friss infó: a 2001-es VPG kézműves tábor augusztus 10-től 16-ig lesz megrendezve, ha jól emlékszem a Börzsönyben valahol...
tavaly nem voltam, idén nagyon szeretném bepótolni a tavalyit is, ha nem is végig, de pár napra mindenképp akarok menni.
Csináltam egy VPG levlistát, remélem lesz iránta érdeklődés, a VPG honlapon megtaláljátok.
Egyébként a honlap fejlesztése még mindig függőben lévő dolog, úgyhogy ha valaki kedvet érez alkotni valamit, akkor nosza. Mert ez továbbra sem a rendszergazdák vagy a tanárok feladata.
Most kozultáltam a Taszival, jövô héten visszajön a síelésbôl, utána már muszáj gurítani valami okosat. Megfigyeltem, hogy igen sokat kell ôket rugdosni, hogy legyen valami. Utoljára talán októberben találkoztunk. Sajnálom, hogy Mogyihegyen én voltam az áldozat, szívesen felvettem volna veletek a lépést...
Csá
Köves
Fowler sosem tudtál számolni, de a 8 év az 8 év...
Maxxa köszi a tippet, és maximálisan egyetértek a mondandód lényegével. ZoliBravoban ismételten nem csalódtunk, bár engem vhol kihagytál.
Én vagyok Menyus!
Küldeném az ÁjlávVéPéGé című számot Pahának, Maxxának, Fólernek, a Kacsának, a Tonyónak, Joenak, Fifinek, Mari néninek Ingoványmocsárosra, Béláéknak SzentSimagöröngyösre, Balázsnak a Z plusszból, és mindenkinek, aki szereti.
Már nem birom kivárni míg kövesnek leesik..bele kell ugatnom.
paha szólt hogy egzisztál vpg topik,és kötelességemnek tartom,hogy radikálisan csökkencsem a színvonalát.de mindenekelőtt köszöntöm itt pahát és miki bátyánkat,akik bölcsességet csepegtet(hetné)nek a 8 év alatt elsorvadt,semi-diktatúra által elnyomott és éppen ezért a gazdatestet renceres italozásra motiváló agyakba.
tuttátok hogy a paha egy kifejlett 100 kilós zoral ááááállat???és sok sikert a diplomamunkájához..
mbátyám,van -e élet a tanáron túl?
"...a Vépégét pediglen szeressétek,mer' akkor fogtok ráébredni mijen sokat is jelentett néktek,mikor már eltávozátok onnét..."(Maca 25:17)
Maxxa(csobánka tér,91-től 99-ig,jobb ill. bal szárny,nagy létszámú közös cellák)
Hát elég sok helyen!:))) Nekem az ofôm volt, már másodikos osztkiránduláson sörbe kártyáztunk. Azóta is tartjuk a kapcsolatot páran békásiak, akkor ô sem szokott hiányozni az eszmecserékrôl.
Csá
Köves
Hol ittál te együtt a Czétényivel? Így keltik rossz hírét az embernek :-)) Egy kocsmában max. amíg ott tanított. Nem mondom, azután más volt a felállás...