Keresés

Részletes keresés

cibkat Creative Commons License 2002.09.25 0 0 419
Menj a chat.gyaloglo.hu-ra, írd be, hogy F.Ági, ahova bekell, lépj a belépés gombra és gyere a kvíz szobába. várlak.
F.Ági Creative Commons License 2002.09.25 0 0 418
még én sem. Tőlem kereshetünk. Hogy kell?
cibkat Creative Commons License 2002.09.25 0 0 417
Tanítvány 4 körül várható, ha... Most ebédelni voltam, meg egyéb más dolgaim lennének (könyvtár, bevásárlás, fociedzés). Te csak ne menj sehová! Kereshetnénk egy chat oldalt. Na mit szólsz? még sosem próbáltam.
F.Ági Creative Commons License 2002.09.25 0 0 416
Elmaradt a tanítványod?Lassan most nekem kell majd mennem.
cibkat Creative Commons License 2002.09.25 0 0 415
Biztos nem bírta a tökfőzelék szagot, ami még virtuálisan is terjeng.
F.Ági Creative Commons License 2002.09.25 0 0 414
Helló Kata örülök hogy visszajöttél ,de ezért miért kellett Zolinak eltűnnie?
cibkat Creative Commons License 2002.09.25 0 0 413
Csend legyen! Táncos mulatságban nekem nem tudtok már semmi meglepőt mutatni. de azért azt a kétkezest kipróbálnám.... De ha összekoccintasz minket Ágival!
F.Ági Creative Commons License 2002.09.25 0 0 412
Akkor most jöhetne hogy Ria-ria H.., meg Hajrá magyarok!:-)) Helló Süsü én még jelen vagyok mert lógok az óráról. És rendezhetnénk egy táncos mulatságot is egyszer, ahol mindenki megpörgethet mindenkit. Amilyet még Kata sem látott!!
kicsirigó Creative Commons License 2002.09.25 0 0 411
Hát itt vagyok, de lehet, hogy már késő.... Szóval eddig meló volt, és olyankor nincs pihi.
Kata! Ha nem mentél volna el szombaton olyan hamar, akkor megpörgettelek volna én is. Egy igazi magyar focista. Sőt! Egyik kezemben te, másikban Ági. De hát, mit tudjátok ti...
Előzmény: F.Ági (410)
F.Ági Creative Commons License 2002.09.25 0 0 410
Csak ne bántsd a hosszú hajúakat!!
cibkat Creative Commons License 2002.09.25 0 0 409
Te! Faludy bácsinak szerintem a frizurájában van az ereje.
F.Ági Creative Commons License 2002.09.25 0 0 408
Lehet hogy Faludy bácsi is meglepődött a dolgon nem??Bár nem tudni..
cibkat Creative Commons License 2002.09.25 0 0 407
Sosem lehessen tudni ezeknél a Királyoknál. És ha lerobban a hintó? Nekem mennem kell. Ha ma is elfelejt jönni a tanítványom, egyem a szívét, akkor elképzelhető, hogy felnézek délután.

Peti! A híres költőpárossal van tele itthon az összes szennylap, TVműsor, vízcsap. És azok szerint az oly nagyra becsült művésznő kismama. Na most mard le a tapétát!

F.Ági Creative Commons License 2002.09.25 0 0 406
Úgy látszik később jönnek a Királyok??
cibkat Creative Commons License 2002.09.25 0 0 405
He-he-he. Még a VB döntőn is elaludtam. Az egyetlen labdakergetés, amit végignéztem Zabolán volt. Ajajajaj! Elfelejtettem beadni a negatívot. Bocs Peti, Feco, Zoli! (igértem még valakinek csapatképet, stb?) Ma lesz a napja.
F.Ági Creative Commons License 2002.09.25 0 0 404
Nos román focistával még tényleg nem táncoltam!! :-)) fene az izlésedet!! Node hidd el Pécsen is akad 1-2 sok srác akivel végiglehet táncolni akár egy napot is, nem mennék messzira :Ákoska..
Holnap focizni mentek?
cibkat Creative Commons License 2002.09.25 0 0 403
hol vannak, hol vannak? Dógoznak szegények. Gondolom. Én írtam Zolinak meg Nándinak értesítőt, a többiek számát nem tudom. Ha te igen, próbálkozz! De gyorsan, mert csak 1-ig érek rá. (egyébként is az agyamra megy a mellettem ülő susogónadrágos, kapanyeles fickó, aki itt irtja az ellent.)
cibkat Creative Commons License 2002.09.25 0 0 402
Szőkék csevegése. No akkor: akit irigyelni kell az én vagyok. jóvanna. Neked hosszabb a hajad, szép a hangod (kussojjá!), stb, viszont tuti, hogy nem táncoltál még át egy éjszakát olyasvalakivel, aki szerintem már az áldott anyaméhben is ropta, úgy dobál, pörget, mintha 2kg lennék, szimpatikus, kedves, engem már az ájulás kerulget, mire hajnali kettőkor kiderül, hogy román focista. Azóta sem bírom abbahagyni a röhögést.
F.Ági Creative Commons License 2002.09.25 0 0 401
Na ezt csináljátok utánam!! Egyébként is hol vagytok amikor végre én is itt vagyok??
F.Ági Creative Commons License 2002.09.25 0 0 400
Én én én vagyok a 400-ik!! Hurrá!!
F.Ági Creative Commons License 2002.09.25 0 0 399
Megpróbálok helyesen is írni!
F.Ági Creative Commons License 2002.09.25 0 0 398
Helllóóó Zsuzsi!!! Most láttam hogy megérkeztél!! Sajnos én sem tudok menni Erdélybe, de ami késik nem múlik! Várjuk a képeket, valamit atláljatok ki hogy legyen feltéve!! Katikám,nálunk Pécsen a bulik akkor indulnak be amikor az összes haverom végre méltóztatik hazatérni Amerikából, ahova nyári munkát végezni mentek! Ha megjönnek végre megetünk bulizni, próbálni, fellépni, és akkor majd te irigykedsz rám, hogy milyen fantasztikus bulikon voltam!!
cibkat Creative Commons License 2002.09.25 0 0 397
Nem is a szombatira gondoltam. Azt nem tudom, hogy Süsü (aki hol van??) mennyire táncolta ki magát - amikor visszamentem a virágodért erőssen ropta a pultnál /apád elsárgult volna az irigységtől/ -, de ami az éccaka zajlott Debrecenben, no az kérlek kimerítette a táncos mulatság fogalmát.
F.Ági Creative Commons License 2002.09.25 0 0 396
Itt vagyok!! Csak nem olyan könnyű géphez jutni! Buli volt minden nap de csak nyugisak,majd csütörtökön.. Most elolvasom miről maradtam le. A szombati buliról meg nem kell beszámolni mert Te is ott voltál. és Süsü is aki remélhetőleg kitáncolta magát!
cibkat Creative Commons License 2002.09.25 0 0 395
Ági, drága! 20 perce itt kellene lenned!!!!!! A fé életemet azzal töltöm, hogy rád várok a buszmegállóban, a fórumon, a....
Gyors beszámolót kérek a bulikról!!!
cibkat Creative Commons License 2002.09.25 0 0 394
Zsuzsi néni! Hát nem sietted el a dolgot, az biztos. Közös honlap tudtommal nincs. Ám ha valaki kompetens akar tárgylni az öcsémmel (aki tud honlapot fabrikálni), akkor én akár meg is tudom adni a számát. (Esetleg beszéljek vele én??) Irigyellek az erdélyi útért. Az én menetelem sajna nem rajtam múlott. Bár még meggondolhatom magam. biztos ami biztos, a lambadacipőd készítsd ki. 1, 2, 3, gomba!!!!!

Ancsa! A süketségem és a foltjaimat (szépen gyógyulgatnak) Lévay Zolinak köszönhetem. Megszeretgetett a drága. Fülbecuppanóst is kaptam. Az előadás előkészületei remekül haladnak: mindíg átesek a szoba közepére dobott könyveken.

foltosborisz Creative Commons License 2002.09.25 0 0 393
Hahó Csapat!
Egy új hozzászóló jelentkezik (bocs Kata egy kissé lemaradtam).
Szeretném közzétenni a hatvani bulin készült fotókat. Van valami közös honlap vagy egyebek...?
Segítsetek!!!!
Fecó! Van egy szuper kép rólad!!!!
Szept.30-án indulunk Erdélybe, Pista bácsival (no nem 2-en). Kézdire és Zabolára is megyünk(okt.3-án), meg még sok helyre... Ha valaki szeretne jönni, még lehet jelentkezni, 20 ezer Ft utazással és kajával együtt (kivéve az ebédeket). Okt. 5-én jövünk haza. Jelentkezzen valaki!!!!!!

Csók mindenkinek: Zsuzsa a bütyköldéből
Ja Pista bácsi üdvözöl mindenkit!!

MFecó Creative Commons License 2002.09.25 0 0 392
Még mielőtt rosszabb színben tűnnék fel mindenki előtt, én NEM VETTEM kovács fanny kötetet!!!!
amikor 2000-ben kimentem a szigetre, a bejáratnál ingyen a kezembe nyomták!!!!!!!!!!!!
ne hamisítsuk a történelmet, ez még nem volt olyan rég...
és hogy miért került Péterhez??
önbizalomnövelőként adtam neki, hogy ha úgy érzi, nem elég jók a versei, csak nézze meg a kovács fannyét és mindent más színben lát :))
amúgy meg jó reggelt mindenkinek!
Ancsyka Creative Commons License 2002.09.24 0 0 391
Heló

Úgy értem, Kati, hogy valami olyasmit írtál, miszerint össze vagy verve meg a fél füled süket. Vagy ez csak "polyén" volt?? :)
Találtál már anyagot az előadásodhoz?

Hát ezek után én is sajnálom Gyuri bácsit... "így jár, aki szerelmes" - a zabolai dal szerint is.
Tényleg, Kati, van még abból a könyvből, vagy csak az az egy darab volt? Bár ha összesen 500 példányt adtak ki, hát akkor nem valószínű...

Péter, hol dolgozol most? És mit? Biztos írtad már, de én erről lemaradtam. Nem tudsz néha "hazajönni"? Tudod, ha Mohamed nem megy a hegyhez...

Nem tudjátok, hol lehet megváltoztatni a jelszót? Akkora egy baromság, amit a rendszer megadott! Egy tök értelmetlen 8 betűs szó. Már sikerült megjegyeznem, de olyan jól jönne az általános kis jelszóm... azt használom mindenhova. Szóval segítsetek lécci!
Köszi!
Ancsa

nyugatinyúl Creative Commons License 2002.09.24 0 0 390
Kovacs Fannyra itt az index hiroldalan bukkantam ra, utana lehet nezni, mult heten volt egy hir, hogy Faludy kiköltözik a lakasabol, mert kiderült, hogy a nemzet ajandekakent neki ajandekozott lakasrol nincs is hivatalos papir, hogy az öregé. Az önkormanyzat csak halalaig adta neki, szoban. (Utana muzeum lesz, aminek mar most mericskelik az atepiteshez a falait. Köröznek a halalmadarak...) Persze felhaboritoan es röhejesen magyar a törtenet - közep-europai:))). A gyanus es csunya már csak az még pluszban a dologban, hogy az ember azt is sejtheti esetleg, hogy Fannyka rugdossa hatulrol Gyuri bacsit, mert örökölni akar... No, mindenesetre a cikkben a nej is nyilatkozik, mellette fenykep, es akkor ert aramüteskent a sejtes, rohantam a könyvespolchoz, es lön, a szörnyü sejtes igaz, ez a Fanny az a Fanny... Kicsit szomoru, hogy Gyuri bacsinak is meglagyult az agya öregsegere, es egy buta karrierista picsa halojaba került. Nagyon meltatlan az öreghez... Bocs: nadon. Feconak meg gratulacio a nagyszerü erzekhez, hogyan kell egy szenzaciot elöre, öntudatlanul megerezni. (Ö vette nekem a kötetet.)
Amugy irigyellek titeket a bulikert... En is föznek, az egesz taborra is, ha meglatogatna itt valaki...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!