Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Re Leone ellen büntetőeljárást indított az olasz ügyészség, de nem ám tiltott szerekkel való kereskedés, vagy zaklatás miatt, mint más rendes riderekkel szemben. Nem Cippolini mint mindig, most is nagy tétekben játszott, valami 2 millio eruro adót csalt el:-)
A mai radsport-aktivban van egy kis riport Petacchival. Sok minden nem derül ki róla, csak az, hogy otthon tölötte a szabadságát Liguriában. Mondjuk onnan minek is utazott volna bárhova, elég szép hely. Másrészt kiderült róla, hogy azon kevesek közé tartozik, akiknek profi sportoló létére van polgári szakmájuk is, hajózási szakértő.
Egy lesiklópályán kellett felmenniük. Talán egy-két hölgy tudta tolni a lécet, a nagy többség csak kínlódta fel magát. Iszonyú kemény volt. Az első 10 szabályosan átesett a célvonalon, és elterült mint egy zsák. Percekig mozdulni sem tudtak, úgy szedték le róluk a lécet és húzták őket félre, mert nem tudtak volna tőlük célbe érni a többiek.
Viszont a Tour de Sky... Csak a hölgyek versenyét láttam, de eszméletlen volt az emelkedő. Tiszta olyan érzés volt, mint amikor a Finistre-re kínlódták fel magukat két éve.
bezony! De gyönyörű ez a kép. Nekem annyira hiányzik a hó. Tegnap megnéztem Einar haveromat, hát nézni is borzalom volt. A nyomvonalra összehánytak valami műhavat, de patakokban olvadt a víz, szakadt az eső, a céltáblák térdig a zöld fűben álltak. Hát siralmas volt, szerencsétlenkedtek abban a sáros latyakban:-(
Juan Manuel Garate (Quick Step) became father of a baby girl on Tuesday. The girl, named June, was born weighing 3370 grams and measuring 51 centimeters. According to Team Quick Step, June and her mother Eider are doing wellCylingnews.com
Gratulálunk az ifjú apának, és minden jó kívánunk a családnak!
Érdekes helyen voltak ezek a Totoék. Azért ha elgondlom, hogy ezen a helyen nem Toto ül, hanem egy mini szoknyás ifjú hölgy. Hát furcsa népek ezek az olaszok.
Attól függ, kit tud befűzni Mauro, hogy támogassa a csapatot. Ha a NASA-t, akkor igen:-)
A Gibo topicban az egyik fiú (a spanyol) a következőket vetette fel:
2005-ben Marchantét szerződtették 2006-ban Simonit 2007-ben Mayot 2008-ra ha a -tendencia folytatódik- nem jöhet más, mint Lance Armstrong. :-) Ugyhogy a NASA tuti. :-)
Gyönyörűek ezek a képek. Remek helyszín volt, nem is nagyon lehetne találni jobbat, de a fotósoknak nem adnék fizetést, hogy ennyit tudtak kihozni a Mayos képekből...
Tavaly Altamira barlang, most ez. Jövőre a Holdra mennek fotózni? :))
Nos megmondom őszintén, én még soha nem hallottam a bilbaoi Guggenheim múzeumról addig, amíg meglehetősen zűrzavaros képet mutató, titánnal borított tetőzete fel nem tűnt a ruhabemutatót tartó Mayo háta megett, mint zenei aláfestés.
A Mayo topicban Péter több érdekességet is elmondott az épületről, kerestem is róla fényképet. Végül is kiderült, hogy az öböl vize felől nézve az épület egy roppant méretű, titánból készült vitorláshajó. Ünnepélyesen bocsánatot kérek az építőktől, hogy földrengéskárosult barakknak tituláltam a művüket, de Mayo háta mgött csak az épület hátsó frontjának a tetőzete látszott. Ez kb olyan mintha valaki Mayo enyhén kopaszodó feje búbja alapján próbálná maga elé képzelni az egész embert.
Ez az épület valóban a modern építészet csodája, és nagyon boldog lennék, ha egyszer láthatnám. (Mondjuk a ház előtt álló óriáspókról azért lemondanék)