Köszönöm szépen a segítőkészségedet. Ezt én is megtaláltam csak lusta voltam kimásolni excelbe (bár ez csak most jutott eszembe) és időrendi sorrendbe rakni..... :) Most megteszem és jól sorba rakom! Boldog Mikulást mindenkinek!
Újabb kérés: Meg van szinte mindegyik Hillsong album, de egy barátomnak csak '97 előtti kellene, de sehol se találtam meg, az album címeket évszámmal. Csak a lista kéne egy nálam ügyesebb keresőtől, vagy a link. Előre is köszi!
Ez egy 1992-es zene, feldolgozás, de mindenhol csak az eredeti 1981-es változatot találtam, aminek a Tom Tom Club az előadója.
Ha valakinek megvan, vagy megtalálná esetleg a 92-es változatot (aminek ugyanaz az előadójának a neve, mint a szám címe), nagyon megköszönném, ha valaki feltöltené azt a változatot!
Cseppkőbarlangos főcím: Pink Floyd – Time (1973-as Dark Side of the Moon album)(De szerintem ez volt „A huszonnegyedik órában” című műsor zenéje, amiben ugyan nem emlékszem cseppkőbarlangra, de egy Föld-fejű muki feküdt egy heverőn, környezetvédelmi műsor volt.)