téglás zoli magyarázta a közönségnek szóban és közben mutogatta is, hogy hogyan is kell ezt csinálni, és hogy amerikában ez megy, és csak az ő kedvéért próbálja már meg a tisztelt nagyérdemű. jó volt, de max. 1 percig bírta a nép. aztán vissza a jó öreg bevált formulákhoz. nincs is annál jobb. könyöklés, térdelés, fordulásból tarkónrúgás, sörösüveggel halántékonvágás, cigivel hónaljbacsapás...mmmm.
hát izé...középen nincs senki hanem így körbe-körbe pogóznak az emberek, vagyis körbe ugrálnak, mintha vonatoznának csak mégsem:-), ja...olyan mint egy örvény..de nem nagyon szokott menni az ungárise közöbnségnek. én úgy oldottam meg hogy körbe-körbe forogtam a saját tengelyem körül:-)))
jóvan punkcsávó! De én össz-visz 2 db Ignite koncerten voltam eddig... viszont rengeteg SB-n, így nemtudhatom...és különbenis semmi mozgáskultúrám nincs:-)))
Mér akinek lemeze van van meg külföldi fellépései az már Roxtár:-))))
ez nagyn jó, rakd má be az egészet! vagy legalább a címet.
(sk, elmondanám, hogy va-nak annyi köze van a circle pithez, mint a kutyámnak a római birodalom bukásához. ez a táncstílus az ignite magyarországi első fellépéseivel kezdett - igencsak mérsékelten - terjedni hazánkban, mivel az európai koncertlátogatók körében a káoszpogónak van hagyománya. va ennek nyomán sarkallja néha-néha közönségét ilyen mozgáskultúrára (és képzeli magát közben amerikai rocksztárnak), kevés sikerrel.)
:-)
Mivan, csak nem bepróbálkozott nálad valaki ezzel a szöveggel? ;-)
(ez különben is valami nagyon gázos bandának egy nagyon gázos nótájában van, nem? :-)
Jóvan, tudom, hogy szótál, na...
Nemaza gáz, hanem, hogy mindig áradozól a bulikról amikre én nem jutok:-))
Pölö most én senem megyek HW-ra holnapután asszem sűrű lenne...
Pogózás? Megörültettek? Tudtommal csak HK punk!
Meg én voltam régen:-)
Nade, milyen körbe körbe? Eltanultátok Vörös Andristól a circle pit-et?Titokban mégis SB rajongók vagytok?:-))
Neph+mlc: nemsugárzok én semmit..a múltkor is egybemaradtak a vuduba, pedig nagyon kiszugeráltam a zenkart onnan, mégis lenyomták a bullert:-))
Ja, a cuccal gondok vannak, ezt észrevettem én is. Sz@rul szól, és halkan. Egyre sz@rabbul és egyre halkabban... Szóltam is, hogy csináljanak vele valamit, mert ez így gáz. Aztán meglássuk.
A másik két nagy hangfalat inkább hanyagoljuk, hallottam már őket szólni... Brrrrrrrrr... Azok max. a koncertekre jók.
Az, hogy hangosan, és tisztán szól a Kisterem, tényleg jó. Viszont nem akarom bántani a t. rEv szervezőit, de ahogy az Alapzajon fel tudtam nyomni a hangerőt a Voodooban, lehetne ezirányban tenni a Rocktogonban is. Pl. miért csak a kis hangfalak szólnak? Nem hiszem, hogy minden Rocktogonos buller ilyen herélten szól.... Nincs végfok? vagy crossover? esetleg egyszerűen lusták bekötni? hát szólni kell, mert ez a fajta zene az ami halkan, és torzan nagyon káros (a hallásnak) és élvezhetetlen (a léleknek), ja a test meg táncolni nem akar rá....:-(
Na jó, én meg kb ilyen goát nyomtam (NEM e sorrendben, csak ami eszembe jut):
Soft Cell: Sex Dwarf (kedvenc kezdésem) belemixelve:
Leather Strip: Sex Dwarf
Skinny Puppy: Sleeping Beast (Back and Forth version)
Project Pitcfork: Timekiller (wünschmusik)
Die Form: Bite Of God
Die Form: Deep Inside
Die Form: valami
(talán) Malaria: KKW (valami remix)
Tok Tok vs. Soffy O: Missy Queen...(már követelik!!!)
E-Men: Animal Skin (Új ász)
Northern Lite: Treat Me Better
Culture Kultür: Gravity
NIN: Closer
NIN: Sin (version)
NIN: March Of The Pigs
FLA: Plasticity (original)
kösz!
jah, meg azt bírtam, hogy mivel csak elég kis átfedéssel voltatok bent egymás játékideje alatt, több szám is 2x volt. nem azért, hogy gáz, csak poén volt, ezen röhögtem.
(+ nem mintha nem ugráltam volna körbe a termet pl. mind2 destillat-ra!:-)))
jó lett volna ha több ismerős arc van, de így is kánaán volt.
sk, én szóltam...
de mehetünk köv. hónapban is, meg azután, nekem most megint kegyetlenül bejött a kisterem. csoda ez ilyen dj-k mellett?:-))
na, de komolyan azért vannak nagy előnyei a kisteremnek a többi ilyen próbálkozással szemben. pl. a kurvajó, hangos, tiszta sound, és eleve az hogy alapból nem kell behoznia embereket. legrosszabb esetben is mindig benéz pár ember, aki már úgyis ottvan. jó, nyilván ha soha nem menne be senki, akkor beszüntetnék, de ez nem fenyeget szerintem.
amúgy szerintem múltkori reven meg mlc volt az egyetlen, aki végig nyomta, úgyhogy fejhajtás.
Azt a zseniális, feltörekvő magyar zenekart, aki még NIN feldolgozást is játszik! Jajj! Hogy tehetsz ilyet! Borzalom! Hát hogy lépjenek így fel pénteken, ha ott állsz majd, s negatív kisugárzásod hullámokban árad feléjük, eltömítve az énekes torkát, s lebénítva a hangszerekre kulcsolódó kezeket...
:-))))
Valóban iogaz,ez nem revolution buli, mégcsak nem is a mi szervezésünk ami pénteken lesz. Közünk annyi hozzá, hogy valóban vendég dj-ként fogok nyomni kb. 3 órát. A Dj. munka munka oroszlánrésze Damage(Műszál, LD50) kolléga jóvoltából fog működni ez az ő szervezésük és a Dyas (számomra nem túl értékes...de ez maradjon köztünk!:-) zenekar lép fel.
A hétvége nagy zenehallgatással és olvasgatással telt mlc, családja, elvtársai, barátai, rokanai és üzletfelei részéről. Pompásan, méghozzá.
Most betegen itt. Szokásos szédelgés, bár most kicsit durva volt, ezért újra járkálás egyik dokitól másikig. Reggel óta megkezdődött mlc tűpárnává való átalakulása. Eredmény nem lesz, csak tanácsatlan fejcsóválás dokik részéről.
Szal, csináljanak soksok rEv bulit az illetékesek a következő rohamig, mert az már nem nagyon lesz túlélve. Addig meg ami belefér. Pölö a most péntek is, ugye?