aha. a basszusok átrendezték a belső szerveimet. egy átlagos fesztivál setlistet kaptunk. kimaradt egy csomó érdekes dolog, de legalább megúsztuk a hollow-t :) remélem, lesz dvd valamelyik hosszabb koncertből.
Cosmogony Hunter Thunderbolt Moon Crystalline Hidden Place Jóga One Day Pagan Poetry Army of Me Mutual Core Hyperballad Pluto Náttúra Declare Independence
én szerintem kimegyek a berlin festivalra szeptemberben, bár még nincs rá jegyem. a biophilia tourt pont nem fesztiválon szerettem volna látni, de úgy látszik, be kell érnem ezzel.
én már annak is örülnék, ha időben értesülnék arról, hogy a környéken fellép. Szeretném mégegyszer élőben látni, mielőtt meghalok, és egyelőre úgy tűnik, élhetek bármeddig, erre kevés az esély...
björköt manapság max egy fesztivál tudná elhozni magyarországra, márpedig björk nem fog tajvanból gyorsan átugrani a sziget kedvéért. szóval szerintem kizárt.
Szerintetek van arra egy minimálisnál is kisebb esély,hogy Björk még eljön Mo.-ra vagy a tavalyi majdnem-koncert volt az,és az pedig szépen elúszott...?
Azokat kérdezem, akik a One little indiantól szoktak rendelni... nem jött meg egy februári rendelésem (azelőtt minden megjött 2-3 hét alatt). A negyedik panaszlevélnél tartok, amit a shop@indian.co.uk címre küldök, de semmi reakció... más is járt már így? Köszi
majd... egyszer... talán... :) inkább vettem egy gogol bordellót 2LP-t 11€-ért. megvárnak engem azok a bakelitek valami raktár aljában :D
és ez a playback knife show... érdekes, és nem mondom, hogy tuti rossz, de azt hiszem, ezzel ki fogják húzni a gyufát pár embernél. mégis csak egy valag pénz volt a jegy.
ezt a sok topikot össze kellene már vonni egy hatalmas on-off-topikká :)
Ühüm :) mostmár értem. Egyébként nem sokkal lesz ez fogyaszthatóbb így se egy The Knife rajongónak (gondolom). Az elborultság továbbra is bejön, de annyira töredezett nekem. Még lefuttatok rajta egy-két töredezettség mentesítést :))
A 2 CD-s és 1 CD-s közt annyi a különbség csak, hogy a 20 perces Old Dreams... nincs rajta az 1 lemezesen. Egyébként a 2CDs az alapverzió, mert az a teljes album. Az 1 CD-st csak azért csinálták, hogy legyen egy fogyaszthatóbb verziója is az albumnak, tehát az csak egy "butított" változat.
Akkor most ez a 2cd-s változat ugye? És a második cd a bónusz? Egy kicsit nehéz a felfogásom, de akkor minek még ebből 1cd-s változatot kiadni, ha úgysem lesz rövidebb (leszámítva a mixeket ugye). Franchise!!!
Ja, brutálszép!! :) Az anyaga meg fényes, lakkos. A bónusz lemezen meg két jó remix van a Tooth-ból. Jó ez a Rough Trade bolt, csak ők adják mellé ezt.
Nekem nem szívügyem a nájf (Leveletkaptamnájf), de akár csinálhattak volna egy sima albumot az előzőek mintájára, meg ezt a borzadájt deluxe-ként, oszt mindenkiderül.
nem pár nap alatt fogytak el azok a jegyek. minden jegy még elő-elővételben, a hírlevél-előfizetők közt elfogyott. a jegyirodáknak már nem is jutott. mire kimásztam az ágyból, már nem volt jegy sehova, csak olaszországba. kicsit bánom az új album ellenére is, mert a koncert valószínűleg fogyaszthatóbb lesz, de talán felbukkannak valamelyik útba eső fesztiválon.
Pont tegnap olvastam egy interjúban, hogy először megfordult a fejükben, hogy ezt nem Knife néven adják ki, mert annyira más mint az előző albumok. Olyan szempontból lett volna jó ötlet, hogy nem a Knife rajongóknak okoztak volna csalódást vele, viszont, ha még most, 7 év után sem jelent volna meg semmi új Knife, valószínű az se lett volna túl jó érzés.
Kíváncsi vagyok, hogy most kiőrüldködték-e magukat, vagy innen már nem lesz visszaút.
A koncert jegyek egyébként olyan sebességgel fogynak, hogy ihaj. :) Mikor meghírdették az első fellépéséket, pár nap alatt teltház lett, és gondolom ez minden állomáűsnál így van kb.