 pontos, de ezt soha sehol nem kérdezték)

Tidzse: Mindenképp össze kéne hozni a sörözést még koncert előtt, hiszen az előzőről sokan lemaradtak. Jövő hét vége felé valami időpont jó?

Bela: nagyon frappánsan válaszoltál a fotós poénra, tetszett! Te mit szólsz a sörözéshez?

Kinek melyik időpont volna jó?

Johanna

jozef Creative Commons License 2000.07.13 0 0 137
Gyerekek!!!!!
Győztem, végre!! megvan a nyelvvizsgám!!!!!!!!4
kurva boldog vagyok!!!!
Az A már megvan egy éve, most voltam irásbelin, és a www.itk.hu 0006100612 kód (ami az enyém) azt mondja 60p-ot értem el!!!!!! értitek?! pont 60%!!!!!!!!!!!!!! De jó, nincs több német óra, nincs több, kaufen, essen, wetter, dienstleistungen und weitere langweilige themen + iich werde 5 freistunde pro woche haben!!!
:)))))))))) mindenkit puszilok meg aerzte ewig meg immer!!!!
B: ICH bin reich........ ACFG- nagyjából ez az alap, ha jol emlékszem (akkord) hö, én ilyet is tudok :)))))))
szia mindenkinek:))))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!