Keresés

Részletes keresés

leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.07 0 0 455
Illetve kettőt.
Előzmény: leos carax cornelius (454)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.07 0 0 454
Na csak egyet basztam el...
Előzmény: leos carax cornelius (453)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.07 0 0 453
Mondom akkor, withevel mire jutottunk, illetve először a lábjegyzet: szal három szempontja volt a válogatásnak, az első, hogy jó filmek legyenek, ezzel azt akarom mondani, hogy elfogultak voltunk nyilván, de nem is akartunk nem elfogultak lenni, a másik, hogy ne legyenek ismertek, illetve legfeljebb címről, mer gondolom, senkinek se hiányzik egy ötszázharmincnegyedik filmklub Brazillal meg Kék bársonnyal, szal emiatt, a harmadik szempont meg az volt, hogy fontos filmeket válasszunk, és itt objektívek próbáltunk ám lenni, Ovidio Assontis Óriáspolip című kiváló Cápa-utánzatáról is emiatt mondtunk le például, és fájó szívvel, mondhatom,
tehát:

Faster, Pussycat! Kill! Kill! (Russ Meyer, 1965.) a kebelbarátok kedvenc rendezője három tomboló nőstényről mesél, kábé mint a Thelma és Louise, csak Susan Sarandon helyett Tura Satanával.

Female Vampire (Jess Franco, 1973.) "Tanuljuk meg nézni a rossz filmeket!" a kukkoló-király Jess Franco több mint százötven filmet jegyez, és Tim Lucas nagynevű amcsi kultfilm-szakértő szerint "nem láttál Franco filmet, amíg az összeset nem láttad", hát, bármilyen szép is a célkitűzés, a megvalósítástól asszem, el kell hogy tekintsünk, viszont ízelítő képpen itt az egyik mestermű, a címszerepben a varázslatos Lina Romay látható.

Get Carter (Mike Hodges, 1971.) Mielőtt bejön a hollywoodi rimék Stallone-val, látni kell az erdetit, mer így néz ki egy angol gengszterfilm bazzeg, nem pedig úgy, ahogy azt Guy Richie elképzeli, és ráadásul van az az ominózus telefonszex-jelenet Britt Eklanddal...

Kamerales – Peeping Tom (Michael Powell, 1960) mozi, kukkolás, szex, erőszak, apa-komplexus, mozi, mozi, mozi, nagyjából ezekről a témákról mesél ez a nagyon okos, nagyon fontos és nagyon ismeretlen film, a mániákus apa szerepében a rendező maga, aki merészségével jó időre elvágta magát a producereknél, de megérte, és az utókor örökké hálás lesz neki érte.

Masque of the red death (Roger Corman, 1963.) Corman Poe-ciklusának talán legszebb darabja, egy kvázi-operafilm sok zenével, tánccal, gyönyörű színekkel és színészekkel, gondolok itt elsősorban a mindenható Vincent Price-ra.

Nagymenő – Superfly (Gordon Parks Jr., 1972.) klasszik feka drog-krimi, jobb, mint a Shaft, Curtis Mayfield, nyugodjék békében, szupermegazseniális zenéjével, és a magyar felirat a Priest-et Káplánnak mondja, mer magyar kiadású videó, bármilyen hihetetlen.

Night of the living dead (George A. Romero, 1968.) withe Fulcitól szeretett volna valamit, de ez alapvető, szal muszáj, a riméket sokan ismerik, íme az eredeti, okosabb, fekete-fehérebb, jobb.

Plan 9 from outer space (Ed Wood, 1958.) mer kellett egy vígjáték, és ez nagyon vicces, ha nem is annak készült... állítólag a világ legrosszabb filmje, ami hazugság, mer annyi szív van benne, hogy hihetetlen, plusz van hozzá egy haldokló Lugosi Béla is, a sztori közismert Tim Burton filmjéből...

Targets (Peter Bogdanovich, 1968.) az Utolsó mozielőadás se rossz, de ez a bemutatkozás maga a csoda, Bogdanovich tisztelgése a csodálatos Boris Karloff előtt először is meghatóan szép, másodszor roppant izgalmas, harmadszor hihetetlenül intelligens, negyedszer pedig Roger Corman Terrorjából is tartalmaz egy rövid részletet.

Vámpírok bolygója - Terrore nello spazio (Mario Bava, 1965) Rendezte: Mario Bava, pont.

szal ezekre gondoltunk a drága withevel, nyugodtan lehet változtatni, jöhet, Baba a Nevem: Senki abszolút, DE A FEMALE VAMPIRE-HEZ RAGASZKODUNK.

Előzmény: Babaloo (447)
koponyányi monyó Creative Commons License 2000.11.07 0 0 452
egy hét? de csak ha összekapja magát
Előzmény: Babaloo (451)
Babaloo Creative Commons License 2000.11.07 0 0 451
Vajon mit jelent nála az, hogy mingyá?
Előzmény: koponyányi monyó (450)
koponyányi monyó Creative Commons License 2000.11.07 0 0 450
egyre erősödik bennem az érzés, hogy cornelius nem áll elő semmivel. nem mintha nem volnának ötletei, de valahogy kicsúszik a kezéből a szervezés. ha így megy tovább, a Vágvölgyi filmklubjába megyek, az meg mégiscsak..., szóval, jobb lett volna, ha pörög ez a saját kis klub.
Babaloo Creative Commons License 2000.11.07 0 0 449
Gyorsan, mert már itt se kéne lennem.
Előzmény: leos carax cornelius (448)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.07 0 0 448
Mingyá, mingyá... utolsó simításokat végzem.
Előzmény: Babaloo (447)
Babaloo Creative Commons License 2000.11.07 0 0 447
kornélnak ma kéne előállnia a tervezettel, amit ki értékelünk és benyújtunk. Holnap nagyon hülyén fogom érezni magam, mikor nem nyújtok be semmit. hát ki vesz majd így komolyan. Na, hogy jött ezzel a filmklubbal, aztán asse tudja, mit akar. Ezt fogják mondani.
Előzmény: koponyányi monyó (446)
koponyányi monyó Creative Commons License 2000.11.07 0 0 446
csak azt ne mondd, hogy érdekelne a Glorie, tök elhoznám, ha cornelius holnap előállna egy olyan programmal, amibe belefér ez is. csak itt úgy láttam, a populáris horror felé ment el a hangsúly
Előzmény: Babaloo (445)
Babaloo Creative Commons License 2000.11.07 0 0 445
Mindenki magából indul ki. Egyszer hallottam ezt a mondást egy hasonló esetre.
Előzmény: koponyányi monyó (444)
koponyányi monyó Creative Commons License 2000.11.06 0 0 444
A zsugori Kaputy akciói ellenére már nekem is van DVD-m, s ha minden igaz, ma a lemezeim száma másfélszeresére nő. Szóval szerdától már három filmmel is hozzá tudok majd járulni a fantasztikus filmklubhoz, talána a Type O Negative After Dark-ja még corneliust is érdekli. A Glorie-t csak úgy mondom, azt nagyon szeretem, bár belőletek nem nézem ki, hogy értékelitek az ilyen affirmative action ízű filmeket. áh, inkább tényleg én is majd egy rozoga széket hozok, nem dvd-t, dehogy szórók gyönygöt a disznók közé...
Babaloo Creative Commons License 2000.11.06 0 0 443
Dehogy Vadi kedvesss, a cornél is megmondta. De értékelhető film kell, olyat nevezz!
Előzmény: VadalmaX (442)
VadalmaX Creative Commons License 2000.11.06 0 0 442
Disznóól csak japán nyelven van meg, szóval inkább mást neveznék, de tényleg, én szívesen benne vagyok meg minden, vagy csak szívatás van megint???
Babaloo Creative Commons License 2000.11.06 0 0 441
Hámmá asszittem...bocs.
Előzmény: leos carax cornelius (440)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.06 0 0 440
Hopppá, holnap mondom akkor, mondjuk már kész a program, csak végső formába kén még önteni, majd kiértékeljük, és aztán szerdán egy tuti nyerő változatot nyújtasz be... FELEJTŐ???? eszednél vagy, Baba?
Előzmény: Babaloo (439)
Babaloo Creative Commons License 2000.11.06 0 0 439
Te, cornél, komoly még ez a filmklubb terv, vagy már felejtő. Szerdán elő kéne adnom az illetékeseknek, hogy milyen filmeket nyomnánk, meg kinek, és mekkora közönségnek.
DaDrill Creative Commons License 2000.11.03 0 0 438
Csak nehogy Miskolcon legyen !!! :)

Előzmény: withe (436)
DaDrill Creative Commons License 2000.11.03 0 0 437
Asszem van az Index-nek egy olyan szekciója, hogy vagvolgyi.index.hu - na ott meg lehet rendelni. Még én sem olvastam, nekem is a Vágvölgyi mondta, hogy meg leszek köszönve. A régi Narancsos-Tokjó-Ándergrándos írásai vannak benne kissé kibővítve.

Előzmény: VadalmaX (425)
withe Creative Commons License 2000.11.03 0 0 436
leos caraxszal kell meg egyeztetni, de szinte kesz a program
Előzmény: Babaloo (435)
Babaloo Creative Commons License 2000.11.03 0 0 435
A filmklubbunkba mit ajánlassz?
Előzmény: withe (434)
withe Creative Commons License 2000.11.03 0 0 434
termeszetesen Kaputykin raerzett mirol is van itt szo

de hogy a szives kerdesre is megfeleljek: olyan mindegy, engem nem erdekel

Előzmény: Babaloo (433)
Babaloo Creative Commons License 2000.11.03 0 0 433
Mit kérsz ki magadnak drága withe? Amúgy hogy s mint az új pozícióban?
Előzmény: withe (430)
Kaputykin Creative Commons License 2000.11.03 0 0 432
szeva, késői a felháborodás, a műsorba bevettük, külön kiemelve, hogy withe ajánlásával!
Előzmény: withe (430)
Babaloo Creative Commons License 2000.11.03 0 0 431
cornél mindent nagyon jól ért ám, pontosan tudja mi az a Boss meg jatt. Nyugodtan hívd a fönökömet, aztán majd mutasd be nekem is, ok.? Abba a parkolóba pedig nem én rejtettem a bombát, hanem Kaputy, tudja ezt mindenki. Jó, az ötlet az enyém volt.

A plakát boltot te mondtad, meg hogy szóljak kornélnak, hogy küldje a zsét, cserébe bármilyen plakátot megszerzel neki. Olyan nemes gesztus volt ez a részedről, de látom, csak gonosz tréfa volt.

Előzmény: Bateman (429)
withe Creative Commons License 2000.11.03 0 0 430
Bateman Creative Commons License 2000.11.03 0 0 429
Baba, mielott itt piszkos dolgokat kavarnal a hatam mogott, azert dobj ma meg egy infoval, hogy milyen plakat uzletbe akarsz bevonni?Szegeny xanax most teljesen osszezavarodott, foleg hogy minedenfele ruhamarkakat is belekeversz a sztoriba.Eskuszom felhivom a fonokod, hogy adjon ma valami munkat neked, mert a vegen meg skizofrenna valsz, clubbot szervezel es mindenfele parkolokba bombakat rejtessz el.
Viszont a zs-t utalhatjatok, akarmirol is van szo!
Előzmény: Babaloo (428)
Babaloo Creative Commons License 2000.11.02 0 0 428
Hát tulajdonképpen igen. Bate most a szisztémán töri a fejét, hogyan lenne a legcélszerűbb ezt megoldani. Annyit tudok, bár nekem csak az üzenetet kellett átadnom, hogy előbb a pénzt kell küldeni, csak utána az igényeket. Ja, és a jattról se feledkezz meg, Bateman nem szeret egyszerű holmikban járni, Bossnál lejjebb nem adja, és mielőtt betérne az ominózus aussie üzletbe, meg is kell ebédelnie a megfelelő mennyiségű mozgásienergia bevitele miatt. A kérdezés és a keresés nagyon kimerítő tud lenni.
Előzmény: leos carax cornelius (426)
Babaloo Creative Commons License 2000.11.02 0 0 427
Kaputy azt mondja nem száll le Pasoliniről, mert csak azért se. Úgyhogy jöhet a Huncut film ánálízissel, persze ne bólints rá, csak magadban helyeselj, veszem rögtön, telepátia, érted?
Előzmény: VadalmaX (425)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.02 0 0 426
De mi is a feladatom? találjam ki milyen plakátot szeretnék Ausztráliából, írjam meg batemannak, ő nézze meg a boltban, utána írja meg, hogy nincs, akkor én találjak ki egy másikat, szerencsétlen bateman nézze meg újra, mondja, hogy van, de drága, én kérdezzem meg, hogy eredeti vagy nem? ő mondja, hogy eredeti, kérdezzem meg, hogy ausztrál eredeti vagy olasz eredeti? ő mondja, hogy ausztrál, de jövő héten lesz olasz, és amikor megjön az olasz, akkor mondjam azt, hogy kurvára nincs pénzem???
Előzmény: Babaloo (424)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!