“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
A gyári munkásnak se legyenek fájdalmai. Vannak gépek, védőfelszerelés, nem a 18. században élünk. A szexmegvonas nem erőszak. És ha a kapcsolat vmelyik félnek nem jó, le lehet zárni. Erőszak nélkül.
És az ingyenes nem lehet az? Vagy a szexmegvonás?:-) Attól függ, hogyan csűritek-csavarjátok éppen a definicíóját. Valójában meg erőszak az, ha akarata ellenére kell vmelyik félnek tűrnie. Ahol megállapodás alapján történik, arra bizony, nem lehet ráhúzni ezt. Ja. Fájdalmai. A gyári munkásnak, bányásznak, sötöbö nem lehetnek fájdalmai, ugye? Az persze, normális szerinted.
Szerinted ha fizetős, akkor már nem lehet erőszak? Dehogynem. Olvaahattad te is mindenféle prostitol, h milyen fájdalmaik lehetnek. Szerinted ez normális?
A prosti az nem erőszak, hanem fizetős szex. Nem kötelező prostizni:-) Kondicionálni meg ti akarjátok a ffiakat állandóan, aztán csodálxotok, hogy egyre kevésbé tetszik ez az egyre szarabb feltételrendszer, amit kialakítotok.
Úgy tűnik, mégis van kereslet prostikra is. Még ffi prostikra is:-) Kérdés az, hogy ez téged, vagy bármelyik más 'szabaccságjogi' harcost mér zavar? Elvitatnád a nőktől v a ffiaktól a saját testük feletti rendelkezés jogát?
Úgy tűnik a hszekbol, a férfiak is meg tudják oldani prostik nélkül. Mindenesetre érdekes, hogy szerinted csak a nők képesek erre, mindenféle, általad megvetett praktikák által.
MAZEL TOV...! A Budapest Klezmer Band 2019. Január 1-i koncertjének előzetes ajánlását láthatják nézőink Jávori Ferenc Fegyától...! A produkció helyszíne hagyományosan a Budapest Kongresszusi Központ.
Asszed' hiszen én ezt papa ? Hogy pénzen vett "társra" vágysz ? Játszhatod itt a macsót .....de minek ?
Ember nincs a Földön (legyen akárhány éves) , aki nem vágyik szeretetre .
Lehet a 80 éves papácska , vagy mamácska már a szex nélküli életet könnyedén viseli , de egy szívből jövő ölelés még nekik is jól esik . Vagy akár egy pohár hideg víz , amit a másik reszkető kéz nyújt felé .
Tudtommal vannak még ilyen rendezvények (tematikusak is, pl. főzőcskés társkereső est stb.), de egyrészt korlátozott létszámban lehet rá jelentkezni (ezzel eléggé csökken a potenciális jelöltek száma is), másrészt jelentős a női fölény az ilyen rendezvényeken.
Sima szórakozóhelyeken meg inkább a tizen-, huszonéves korosztály van jelen.
Abban az időben , mikor még aszittem' , hogy szeretnék magam mellé egy társat , néhányszor elmentem csajokkal olyan zenés/táncos nemtommikre' , ahová társkeresők jártak . Marhajókat' táncoltunk , oszt' annyi . Mert ha véletlen akadt volna valaki , aki akár .... akkor ő azt hitte , első este várja az ágyam . A tévedését meg azzal honorálta , hogy legközelebb meg se látott . Akkor fejeztem be , amikor két pasast a jóistennek se tudtam levakarni . Kínos volt , ahogy egymással majdnem versengve jöttek volna az asztalunkhoz . Inkább nem mentem többet .
... és ez Bpesten volt , ahol azért nem egyetlen ilyen szórakozó hely volt . Most nem tudom van-e még hasonló .
Ez sajnos a valóságban nem így működik. Olvass bele egyszer egy társkeresős topikba, milyen tapasztalatokról számolnak be az odaírók.
A fiataloknak még könnyű a keresgélés, az iskola és a diszkó jó ismerkedési terep. De ezekre a kapcsolatokra jellemző, hogy nem (nagyon ritkán) tartanak ki életük végéig.
De aki már kinőtt a dizsikorból, annak nagyon nehéz később párt találni, még a fővárosban is, de vidéken.......
Nem szeretőt vagy szexpartnert, hanem párt. Nem véletlenül épülnek iparágak a magányos felnőttekre.