Keresés

Részletes keresés

NagyAnd Creative Commons License 2003.08.26 0 0 811
Hábazmeg, most olvastam csak a cikket az indexen. Hihhetetlen, hogy mik vannak! Bár szerintem valószínű, hogy a jegyárus csákót is jól bepalizták. A dolog értelmi szerzője már nyilván meglépett. Hogy dögölne meg ott ahol van!
alexrose1972 Creative Commons License 2003.08.26 0 0 810
Hát tényleg nagy átverés volt.
Néhány adat a jegyárusításról:
- A jegyért kapott nyugtán ez olvasható:
- The GNR European Management Kft(Ltd) Budapest, Esze Tamás u. 20 1192, adószám: 11894902-2-245
- A manager Erdei Attila néven mutatkozott be és László Tamásra hivatkozott kapcsolattaró személyként az együttes managementjénél.
A manager telefonja ki van kapcsolva.
A jegyárusról fényképek itt találhatók:

www.alexrose.hu/bp.html

Előzmény: Supersonica (809)
Supersonica Creative Commons License 2003.08.26 0 0 809
Hmmm, én vasárnap jártam a Lurdyban, moziba mentünk, és ott volt a jegyárus fél 3 és 6 között, elég mérsékelt érdeklődéssel (senkit nem láttunk ott jegyet venni)

Nekem is felcsillant a szemem, barátnőm szereti nagyon, akartam is szólni neki, ezek szerint jól tettem, hogy nem szóltam.

ESZTIKE Creative Commons License 2003.08.26 0 0 808
Na most akkor valamit nem értek. "Egy kis csúszás miatt a plakátok hamarabb az utcára kerültek, így láthatták sokan azokat Budapesten, noha a televíziók és rádiók még csak ezután kezdik a reklámozást." - írja az Index. Ha augusztus 23 és 30 között árulja a fószer a jegyeket, akkor időben jött ki a plakát. De tényelg szomorú, hogy pont ezzel szórakoznak - egy ilyen után megérteném, ha Axlék egyáltalán nem jönnének többet Magyarországra...
Persze felcsillant a szemem először, hogy hú de fasza, jönnek; kis pisis korom óta nagyon megőrülök értük (de tudom, hogy ez a GN'R már sajna rég nem az a GN'R... Nagyon sokat jelent(ett) nekem a zenekar, éppen ezért állatira elkeseredtem, amikor láttam, hogy mit művel Axl, továbbra is használva a Guns N' Roses nevet.)
ET2000 Creative Commons License 2003.08.26 0 0 807
"If you interest this show, please write me"

kincstári angol... :)

Előzmény: ET2000 (806)
ET2000 Creative Commons License 2003.08.26 0 0 806
"Budaörs Airpot"

hahahahahaha

Előzmény: alexrose1972 (787)
SPACEBOY Creative Commons License 2003.08.26 0 0 805
http://index.hu/kultur/showbiz/gnr030826/
ROCKER Creative Commons License 2003.08.26 0 0 804
De jó, hogy benéztem ide. Pont ma láttam buszról a plakátot. Egyből felcsillant a szemem, mert 12 éve a kedvenc zenekarom. Ám fura volt, hogy semmi konkrét infó nem volt rajta, csak hogy korlátozott jegyeladás a Lurdy Házban. Meg is lepődtem, hogy egy GN'R koncert csak ennyire van meghírdetve. Google meg nem talált semmit a jegyeladással kapcsolatban. Most már tiszta a kép.

Ja, meg pont múlt héten néztem a GN'R honlapját, és nem láttam meghírdetett turét ott sem, meg miért jönne fél év után megint Európába.

Azért jajnálom, hogy csak "ijesztgetés" volt... Nem baj, majd megnézzük a Reload-ot. :))

ROCKER

McLaud Creative Commons License 2003.08.26 0 0 803
Az elöbb próbáltam hívni, de rögzítő vette fel.

Pedig szép álom volt!

Mike McCready Creative Commons License 2003.08.26 0 0 802
Varatlan fordulat...
Előzmény: Qkac (801)
Qkac Creative Commons License 2003.08.26 0 0 801
A PROFI jelentette a Lurdytól, hogy nincs ott a jegyárus :-|
Fafara Creative Commons License 2003.08.26 0 0 800
Fafara bír fogalmazni jól, magyartalanság rullah. bocsi :) a lényeg ugyanaz :)
Előzmény: Fafara (795)
Mike McCready Creative Commons License 2003.08.26 0 0 799
Nehany fan site-on mar kompletten hulyenek nezik azokat, akik jegyet vettek a koncertre...
DaySleeper Creative Commons License 2003.08.26 0 0 798
..azért szomorú, hogy kacsa :(
Előzmény: Lord Sage (796)
DaySleeper Creative Commons License 2003.08.26 0 0 797
de ez annyira átverésnek tűnik, hogy már gyanús, hogy igaz! ;))
persze, hülye, aki jegyet vesz ennyi infó után.
Lord Sage Creative Commons License 2003.08.26 0 0 796
And we got "semi-official" confirmation that the GNR studio is working on producing music and that Dizzy got called back to the studio, from Dizzy's aunt.
From those that called Sanctuary we got confirmation that Hungary is a hoax, and that there would be a statement on GNRONLINE about it.
Fafara Creative Commons License 2003.08.26 0 0 795
gondolkodjatok már egy kicsit
felbukkan hirtelen egy fiktív "cég", amelyik csupán egy plakáttal. nézzük a plakátot. már a jóval kisebb koncertek plakátjai is tele vannak a szponzorok, médiatámogatók logóival, itt semmi. fura módon a jegyek korlátozottak, és csak bizonyos ideig lehet kapni őket. ráadásul enyhén szólva röhejes helyen. a koncert helyszíne még szánalmasabb. kb. mintha a saját kertünkben hírdetnék exkluzív meshuggah koncertet.
valaki piti összegért kinyomott pár plakátot, szétszórta, a neten is írogatott ide-oda, hogy terjedjen a hír, ami villámgyorsan terjed is. a sok hülye megy jegyet venni, aki az egész mögött áll, meg szépen idő előtt megpattan a pénzzel. számoljatok. ha csak ötezer hülye vesz jegyet...
DaySleeper Creative Commons License 2003.08.26 0 0 794
hát nem nagyon tűnik annak...
de volt már itthon meg nem hirdetett (hasonló) Sheryl Crow koncert is itthon pár éve.
Előzmény: Rokakoma (792)
rage Creative Commons License 2003.08.26 0 0 793
Ehh.

Na, ilyet én is tudok
Legyen mondjuk a Keleti pályaudvar parkolója
Sötét napszemüvegben leszek, hosszú fekete kabátban, amiben a jegyeket tartom
Eredeti jegyek lesznek, szép színesek , majd meglátjátok

Én csak 8 ezerért adom majd, mert rendes vagyok.
De siessetek, mert kevés van, korlátozott példányszámban, ugyanis este kifogyott a nyomtatómból a festék

Előzmény: Rokakoma (792)
Rokakoma Creative Commons License 2003.08.26 0 0 792
A jegyeket a lurdy mögött, egy asztalon árulták, legalábbis az mondta a mandulaárus néni negyed hatkor, mire én odaértem a családommal. Mennyire lehet komoly egy ilyen dolog?
DaySleeper Creative Commons License 2003.08.26 0 0 791
ha esetleg mégis lenne koncert, írjátok be, mert rohanok jegyet venni! :)
zAcsKO Creative Commons License 2003.08.26 0 0 790
Egy külföldi fórumon valaki írt nekik, és azt írták vissza, hogy nem lesz koncert.

Aztán persze lehet, hogy a sajtó közleményben mást mondanak.

Előzmény: A PROFI (789)
A PROFI Creative Commons License 2003.08.26 0 0 789
Én írtam a Sanctuary Records-nak, leírtam a szituációt és várom a válaszukat, hogy megerősítsék vagy cáfolják a koncertet.
Ma reggel indulok Budapestre a végére járni ennek az egésznek. A hivatalos sajtóközleményig viszont szerintem legyen mindenki óvatos!
kicsike1 Creative Commons License 2003.08.25 0 0 788
Amit a BLAHA sarkán, a CORVIN mellett is láttam a SAJÁT SZEMEMMEL!
Ez egy ki@@szott nagy átverés lesz, sajna. Mármint a GNR european management lekötötte, de AXL stábja nem. AXL meg nem is tud az egészről, még hogy Budaörs! "Azt eszik vagy isszák??"
Egy plakátot azért jó lenne szerezni...
Előzmény: alexrose1972 (787)
alexrose1972 Creative Commons License 2003.08.25 0 0 787
Néhány érdekes fénykép...

www.alexrose.hu

Előzmény: SpinyNorman (786)
SpinyNorman Creative Commons License 2003.08.25 0 0 786
Én meg most olvastam a gonetohell-en, hogy a GN'R management megteszi a szükséges jogi lépéseket. Szerintem most mindenki kivár, mi lehet az igazság...
Előzmény: Qkac (785)
Qkac Creative Commons License 2003.08.25 0 0 785
Igen, onnan az előbbi idézet. Azóta én is beszéltem a csávóval, és megerősítette hogy holnap lesz a sajtótájékoztató.
Előzmény: Artension (784)
Artension Creative Commons License 2003.08.25 0 0 784
Bocs, és a megadott telszámon érdeklődött már vki?
Qkac Creative Commons License 2003.08.25 0 0 783
Szerintem sokan nem is tudják, hogy Axl az egyetlen eredeti tag, ezért is van esély teltházra. Állítólag a Hungaroringen már eladtak 3500 jegyet.
itt a plakát, ha valaki nem látta volna.
Előzmény: SpinyNorman (782)
SpinyNorman Creative Commons License 2003.08.25 0 0 782
Nekem ugyanezt mondta. A leggyengébb lánszeme az érvelésnek, hogy "biztos teltházat akarnak, ezért kaphatók csak korlátozott ideig a jegyek". Én ugyan nem tudom, hogy a budaörsi reptéren mennyien férnek el, de gyanítom, még egy igen intenzív reklámkampánnyal sem lenne telt ház, figyelembe véve, hogy a zenekar jelenleg majdhogynem underground. Amúgy a www.heretodaygonetohell.com-on van egy link, ott látható letépett plakátos felvétel - ez mindenképpen valódinak tűnik, a kérdés csak az, mint már előttem is megjegyezték, hogy ki készítette a plakátot... Majd csak kiderül, mi is ez.
Előzmény: Qkac (780)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!