kint voltunk tegnap néhányan Wiesenben, remek volt. sosem gondoltam volna, hogy ennyire jól meg lehet csinálni újra egy olyan zenekart, ahol az énekes halálából harminc éve folyamatosan kultusz van csinálva. Manzarek és Krieger rendesen múmiának néznek ki, viszont mindkettő úgy zenél, ahogy kell, Astbury pedig nem nyomul nagyon, előtérbe engedi az öregeket, viszont ha megjelenik, akkor nagyon durván bír emlékeztetni Morrisonra, a hangja szinte tökéletesen passzol (a mozgást begyakorolta, a külalakot megcsinálták a stylist-ok), nagyon nagy flash volt. korrekt volt a vetítés is a háttérben, jó volt a „kisegítő” ritmusszekció, és nettó két órát toltak végig... egy nem teljesen pontos setlistet kerítettünk, majd talán beírja a gazdája, ha hazaér.
Hogy mennyire nagy az isten állatkertje, ime egy példa:
Ezt a vörösbort Olaszországban lehet kapni. Egyszerüen rátettek egy fényképet és kész. Bóvlivá sílányították a bort is és azt is aki rajta van. Elég szomorú, hogy van aki meg is veszi.(én ajándékba kaptam)
Megtalaltuk Pamela Susan Courson-nak, Jim baratnojenek (elete parjanak) a sirjat Kaliforniaban. Santa Ana-ban a Fairhaven Memorial Parkban vannak a hamvai.
Kedves break2!
Letöltöttem a Manzarek estet, nagyon tetszett,kösz hogy felraktad.
Jul. 18.-án itt lesznek Ausztriában, a Wiesen-i jazz fesztiválon. Sajnos nem tudok elmenni, de úgy alakult, hogy Jun. 26-án Las Vegasban lesz DOORS a SUNSET STATION AMPHRITHEATRE-ban, és én véletlenül a környéken leszek. Ha sikerül bejutnom leírom milyen volt.
Azóta megismertem egy kicsit a Cult zenéjét. Hát egyszerűen qrvajó :) Imádom. Ian Astbury-nél jobb énekest nem igazán találhatott volna Manzarek erre a feladatra. Mostmár kezdek jobb szemmel nézni erre az új Doors-ra.
Tegnap veletlenul egy mini Ray Manzarek koncertre tevedtem. Irtam rola egy par sort ide, de sok turelmem nem volt az irashoz. Azert nem mert eletemben eloszor videoztam koncerten. Raadasul ma pedig megvagtam (szinten most csinalatm eloszor ilyet) es felraktam. Tessek:
A The Cult valóban nem volt punk banda, inkább a metál felé hajazott, de igaziból olyan alteres riffekkel és színpadi showal. Az énekes már akkor is Morrisonos volt kissé, sőt a VH1 csatorna Storytellers műsorában már énekelt is a zenekarral, szóval biztos jó ki bandát fognak alkotni.
egyébként nyilván az eredeti nem pótolható, meg baromi fárasztó lehet egy Morrison árnyékában játszani, nézzétek meg és írjatok...