Keresés

Részletes keresés

ttc Creative Commons License 1999.12.12 0 0 101

Uraim!!

Miután már kellőképpen megrekedtem a H&D-ben igy kérem a hozzáértőket hogy árulják el hogyan kell használni a chet-eket amit a net-ről leirtunk.

Köszi a segítséget előre is.

TTC

Előzmény: SigmundFraud (48)
Joco Creative Commons License 1999.12.10 0 0 100
Na, a béna. Ilyen rondán linket írni...
Előzmény: Joco (99)
Joco Creative Commons License 1999.12.10 0 0 99
Itt megtalálod. Ha mégsem, szólj.
Előzmény: DDE (98)
DDE Creative Commons License 1999.12.08 0 0 98
Joco & Kraszi !

Ha jól értettem szóba került az 1.3-as patch "CD mentesítése".
Egész pontosan hol van ez? Esetleg file név?
( A churchi.com-on nem találtam meg )

Előre is köszi!

Fickmann Creative Commons License 1999.12.07 0 0 97
Etalon,

jobb későn, mint soha:

A hirtelen halál ellen a csónakban a "use" gombot nyomd meg mindegyik embernél, akkor nyugton maradnak, sőt, lövöldözik a németeket szorgalmasan.

A távcsövesnél zoomolni a jobb egérgomb + görgetéssel lehet.

Ne hagyd abba, érdemes végigvinni, de hihetetlen nehéz tud lenni néha.

Egyébként próbálta már valaki az új mission pack-ot?
(Fight for Freedom - sok jót írnak róla)

Előzmény: etalon (89)
dulgabi Creative Commons License 1999.12.06 0 0 96
Egyébként a topic pontos címe "POP3D probléma".
Na jó, most már tényleg kussolok ezzel kapcsolatban.
U.i.: A H&D fix tényleg müxik :-)
dulgabi Creative Commons License 1999.12.06 0 0 95
Elöre is bocsi az offtopicolásért!
Kraszi, légy oly aranyos, és ugorj át a Prince of Persia 3D topicba!
A lényeg, hogyha már ilyen ügyesen tudsz fixeket találni, akkor keress nekem is légyszi egy fixet a POP3D v1.01 patch-hez.
Előre is köszi.
Joco Creative Commons License 1999.12.06 0 0 94
Igen, köszönöm, valóban megtaláltam.
Már ki is próbáltam, és mükszik.
Előzmény: kraszi (93)
kraszi Creative Commons License 1999.12.04 0 0 93
Jocó, az előbb elfelejtettem: www.churchi.com. Itt megtalálod, amit keresel. Én is innen szedtem le.
kraszi Creative Commons License 1999.12.04 0 0 92
Ismerősömnek TNT 2-vel "unable to initialize graphics" felirattal nem fut a játék. Aki tud valami megoldást, legyen szíves, szóljon.
Joco Creative Commons License 1999.12.02 0 0 91
Oké, tudom a dolgot.
Tulajdonképpen minden hiba, amit felsoroltam, javítva van az 1.3-as patch-el. De! Nem működik a patch, ha 'biztonsági' másolatot használsz... Van valakinek olyan verziója a patch-ből, ami ilyen esetben is jó lenne?
Joco Creative Commons License 1999.12.01 0 0 90
Átolvastam úgy-ahogy a fórumot, de nem találtam gyógyírt. Az az én nagy bajom, hogy a harmadik kampányban nem nagyon sikerült fegyvereket szereznem. Hiába szedtem ugyanis össze mindent az ellentől, a következő pályára menet a csomagolásnál már nem látszottak. Következik ebből, hogy szép lassan elfogyott a muníció, az utolsó pályára (páncélos támogatással rendelkező gyalogos roham a négy mókus ellen) maradt két tank-, egy gyalogsági akna, kb 100 skuló a karabélyba, négy bazooka töltelék, meg párszáz golyó a géppityuba. Meg négy kés. :) Szóval szarban vagyok. Ez vajon a program újabb hibája, vagy büntetés a sok mentés miatt? Utolsó tippem, hogy valami file irásvédett lett, és nem tudja elrakni bele, hogy hogy áll a raktár. Ezt még nem ellenőriztem.

És még egy érdekesség: a 3/5-ös misszió (át kell verekedni magad egy lőtéren, nyolc tankot kell kinyírni, nagyon nagy szopatás) végén van két tank egymás mellett. Az úton előttük levő bukkanóból egy rendkívül szerencsés bazooka lövéssel mindkettőt felrobbantottam. Mentettem. Boldogan beszálltam a félhernyótalpasba, majd irány a horizont. Ekkor az egyik tank fékevesztett lövésbe kezdett. Allás visszatöltve. Megnézem távcsővel, mindkét tank meg is van halva meg nem is (ilyen volt már egyébként korábbi allásokra is ezen a pályán, aki látott már ilyet, az tudja, mire gondolok). Az egyik tank lőtt ágyúval, egy emberem meghalt, német tiszt tankból ki, mesterlövész leszedi. Maradék három be a félht-ba, előre. Másik tank lő géppuskával, de csak messziről, amint közelebb értem, elhallgatott. Pálya vége, él és virul mind a négy emberem a következő pályán. Az összeszedett fegyverek ugyanúgy nincsenek meg, pdeig volt vagy egy tucat panzerfaust, ami jól jönne...

Erre mondom én azt, hogy beszarás.

Segítsen valaki, mert ez a játék még így is többet érdemel egy egyszerű uninstallnál.

etalon Creative Commons License 1999.11.20 0 0 89
Szasztok!

Én már kábé 3 hete nem jáccom vele a következők miatt: Eljutottam odáig, hogy Jugóban, vagy hol, el kell fújni a kishajót. Lenyúltam a ruhákat, tök jól megcsináltam. Az az megcsináltam volna, ugyanis azon a pályám elég érdekes dolgok történtek. Azzal kezdtem, hogy mindenkit beültettem 2 kocsiba, és egy arcal meg elmásztam a fregolihoz. Ruhák megvoltak, erre egy pasi a kocsiba spontán meghal. (????) Load, de azon a pályán minimum 2 csávó kidől, tök magától, ellen sehol. Hát elég szar ügy. Mind1, továbbmentem a következő pályára, ami ugye a hajóban van mindenki, lőtávolon kívül. Ott meg azt történt, hogy mindenki kúszni akart a hajópadlón, miután fölállítottam egyesével őket akkoris. Aztán még egy csávó meghal csak úgy. Már majdnem nyomtam az uninstalt, de megpróbálkoztam még utoljára vele. A következőnél sikerült kikötni, kiugrálok a hajóbol, de ha a gát felé nézek úgy belassúl a játék, hogy az kábé olyan, mintha unrealt akarnék jáccani gameboyon. Aztán persze azonnal kijukasztanak.

Oké rippelt mint állat, aztán lehet hogy amiatt ilyen szar, de kúrvául bánom, mert nagyon állat game. Egyszer biztosan megszerzem dobozban.

Ja és mégvalami. Ha például távcsövet használok, akkor az a normális, hogy egyszerüen betesz ilyen fekete "távcsö" keretet a képre, vagy zoomolnia is kéne? Nekem nem zoomolt.

SigmundFraud Creative Commons License 1999.11.19 0 0 88
Itt a november, itt a küldetéslemez.
Már kész a gold változat, a címe: Fight for Freedom,
képek letölthetőek az illusion softworks oldaláról.
Nagyis Creative Commons License 1999.09.30 0 0 87
Koszi mindent azoknak akik segitettek
megszerezni ezt a 3 file-t.
Nagyi
Nagyis Creative Commons License 1999.09.28 0 0 86
Tudom hogy itt mindenki csak legalis progikat hasznal :),de ha valakinek
megvan a rippelt verzio az legyszi szoljon,mert kene 023-025 -ig
a tomoritett file.
Elore is koszi!
Nagyi
SigmundFraud Creative Commons License 1999.09.14 0 0 85
Hát ennyire nem játszik senki a HDvel?
Mellesleg ha valakinek meglenne az 1.2es patch, cdnélküli, ossza meg velünk a linket!

SF

ákos Creative Commons License 1999.09.04 0 0 84
sziasztok
hogyan lehet a H&D-el interneten játszani.
ha valaki tud segiteni az kérem segitsen.
nekem nem sikerült még.
elöre is köszönök minden segitséget!
üdvözlettel mindenkinek : ákos
ákos Creative Commons License 1999.09.04 0 0 83
icq cimem : 48246458
üdv:ákos
ákos Creative Commons License 1999.09.03 0 0 82
sziasztok.
én is bennevagyok egy kis online játékban csak nem tudom hol és mikor.
egymást segitve nagyon állat lehet nyomulni.
mi a haverommal a multiplayer.com kiprobáltuk ezt a módot a rainbow six-el nagyon király volt.
üdv mindenkinek :ákos.

Butcher Creative Commons License 1999.08.30 0 0 81
Én is pont erre vártam, hogy valaki(k)vel nyomjam végig a gamét, egyedül el se kezdtem.Illetve elkezdtem, de a gépi társaim olyanok voltak mint a fütyülőm.
Ha valakinek van kedve így vegigjátszani, én benne vagyok.
Csodaszarvas Creative Commons License 1999.08.30 0 0 80
Agyiste' Csodaszarvast!

Szevasztok hombrek, szeretnem kiprobalni az gamet on net. Elsosorban a campaignot, mert meg el sem kezdtem, poen lenne valakivel multiban vegig nyomni.
A problem csak az, hogy mar probaltuk de fagyott mint az allat ... paccs ide paccs oda.

Csovaz

"Dont tacch enytingh ... give the finger ... and the matrix villbe with you."

Gokuball Creative Commons License 1999.08.27 0 0 79
Most olvastam, hogy a multi nagyon lassu, ha nincs rarakva a patch. Egybekent ezek a hirtelen halalok igencsak varatlanul ertek....de a patch nalam sajna nem muxik...nem teljesen illik a helyere......
Butcher Creative Commons License 1999.08.26 0 0 78
Gokuball!
Felnéztem félóránként, de sehol senki. Egyébként nehéz lett volna játszani felhőtlenül, ugyanis elfelejteetem, hogy a cd-t kölcsönadtam.
De ma visszakaptam, úgyhogy nyomulhatunk.
Tegnap volt még valaki, de ő sem jött vissza.
Ajánlom figyelmedbe a TEAM FORTRESS CLASSIC topicot, a ROGER WILKO nevü kommunikációs progiról van pár hozzászólás.
Egy ilyen tipusú játékhoz szerintem elengedhetettlen a használata.
CYA!
NG=BUTCHER
SigmundFraud Creative Commons License 1999.08.26 0 0 77
Most olvastam, hogy novemberre igéri az illusionsoftworks az add-on lemezecskét, Hidden Datadisk néven.
Új katonákat, fegyvereket, járműveket, valódi 3ds fegyvereket ígérnek.
Sokat kell még addig aludni!
Gokuball Creative Commons License 1999.08.25 0 0 76
NG!!
Bocsi, de 3 oras gama volt, kar, hogy nem jottel vissza 23:23 korul, akkor akcioba lendulhettunk volna!
Gokuball Creative Commons License 1999.08.25 0 0 75
Szerintem is ki kellene probalni a jatekot multiban. Javaslom, hozzunk letre egy csatit a mircen #H&D.hu nev alatt. En ma (08.25.) rajta leszek.Ha valakinek van kedve probalkozni , jojjon. 18 oratol ott leszek!!!!
SigmundFraud Creative Commons License 1999.08.24 0 0 74
Nagy a csönd a HD körül...
Hát ennyire elfoglalat mindenki?
Mostanra sikerült végigvinni, hihetetlen nehéz részei is vannak. A végéről nem is beszélve.

SF

SigmundFraud Creative Commons License 1999.08.18 0 0 73
Igen!
el-robo Creative Commons License 1999.08.17 0 0 72
a téli küldetésben? (könyvtár+radar felrobbantása)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!