Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Most belenéztem. Érdekes mindenesetre, de egy kukkot sem értek olaszul, pedig szépen kiültették Bassot, Cunegot, Di Lucat, Savot... És mindenkitől kérdezgettek, csak jó lenne érteni is őket. :))))
No nem baj, majd a februárin, vagy a tavaszin megnézzük. Egy ilyen prezentációt én is megnéznék. Ha most nyernék a lotton, a jövő szerdán már mennék is.
Mikulásra az ismerősöm a Giro prezentáció felvételével lepett meg. Úgy sem láttam még prezentációt. :) De most sajnálom csak igazán, hogy nem lesz tali holnap, mert talán megnézhettük volna együtt. :)
Szia Dóri! Most olvastam el a mailedet - mikor máskor, mint hajnali 1kor, kurva zh-k - és nagyon nagyon jól esett. Szóval köszönöm szépen :)) Hasonló jókat így utólag is! :))