A hozzá tartozó sztori:
Az első szerelmem emlékére, ami a ligeti fák alatt teljesedett ki, illetve be...(már akkor is nagy varázsló voltam) :-)))
A lány nevét nem szerettem, ezért "május elsejének" neveztem el. Sokáig csak így hívtam. Hét évig jártunk. Aztán pár évvel a szakításunk után férjhez ment az egyik barátomhoz. Közben én is megtaláltam az igazit!!!
Azóta együtt járunk nyaralni a 2-2 gyerekkel.
A nagyobbik fiam már kezdi nézegetni az ő nagyobbik lányukat. Sülve-főve együtt vannak.
Ajajj...
Hoppá! Egy régi ismerős sztrovacsek, akivel szintén sokáig voltam valahol bezárva... :)))
A Tali 12-n már túl vagyunk, ittunk is rendesen, ahogy ill... mostan má' lesz egy Farsang '00-ig ivászat, mega ztán majd a Tali 13, vagy mennyi is... Jobb, ha megkeresed a megfelelő topikokat, vagy még jobb, ha iszol Egy Pofa Söröt... Egészség!
Hallottam SPS-től, hogy egyesek nosztalgiázva emlegették a Tali2-t. :-)
Sajnos mostanában nem jutok elég gyakran îndex közelbe, de azért a Tali12-re szívesen elmennék, persze ha még nem késtem le róla.
Üdv minden leendő és létező nick-névnap tulajdonosnak! Én is szeretnék az utóbbi csoport tagjai közé tartozni, ha augusztus 19.-e is úgy akarja. Úgy láttam, még nem kérte senki.
Én szeretném a dec. 6-ot. Leszek cserébe Mikulás. :)
Amit lentebb írt valaki, hogy Y2k bugos volt az oldal: olvastam valamit a M$ honlapján, hogy van vmi. getfullyear függvény. És azzal műxik majd rendesen, nem kell kavarni.
Na, meg is van:
A Microsoft javasolja mind a JScript programozóknak, mind pedig a Netscape Java Script fejlesztőknek, hogy a félreértések elkerülése végett ne használják az elavult getYear() függvényt, alkalmazzák helyette az évszámokat 4 jegyű digitális számként tároló getFullYear()-t.
március vagy április 24-e
de honnan tudom meg, hogy nem foglalt-e már? nincs valami rövidke összesítő azoknak akik lusták végigolvasni vagy nincs idejük rá
rám ugye az utóbbi vonatkozik :)))