Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 421
kedves toki,
nem mindegy?
ha tenleg lelottek 79 gepet
akkor megnyerhetik a haborut?
szerintem most kb 1000 nato gep van hadrendbe allitva
ha lelonek meg 79et
akkor 2000 lesz
nem lenne okosabb beket kotni?

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 420
HOgy lejet ennyit hazudni!!! Ezek a jugok. Ebben a tablazatban nemhogy lelott geptipusokat, de meg azt is felsoroljak hogy ki, mikor, mivel lotte le! Na de ilyet... Hiszen amit a NATO mond az megkerdojelezhetetlen. Minden gep mindig visszatert a bazisra. Csak `technikai hibak` tortentek...

http://www2.cybercities.com/v/venik/aviation/natodowntable.htm

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 419
"az a helyzet, hogy eléggé meg vannak dumálva (kicsi híján fanatizálva) az ottani lakosok, aki meg nem veszi be (a dumát), azt nagyon-nagyon könnyen elvihetik" ERROL VAN SZÓ!
Nem nehéz megdumálni az embereket arról, hogy aki rájuk lo az nem jó ember. A NATO be fogja bizonyitani, nem csak o lo a szerbekre!
Mivel MS még nem lövetett a saját népére, most azon dolgozik az USA és csatlósai, hogy ez történjen meg!
Az a helyzet, hogy a bombázások folytatásával lehetetlenné teszik a józan, megfontolt gondolkozás kibantakozását. Egy rendkivül feszült helyzetben akarják kikényszeriteni az embereket az utcára viz, áram stb. elvonással. MS most egy sarokba szoritott vadállat, állig felfegyverezve, és egyetlen lehetosége az életben maradásra a hatalom megtartása. Nos ez ellen az orült ellen buzditja, de bombáival kényszeriti is az embereket az utcára. Ha MS belelövet a tömegbe, a NATO erkölcsileg megtisztul. Minél véresebb lesz az esemény, annál tisztább lesz az USA és csatlósai. Két legyet egycsapásra! Mert Ms ezután ki lesz nyirva a saját honfitársai által.
Az embereket, a saját testi biztonságuk érdekében csak egy viszonylag nyugodtabb (Pl. tuzszünet) állapotban szabadna tüntetésre buzditani. Igy rendkivül veszélyes!
Ezt a játékot az USA már sikeresen megoldotta Kinában, mikor szerencsétlen tizenéves gyerekeket arra buzditotta, hogy egy vadállat tankjai elott ugráljanak.
Ez olyan, mint ha azt mondanánk egy gyereknek, hogy a tizedik emeleti erkély párkányán mutassa meg, hogy tud egyensúlyozni. A gyerek ki is meg be is eshet, de a buzditás önmagában már undoritó cselekedet.
Hát, igy tud szennyest mosni egy "demokrácia" vérben. Csernomirgyin meg rohangálhat, látható, még nem jött el a tényleges tárgyalás ideje....
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 418
"Mutassuk meg a vilagnak, hogy mi igenis EMBEREK vagyunk, nem arrogans, agressziv allatok."

Hát akkor talán mutass példát és ne viselkedj úgy.

Szemelvények:
"par elvakult ostoba baromnak"
"irany vissza a gimnaziumba (ha ugyan van ilyen "magas" foku vegzettsege az illetonek"
" ostoba, gondolkodas nelkul "tuzelo" irotarsak"
"Rohadt arrogans allatok. "
"OSTOBA ALLAT NATO! "

Tudod nem a véleményeddel van baj (itt mindenki szabadon nyilváníthat véleményt, nem úgy mint nálatok), hanem a stílusoddal, ami agresszív és arrogáns.
Csak sajnálni tudom a tanítványaidat.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 417
idezetek.:
AZ EGYESÜLT NEMZETEK EMBERI JOGOK
BIZOTTSÁGA
'Rengeteg riport számol be arról, hogy gyermekek ezrei halnak meg a kínai árvaházakban az éheztetés és az embertelen bánásmód miatt. Sajnos a
nyugatiak igyekezete mind a mai napig kevésnek bizonyult arra, hogy megoldja az örökbefogadás hatalmas problémáját. Valljuk be, hogy csak
próbálkozásnak tekinthető a nyugatiak segítsége, hiszen az arányokat tekintve igencsak elenyésző azon gyerekeknek a száma, akiket a nyugati
világ örökbe tud és örökbe akar fogadni. Részben ennek következményeként, részben pedig a kínai árvaházi bánásmódnak köszönhetően a
mindössze egy-két éves gyermekeknek a nagy része testi, szellemi fogyatékosságok miatt hal meg, másoknak az alultápláltság és az éheztetés
miatt kell befejezniük rövid életüket.

Egészen sokáig nem derült fény a shanghaji árvaházak kegyetlen körülményeire sem, hiszen az újra és újra elhangzó vádakat rendszerint
visszautasították az érintettek, illetve az is előfordult, hogy egyes amerikai örökbefogadók úgy ítélték meg, hogy ahonnan az ő örökbefogadott
gyermekük jött, az „jó hely" volt. Az illetékesek egészen 1992-ig ügyesen titkolták a valódi helyzetet a külvilág felé. Később azonban olyan
dokumentumok láttak napvilágot Ai Ming (egy shanghaji árvaházi alkalmazott) kicsempészett fotóiból, amelyek mély megdöbbenést keltettek
szerte a világon. Ekkor kezdett a közvélemény felfigyelni arra a tényre, hogy Kínában az állami irányítás alatt működő árvaházakban gyermekek
ezrei halnak meg évről évre az éhezés és a nélkülözés miatt.'
'A kínai árvaházakban nevelkedő gyermekek átlagos halálozási arányszáma 1989-ben hivatalos statisztikák szerint meghaladta az 50 százalékot, de
egyes források ennél sokkal nagyobb számokat mutattak. Ez az adat jóval felülmúlja az 1989-es romániai adatokat is, amelyek igencsak sokkolták
a közvéleményt, nemhogy azok a számok, amelyek Shaauxi tartomány egyetlen árvaházának adatait tükrözték. Itt ugyanis 232 gyerekből 19
hagyta el az intézményt élve, a többi csecsemő pedig meghalt.'
' A Kínai Kormány nem titkolt vágya egy
egészséges faj „kitermelése", vagy ahogy a kínai terminológia mondja a „felsőbb rangú születés tudományának" érvényesítése. Egy 1993-as
törvénytervezetben például azt javasolták, hogy a májgyulladásban, a nemi betegségben, illetve az elmebajban szenvedők ne házasodhassanak -
igaz a törvényt nem fogadták el. Hasonló esetek segíthetnek annak megértésében, hogy hogyan jelenik meg Kína mindennapi életében a " nyers
Darwinizmus ".'
Kisfiam te lehet, hogy ott elsz csak eppen becsukod a szemed. EGESZSEGES FAJ MI, ROHADT SZEMETLADA FASISZTAK.
Az , hogy nem vitatkozol azert van mert nincsenek erveid. Nezd meg tokit, nem ertunk egyet sok mindenben, megis probal ervelni.'Az erv- es agyhianyra nem eleg, hogy rangon aluli vagy.Az , hogy te egy osi meg nemesi meg mittudomen minek a sarja vagy meg nem tesz teged bolcse.Kulonben is massal takarozni kicsit budos.' Te viszont csak mondod a baromsagaidat.Minden joslatod eddig fustte valt. Egyebkent kosz, hogy a mertektarto heberekkel is szimpatizalsz, ezt mondjak a fasisztak is.
Az meg a vegso bizonyitek agybetegsegedre, hogy beskatulyazod magadat.A filozofiadrol meg csak annyit, hogy neked aztan semmi kozod a hellen bolcselethez.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 416
M I L O S E V I T Y !!!

Ugye nem vitatod, csak véletlenül írtad
eddig hibásan ?

Hvala

Még hogy nyolc napon belül.
A próféta szóljon DraskoviCSból !

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 415
A szivem repes, ahogy olvasom az egyre tobb jozan hozzaszolast.

Hanem annak a par elvakult ostoba baromnak (mar elnezest), aki tenyekkel valo vitatkozas helyett Kinarol allit baromsagokat (ezzel is csak arrol adva tanubizonysagot, hogy sosem jart meg errefele), csak azt uzenem, hogy ha nem valaszolok nekik, akkor azt valoszinuleg azert teszem, mert rangomon alulinak tartom, hogy odaig lealacsonyodjak. A kommunistazast is be lehet szuntetni. Ha epp tudni akarod, kisocsi, igenis szimpatizalok a kommunistakkal is, meg a buddhistakkal is, meg a keresztenyekkel is, sot, meg a nem ortodox, mertektarto heberekkel is. Es ezt barmikor barkivel szivesen meg is vitatom, hogy ez miert nem rossz, es miert NEM gyulolkodom senki ellen. Az en filozofiamat ugyanis ugy hivjak, hogy SZTOIKA, es ha valaki meg nem hallott volna rola, irany vissza a gimnaziumba (ha ugyan van ilyen "magas" foku vegzettsege az illetonek). Valamint, mielott valaki megint kijonne valami divatos adu asszal (magyarellenes meg hazafiatlan meg mittudomen), jeleznem, hogy osi magyar nemesi csalad sarja vagyok, es elbujhat mellettem barki hazaszeretet teren.

Na midegy, ennyit indulatbol... Bizony neha engem is felingerelnek ezek az ostoba, gondolkodas nelkul "tuzelo" irotarsak (tudom, felemelo lehet oketgy becezni, de jobb szot most nem talaltam).

Szoval a lenyeg, hogy tessek mar vegre kihuzni a fejet a homokbol. A hirek NEM JOK. A pusztitas eddig is ertelmetlen volt, de egyre inkabb az. Mar az egesz ertelmes vilag felszolalt ez ellen. Ebbol az USA es a NATO csak vesztesen kerulhet ki. Minel kesobb hagyja abba, annal nagyobb arat fizet, de FIZET.

Ja, es hosszu tavon (tiz ev) valoban varhato egy nagy haddelhadd. Kinanak mar igy is nagyon a bogyeben van az USA, de ha tovabb feszitik a hurt, nagyon ra is fognak fazni. Ezt tobbek kozott azert mondom, mert itt elek Kinaban, es beszelek helyiekkel minden nap. Ket honappal ezelott, amikor Kina megmondta: NE BOMBAZZ, ezek meg juszt is elkezdtek, csak csovaltak a fejuket. Most mar UTALJAK az amerikaiakat. Ciki. Es hulye huzas. Eredmeny: csomo kinai-amerikai kapcsolat egyszerre dugaba dolt. Csomo amerikai projektet leallitottak. Angol nyelven nem sikk most mar megszolalni. Nekem felorakig kell magyaraznom, hogy magyar vagyok, de hazam hivatalos politikajaval szoges ellentetben ELLENZEM az eroszak minden formajat es elitelem ezt a haborut is. Nem kell magamon erot vennem, hazudnom sem, mert TENYLEG IGY GONDOLOM, tiszta szivembol.

Eloszor lehetek buszke arra Kinaban, hogy nem vagyok amerikai. Az amcsik meg huznak innen haza, mert nem egy eletbiztositas most itt amcsinak lenni. Megerdemlik. Rohadt arrogans allatok.

Es ezt a kinai kisember is latja. Nem veszi be az oheber dumat, hogy "emberi jogok" meg "gazdasagi egyuttmukodes" meg egyeb maszlag. Tudja, mitol doglik a legy. Tudja, hogy kiszipolyozzak a "fejlodo" orszagokat, hogy a profit az bevetel minusz kiadas, hogy ha egy amerikai jol jar egy uzleten, akkor mar megint az o hatarol huznak le bort. Ezek a kinaiak nem hulyek. Nem lehet nekik mindent beadni. Aki itt el, tudja, mennyire erdekli oket az allami teveadas is: hat semennyire. Valahonnan ok is beszerzik az infot, es merlegelnek.

Es naprol napra no a feszultseg. Azostoba amcsik meg meg ala is gyujtanak, hadd egjen az a lang. Majd csodalkozni fognak, ha berobban. Mert mar nem kell sokat varni ra.

Ahogy masok is ravilagitottak: a PENZZEL es gazdasagi zsarolassal csak addig lehet jatszadozni, amig a hur el nem pattan. Mert akkor Oroszorszag es Kina is leszarja majd, hogy Colgate vagy XiongYang fogkremmel mos-e fogat. Leszarja, hogy Coca-Cola-t vagy teat iszik. Haboruba szall, es boldogan fogja majd irtani a szemet amerikaiakat.

KELL EZ NEKUNK??? MIERT JO ELLENSEGEKET SZEREZNI A VILAGBAN???

MAR ELNEZEST, DE MIT ERTUNK EL EDDIG EVVEL AZ EGESZ SZEMET HABORUVAL??? MI JOT??? SEMMIT!!! CSAK PUSZTITAST, HIDEGHABORUT, VILAGHABORUS VESZELYT.

OSTOBA ALLAT NATO! NEM TUDOK RA MAST MONDANI.

Es magyarok, rajtunk a vilag szeme. Mi mondhatnank NEMET. Mi vagyunk az egyetlen NATO orszag, akinek hatara van Szerbiaval! Az egyetlen, akinek kisebbsegei elnek Szerbiaban!

Mutassuk meg a vilagnak, hogy mi igenis EMBEREK vagyunk, nem arrogans, agressziv allatok. Mondjunk NEMET mindenfajta eroszakra, akar Isten, akar Allah, akarki neveben is teszi a NATO. Nem akarunk haboruzni. BEKET akarunk, targyalasos megoldast.

Vagy nem igy gondoljatok? Mert ha nem, akkor tenyleg masirozunk a vegkifejlet fele... :-(((((

Benoe
Kanton, Kina

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 414
>Mar leirtam korabban mindennek kozvetlen oka a Milosevics altal kepviselt politika, es kesz.
> Ket rossz kozul a kisebbik rosszat valasztottuk. Jo dontes volt, vagy legalabbis nem volt jobb.

HA-HA-HA
Ha valaki nem ugy tancol ahogy az USA futyul, akkor "o a hibas es kesz" A jo dontes az lett volna ha nem provokaljak a szerbeket. (szerintem)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 413
>Ez persze nem igaz! az Internetet a CERN-ben találták ki. Aki tudja mi ez annak jó aki nem az ellátogathat a
>www.w3.org -lapra (Pici segítség bármennyire hihetetlen Europában található).

A World Wide Web es az Internet az nem ugyanaz. Egyebkent az Internetet senki nem talalta ki hanem letrejott. Az alapja a TCP/IP protokoll a csomagkapcsolt adatkozles, ezt az USA - hadsereg mernokei a 60's evek vegen fejlesztettek ki. A cel az adatkozles abban az esetben is ha a vonalak es csomopontok egy reszet megsemmisitik.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 412
Mr.Sla

Ez persze nem igaz! az Internetet a CERN-ben találták ki. Aki tudja mi ez annak jó aki nem az ellátogathat a www.w3.org -lapra (Pici segítség bármennyire hihetetlen Europában található).

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 411
igen, ez tényleg sz*r, és tudod mit? én már a szárazföldi támadáson se lepődnék meg. az van, hogy eddig nem sokra
mentek a légicsapásokkal, és most erősítenek. és nem igazán foglalkoznak azzal, hogy mit is mondtak két hónappal ezelőtt. csak az a baj, hogy a pógárok néha hisznek nekik, ilyenkor meg pofára esnek. ennyi
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 410
igen, ez tényleg sz*r, és tudod mit? én már a szárazföldi támadáson se lepődnék meg. az van, hogy eddig nem sokra mentek a légicsapásokkal, és most erősítenek. bocs a kolegám dógozni akar csá
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 409
Kedves Kozmopolita!

Ez teljesen így van, a környezetszennyezésről nagy kuss van.
Múltkor egy belga grínpíszest megkérdeztem ez ügyben (márhogy mér van kuss), és az volt erre a válasza, hogy "jé ez neki fel se tünt.."
Később írta, hogy rákérdezett a belga szervezetnél, hogy mi a fene van, és kb. 10 perce kaptam meg a legújabb üzenetét, melyben a belga grínpísz a következőt válaszolta neki:
"Sajnos nincsen pontos információnk a jugoszláviai környezetszennyezés mértékéről, ezért azon dolgozunk, hogy pontosan felmérjük a károkat, s majd a pontos adatok birtokában cselekedni fogunk..."
bla-bla-bla
Ki tudja, ott is milyen összefonódások vannak...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 408
Üdv mindenki!

Yoshi,
Sajna nem voltam netközelben hétvégén, de én személy szerint elszomorítónak, sőt felháborítónak tartom, hogy Magyarország engedi innen felszállni a bombázókat.
Azontúl, hogy OVi még a háború elején megígérte nekünk, hogy ilyen nem fordulhat elő, Szerbia a szomszédunk! A többi NATO ország könnyen jártatja a száját, de nekünk a lehető legvisszafogottabban kellene viselkednünk. De nem :((
A másik egy általam elkövetett népi megfigyelés...
Pécsen lakom, és az tűnt fel az elmúlt két hónapban, hogy amikor Taszár felől zúgnak a repülők, akkor mindig Vajdaság és Belgrád (is) kap az "égi áldásból". Legalábbis a másnapi híradások szerint... Ami elég logikus is, minek menjen innen Koszovóig.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 407
hát bazeg ez ezzel jár.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 406
igaz. de az F-18-ok is
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 405
Örülök, hogy más is egyetért velem.

Több oldalról tájékozódom (több nyelven beszélek), hogy a sok hazugságból
összeállítsak valamilyen képet.
A háború egyik legérzékenyebb és ezért agyonhallgatott momentuma a környezetvédelmi
károk (játék határok nélkül) kérdése. A Greenpeace is síri csöndben van. Az ENSz
környezetvédelmi illetékesei biztonságát jugó területen a NATO nem szavatolta.

Tegnap az ORT orosz TV adón (a kábeltv-n jön az adásuk) nyilatkozott Alekszejev
tábornok, az orosz HM környezetvédelmi biztonsági főnöke.
Közölte, hogy Koszovóban és környékén a gamma sugárzás a háttér hétszerese.
Az Angliában gyártott, rádióaktív hulladékokból előállított U238-at tartalmazó robbanófej
iraki használata következtében 400 brit katona szenved sugárbetegségben.

A vegyi anyagok egyik égésterméke a dioxin, amely rákkeltő és nehezen bomlik le.
Köztudomású, hogy a jugók nagyon sok PVC-t gyártottak. Műholdas felvételek szerint a
dioxin szennyezés a Vajdaságban, az ország éléstárában a legsúlyosabb.
Prognosztizálható szerinte, hogy egy év múlva ki lesz tiltva a világpiacról nagyon sok
román, olasz, bulgár, jugoszláv, stb. mezőgazdasági termék, mint ökológiailag szennyezett
területről származó. A világpiaci űrt természetesen mások azonnal betöltik.
A dioxin szennyezés nem ismer határokat.
A nyilatkozó tábornok érzelmek nélkül nyilatkozott, csak a tényekre szorítkozott.

Hogy ebből mi az igaz, nem tudom? Uránt használnak, az tény. Vegyiüzemeket,
kőolajfinomítókat, üzemanyagtárolókat bombáztak és bombáznak, ez tény.
A médiában nagy kuss van a környezeti szennyeződések kérdésében. Egyedül egy
vegyvédelmi gyakorlatot mutattak be hetekkel ezelőtt.

Hol vannak a magyar környezetvédők? Tudósok, vegyészek ? Biztos ők is tudják, mi
van, ha óriási mennyiségben égnek a klf. vegyi anyagok. A szél viszi, az eső ülepíti.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 404
PaciPista!
Miert? Szep az ido? Igen!
Egyebkent meg tobb optimizmust.

Homar!
Arammal hajtott harckocsit en meg nem nagyon lattam.
A NATO e tekintetben a civilek idegeit feszegeti (eredmenyyel, vo. tiltakozasok).
A korhazaknak aram kell -> adunk nekik.
Persze penzir, nem vagyunk mi udvhadsereg.

Uristen, folyik a ver a szambol!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 403
"Ha egy nép ennek a hatodából nem ért, oda nem tudom mi kell - bizonyitási
lehetoséget persze nem kaptak, maradnak hát célpontok. Nem hiszem, hogy ennyire nehéz lenne a felfogásuk."
pedig az. az a helyzet, hogy eléggé meg vannak dumálva (kicsi híján fanatizálva) az ottani lakosok, aki meg nem veszi be (a dumát), azt nagyon-nagyon könnyen elvihetik. nem tudom hogy hallottál-e a múlt heti tüntetésekről? na ott állítólag az volt a demonstrálók fő problémája, hogy a gyerekeik a fronton nem kapnak elég kaját, meg bombázzák is őket... ez egy több ezer fős tüntetés magyarázataként szerintem egy kicsit gyenge, de ha mégis így van, akkor tényleg nem értettek a légicsapásokból. és nem is fognak.
más.olyant hallottam, hogy kis hazánk Romániával karöltve villamosenergiát szolgáltat Jugoszláviának. ami ugye elég érdekesnek tűnik homár szemében. az egyik oldalon bombázni fogjuk őket, de közben száz kilóméterrel arrébb nyomjuk a kilóvattokat.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 402
Istenem! De jó is lenne!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 401
Orulok, mert vegre jo ido van.
Es mert ugy nez ki, hamarosan vege az egesznek, nem lesz atomhaboru (Beno!), sem orosz onkentesek segitsegnyujtasa ralytunk keresztul, sot, meg szerb hazafiak sem jottek at egy kis torokatvagasra.

Minden nagyon szep, minden nagyon jo, semmivel sem vagyok megelegedve?

Vagy forditva?

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 400
Most Te örülsz?
Minek is örülsz?
Én is örülni akarok! Segíts nekem!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 399
Joreggelt!
Visszatertem.
Helya vagyok.
Cimeremen kesju lathato, veres csoreben geppuskahevedert tart, veres karmai kozott konyhkes es aso lathato, alulrol egy hiena nez ra ralyongo szemekkel.

Az UCK elfoglalta (visszafoglalta?) elso varosat.
Nocsak!
Dezertalasok, ketsegbeesees, lazongas, nemtetszikaszerbeknekazegesz.
Aljas taktika, de lehet, hogy bevalik? (A negyedik ejszaka utan nem is ulyan hangulatos a gyertyafeny?)

Oroszo elvan maganak, Kina detto (jut eszembe, Beno: kik ezek a kinaiak, foldre szallt istenek? Nem? Akkor meg minek borulsz le elottuk?)

Gorogok valoban betartanak sajat szovetsegi rendszeruknek.
Iszonyu hiba!
Torokok mar nyalnak hevesen.
Megszivattak magukat.

Megjottek a lodarazsak!
En mar mehet is lattam a kertunkben.
Miert nincs heves tiltakozas?
Na nem mintha hianyolnam.

Meg visszajovok!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 398
Robotkarcsi!

Ok az erosebbek. Ez ellen nem lehet semmit sem tenni

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 397
Ugy ertettem, hogy ketsegbeesetten igyekeznek megszabadulni a menekultaradattol. Minden aron es minel elobb vissza akarjak oket vinni.

Egyebkent csakugyan hatarozott(ak), mint minden eddigi dologban. Kar, hogy csak egyre nagyobb bajok lettek belole.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 396
Ez nem ketsegbeesett hanem magabiztos.
Ne keverjuk a szezont a fazonnal.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 395
'*** Tehat esetleg elo pajzskent akarjak hasznalni a menekulteket a szarazfoldi bevonulas alkalmaval.'
Errol az a klasszikus vicc jut eszembe amikor egyik favago levagja a masik labat.Masodik: ez vicc volt elso:nem masodik:na jo, mert viccnek kicsit durva lenne.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 394
Az Angol vedelmi miniszter George Robertson azt modta, hogy a NATO katonak vissza fogjak kiserni az alban menekulteket a koszovoi lakasaikba, a Jugoszlav elnok beleegyezesevel vagy annelkul. ***

Szerintem eleg ketsegbeesetten hangzik, persze engedely nelkul eloideztek, hogy elmenekuljenek szegenyek, most meg onkenyessen vissza akarjak nyomni oket. En a konyveimet nem tologatom igy a polcon ahogy ezek beszelnek es cselekednek a menekultekkel. Esetleg oket is meg kellene kerdezni. Csak van ott egy tolmacs aki angolrol albanra is tud forditani es nem csak forditva.

*** Tehat esetleg elo pajzskent akarjak hasznalni a menekulteket a szarazfoldi bevonulas alkalmaval.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 393
>>>" Jo dontes volt, vagy legalabbis nem volt jobb."
Ha Slobo-t a NATO katonak vezetik a hagai birosag ele, es a nep zaszlokat lengetve udvozli a bevonulo seregeket akkor igen.
De ha vegul targyaloasztal mellett oldjak meg a problemat akkor az azt jelenti, hogy volt ennel jobb megoldas is.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 392
Mar leirtam korabban mindennek kozvetlen oka a Milosevics altal kepviselt politika, es kesz.
Ket rossz kozul a kisebbik rosszat valasztottuk. Jo dontes volt, vagy legalabbis nem volt jobb.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!