“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
MAZEL TOV...! A Budapest Klezmer Band 2019. Január 1-i koncertjének előzetes ajánlását láthatják nézőink Jávori Ferenc Fegyától...! A produkció helyszíne hagyományosan a Budapest Kongresszusi Központ.
Asszed' hiszen én ezt papa ? Hogy pénzen vett "társra" vágysz ? Játszhatod itt a macsót .....de minek ?
Ember nincs a Földön (legyen akárhány éves) , aki nem vágyik szeretetre .
Lehet a 80 éves papácska , vagy mamácska már a szex nélküli életet könnyedén viseli , de egy szívből jövő ölelés még nekik is jól esik . Vagy akár egy pohár hideg víz , amit a másik reszkető kéz nyújt felé .
Tudtommal vannak még ilyen rendezvények (tematikusak is, pl. főzőcskés társkereső est stb.), de egyrészt korlátozott létszámban lehet rá jelentkezni (ezzel eléggé csökken a potenciális jelöltek száma is), másrészt jelentős a női fölény az ilyen rendezvényeken.
Sima szórakozóhelyeken meg inkább a tizen-, huszonéves korosztály van jelen.
Abban az időben , mikor még aszittem' , hogy szeretnék magam mellé egy társat , néhányszor elmentem csajokkal olyan zenés/táncos nemtommikre' , ahová társkeresők jártak . Marhajókat' táncoltunk , oszt' annyi . Mert ha véletlen akadt volna valaki , aki akár .... akkor ő azt hitte , első este várja az ágyam . A tévedését meg azzal honorálta , hogy legközelebb meg se látott . Akkor fejeztem be , amikor két pasast a jóistennek se tudtam levakarni . Kínos volt , ahogy egymással majdnem versengve jöttek volna az asztalunkhoz . Inkább nem mentem többet .
... és ez Bpesten volt , ahol azért nem egyetlen ilyen szórakozó hely volt . Most nem tudom van-e még hasonló .
Ez sajnos a valóságban nem így működik. Olvass bele egyszer egy társkeresős topikba, milyen tapasztalatokról számolnak be az odaírók.
A fiataloknak még könnyű a keresgélés, az iskola és a diszkó jó ismerkedési terep. De ezekre a kapcsolatokra jellemző, hogy nem (nagyon ritkán) tartanak ki életük végéig.
De aki már kinőtt a dizsikorból, annak nagyon nehéz később párt találni, még a fővárosban is, de vidéken.......
Nem szeretőt vagy szexpartnert, hanem párt. Nem véletlenül épülnek iparágak a magányos felnőttekre.
Egy részük bírja az aszketizmust, más részük kitalálta ezt a hülye mgtow-t, ami igazából sztem csak ilyen savanyúszőlő módon levezetése a frusztrációnak, de semmiképpen nem egészséges. Még ha nem is teljesen egyforma a férfi-női populáció aránya, akkor is indokolatlanul nagy a magányosok száma mindkét nem részéről. Az egymásra találásukat kéne valahogyan könnyebbé tenni.
Nem, nem tartom. Állatnak lehet nevezni egyes embereket (férfiakat vagy nőket) aktuális viselkedésük alapján, de semmiképp nem tennék ilyen általános érvényű kijelentéseket mindenkire nézvést.
A szexualitás teljesen természetes velejárója az emberi létnek, de az elfojtása kóros, pláne hosszú távon/éveken keresztül.
Egy nő ebből a szempontból sokkal könnyebb helyzetben van, mert ha nem kapja meg otthon a kielégülést (vagy nem kellő mértékben), felvesz ilyen átlátszó trikókat, meg kiteszi a p.ját mindenféle netes fórumokra, aztán élvezi a nyálcsorgató hímek udvarlását. Sok esetben ennyi elég is a kielégüléséhez. Ha meg ennél többre vágyik, felszed mindenféle pasikat szeretőnek, sokkal több lehetősége van az elfojtás helyett. A férfiaknak nem ennyire egyszerű a helyzet.